Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianka32

Samotna mama pozna samotnego tate

Polecane posty

Gość Bianka32

Czy uwazacie ze kobieta ktora ma 32 lata i trojke dzieci(najmlodsze ma 8 lat)ma szanse na normalny zwiazek, na milosc na cieplo rodzinnego ogniska? Mam dosc smaotnosci i tego ze wciaz musze byc dzielna,ze nie mam sie do kogo przytulic, porozmawiac.Przerazaja mnie samotne obiady, spacery, weekendy bez planow.. Chcialabym poznac normalnego faceta ktory tez sam wychowuje dzieci i ktoremu nie w glowie przygody.Faceta ktory tak ja ja chce jak najlepiej dla swoich dzieci i ktoremu dokucza samotnosc.

Bianka32, jestem sam i szukam drugiej polowki. Kocham dzieci, i dla mnie kobieta z dziecmi to cos fajnego.. rodzina od razu zaczyna kilkaosobowa i wesola :) jesli jestes NIEPALACA, zapraszam na moj email :) bedzie wymiana foto, nr telefonu, rozmowa, a jesli \"nadajemy na te same fale\", spotkanie :) Samotny Europejczyk PS: NIE jestem Polakiem, ale mieszkam w Polsce.

Gość kosa.25
Pewnie ze ma :) rowniez jestem samotna mama -Pozdrawiam

Gość Bianka32
PO ILOSCI WPISOW SADZE ZE JEST TO CIEZKI TEMAT

Gość marcoo polio
ja jestem ojcem tyle ze dziecko jest zmoja zona byla, aczkolwiek myslimy o opiece naprzemiennej w kazdym razie nie chce wprowadzac pesymizmu ale ja bym sie nigdy nie zdecydowal na zwiazek z kobieta 3 dzieci:o niestety zbyt duzo problemow, niepewnosci ,rzeczy do przerobienia jak dla mnie nie byloby warto...:o

Gość fajna31
ja mam dwójkę dzieciaczków i jestem tez sama czasami jest mi źle ale może ..........pewnego dnia :) pozdrawiam wszystkich

Gość bękart obcego
w zyciu nigdy nic nie wiadomo:) kazdy ma prawo do szczescia nawet jesli ma 3 dzieci wierze ze zycie moze sie ulozyc:) zycze Ci tego z calego serca... nikt nie chce byc sam:)

Gość *** on ***
gdyby to było takie łatwe to dwudziestoparoletnie matki z jednym dzieckiem, piękną figurą i dobrym wykształceniem nie szukały by desperacko partnera życiowego, a takich jest na pęczki :( smutne to - ja rozumiem , że akurat Twoja sytuacja jest inna - miałaś rodzinę , taką prawdziwą można powiedzieć, rozpadło się, jesteś kobietą dojrzałą... ale większą cześć samotnych matek stanowią nastolatki, które dały się wykorzystać , wpadły bo dziewczyny po prostu są głupie i naiwne. jak tak patrzę na kobiety w wieku mojej żony (22lata), które imprezują, świecą gołym tyłkiem, kłaki wypalone od farby, po solarce, 'ekstra' ciuchy to aż mi się cofa :O tak wyglądają samotne matki :O myślą, że dzięki takiemu wizerunkowi wszyscy odpowiedzialni , idealni faceci się na nie rzucą i pokochają bezgranicznie. ogółem - faceci to świnie, egoiści... przykro mi, że jesteś w takiej sytuacji. nie był bym optymistą w Twojej sytuacji. ale radę trzeba dać. w życiu zdarzyć się może wszystko, nie mniej nie żyjemy w ameryce, gdzie Twoja sytuacja jest na porządku dziennym i ludzie sobie układają życie, u nas w polsce jest inaczej. wiem co to samotność, pustka ... wiem jak to jest kiedy człowiekowi źle i musi udawać , że jest silny, że jest dzielny, że sobie radzi... nie rób sobie nadziei - tym bardziej będziesz mile zaskoczona kiedy spotkasz tego jedynego bo chyba lepiej się mile zaskoczyć niż gorzko rozczarować.

Gość teka1982
witaj kobieto! ja mam 29 rok i 3 dzieci, doskonale Cię rozumiem. samotność dokucza strasznie..............

Gość kachaaa88333
jestes bezczelny. skoro piszesz, ze zaznales samotnosci to tym bardziej nie powinienes komus pisac "nie rob sobie nadziei". kiedys moze przyjsc taki dzien, ze twoja dziewczyna cie zostawi, zostaniesz sam i zadna cie nie bedzie chciala albo zakochasz sie nieszczesliwie - wiec nie rob sobie nadziei i nie badz takim optymista:ppppp autorko, albo spotkasz kogos albo nie. zycie jak zapewne sama poznalas roznie sie uklada. ale nie jestes samotna!!! masz dzieci!!! i zaden facet nie da ci takiego szczescia jak one!!

Gość czy muszę?\
a ja mam dwójkę dzieci i dwa lata temu wyszłam za mąż po raz drugi. Teraz spodziewamy się naszego wspólnego maleństwa. Przyjdzie czas to i traficie na swoje drugie połówki ja czekałam pięć lat