Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszinka

z 65kg do 59kg

Polecane posty

Gość oszinka

W ciągu 2-lat przytyłam 6kg. Teraz chcę wrócić do poprzedniej wagi i tamtej figury. Dieta będzie zdrowa w granicach 900-1200 kcal ale redukcyjna. I cel- 62kg II cel - 59kg

Gość hihihehe
Też mam podobną wagę do Ciebie ( 66kg) i chcialabym trochę schudnąć - żeby ważyc tak koło 57 - 59kg. Zamierzam zastosować podobną dietkę do Ciebie - tzn. nie przekraczanie pewnej ilości kalorii. Mam nadzieję, że uda mi się troche schudnąć, co by nie za bardzo, bo chuda to nie chcę być :P Życzę Ci powodzenia w chudnięciu - mam nadzieję, że co jakis czas będziesz odwiedzać to forum i dzielić się sukcesami :) ja tez postaram sie tu zagladać. A tak wogóle to ile masz wzrostu?

Gość oszinka
narazie 3 dzień odchudzania i waga pokazuje 63,5kg 1 dzień- 630kcal 2 dzień- 1225kcal 3 dzień- jeszcze trwa ale już zjadłam 893kcal

oszinko - co jesz na tej dietce?? życzę powodzenia, mam nadzieję że i mnie się uda... :)

hej podam Ci przykładowy jadłospis na moje 1000kcal: śniadanko - 250 ------------- kawa z mlekiem i cukrem - 90kcal twaróg półtłusty 100g czyli pół kostki - 115kcal sałatka z połowy pomidora i małego ogórka z solą i pieprzem - 45kcal II śniadanko - 60 ---------------- jabłko 60 kcal obiad - 290 -------- bulion z kostki - 1kubek (pół kostki na kubek ) - 15kcal małe udko z kurczaka gotowane - 160kcal ogórek konserowoy (100g) - 15kcal 2 ziemniaki gotowane posypane koperkiem - 100kcal podwieczorek - 235 kcal ----------------- jogurt owocowy 1,5% tłuszczu 1 szklanka (250 ml) - 235kcal kolacja - 165 kcal ----------- sałatka owocowa:4 truskawki 25 kcal, plasterek ananasa z puszki 40kcal , 1/2 jabłka 30kcal, pół banana 70kcal do tego dużo wody z cytryną

a dzisiaj zjadłam: kawa z cukrem i mlekiem pół kostki twarogu jogurt owocowy zostało mi jeszcze jakies 600 kcal do wykorzystania

ja zaczęłam tez odchudzanie dziś 7 dzień, staram się trzymać koło 1300kcal ważę 66 kg i chcę schudnąć do 58:) ale ja mam tylko 160 cm wzrostu

cześć Aga ja tez nie zawsze jem równy 1000 czasem więcej ale pilnuję tego żeby średnia tygodniowa nie przekroczyła 1200 a dzienna 1300. 3mam kciuki za Twoje dietowanie

kolejny dzień diety i pojawiają się efekty. już nigdy więcej diet głodowych. teraz czuję się najedzona, nie mam napdaów obżarstwa a mimo to powoli chudnę

Gość chinuaz
a moge zapytac z jakich tabel z kaloriami korzystacie?

Gość chinuaz
dziekuje:) moze i ja sprobuje...

Gość truskawka22
Oszinka ale ładnie schudlas:)gratuluje!Dobre podejscie do odchudzania,rozsadnie i najwazniejsze ze nie chodzisz głodna:)Ja mam do zgubienia 2kg,obecnie waga wakazuje 50gk,daze do 48,wzrost 160cm:)

dzięki truskawka:) dieta 1000-1300 kcal jest najlepsza, jem to na co mam ochotę tylko uważam na puste kalorie szczególnie w napojach. jedyne co to nie odmawiam sobie kawy z cukrem bo niezle stawia na nogi:) dzisiaj już zjadłam: śniadanko- 2 kromki chleba razowego bez masła z plasterkiem półtłustego twarogu i plasterkiem pomidora, kawa z mlekiem i cukrem II śniadanko- jogurt truskawkowy

fajnie że jesteś bo już mi było tu samej smutno a razem zawsze raźniej. jaką dietę stosujesz??

czuję się dzisiaj jakoś cięzko :( niby jest nadal 62kg ale czuję się jak słoń pewnie to przez tą miesiączkę. twarz mam opuchniętą i jakaś taka cała jestem rozbita. dzisiejszy bilans kaloryczny to 1200kcal. mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

10 dzień diety waga:62kg powolutko to idzie ale ważne że wogóle cokolwiek ruszyło z diety jestem zadowolona, bo nie chodzę głodna a 3 kg mniej to jest już coś

Ja dziś zjadłam 2 jabłka Ogórka Jogurcik 90g 2 kromeczki chleba z mięskiem. +ok. litr wody. Nie mam pojęcia ile to kcal. Ale na dziś to już koniec jedzenia :) Ja boje się że schudnę z samej wody a potem kilogramy powrócą 😭

dzisiaj zjadłam śniadanie - 360 kcal paczuszka musli fitella - 210 szklanka mleka 3.2% - 150kcal II śniadanie 200kcal 150 ml kefiru 100kcal pomidor 20kcal pół serka wiejskiego 80 obiad 340kcal 2 kromki razowego + 1/2serka wiejskiego 280kcal brokuł 60kcal czyli już 900 ale zamierzam zjeść jeszcze jogurt owocowy około 200kcla na kolację więc będzie 1100-1200

Policzyłam sobie kcal podanych przez ciebie linków i wyszło ok 500kcal... Aż dziwne że tak mało... W tej chwili czuje się "objedzona" :D

podziwiam Cię że mozesz tak mało zjeść ja poznizej 1000kcal czuję się słabo i jestem senna dlatego stosuję się do diety 1000-1250kcal

Gość dla Oszinki
oszinko napisz jadlospis na 8 dni,byle by prosty,nie chce mi sie pichcic

śniadanko 2 czubate łyżki musli + szklanka mleka2% - ok 250kcal lub 2kromki chleba razowego z twarogiem i plasterkiem pomidora, sól, pieprz do smaku - ok 250kcal lub jogurt owocowy wymieszany z łyżką musli małe jabłko - ok 250kcla lub mały jogurt naturalny i starta marchewka z jabłkiem - ok 250 kcal II śniadanko ok 100kcal 2 brzoskwinie lub mały banan lub 2 jabłka lub 100 g jogurtu owocowego lub duża gruszka obiad rozpuścić pół kostki rosołowej w szklance wody dodać łyżeczkę przecieru pomidorowego pieprz i sól - 20kcal więcej propozycji obiadowych na stronach ponizej: http://www.dieta.pl/diety/z_limitem_kalorycznym/dieta_1000_kcal_wspomagajaca_chud-464.html http://www.mojadieta.eu/dieta-1000-kcal/ http://www.gotowanie.v9.pl/diety/11.php podwieczorek tu proponuję jakiś owoc albo jogurt kolacja twaróg ze szczypiorkiem lub kanapka z chudą wędliną, plasterkiem pomidora i ogórka lub szklanka ciepłego mleka lub sałatka warzywna:pomidor+pół ogórka+łyżka kukurydzy z puszki+ kilka listków sałaty+ pół papryki wymieszac z trzema łyzkami jogurtu naturalnego doprawionego solą pieprzem i połową łyżeczki cukru

Gość dzieki oszinko
Oszinka gut robota🖐️