Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić

Moja dziewczyna po wypiciu jednego małego piwa zaczyna kleić sie do każdego

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić

faceta. A spróbuj jej powiedieć żeby drugiego nie wypiła! Juz mnie to wkurza i dłużej tego nie zniose. Mówlem jej juz to dziesiątki razy, że mi to nie odpowiada a ona na to, ze przesadzam. Mam juz dosyć spojrzeń znajomych i xle się z tym czuje, kiedy ona ściska sie z innymi na parkiecie, albo ich zaczepia. Przestałem juz na to reagować, ale to jest jak zadra.

Gość albo ci to pasi
i nakłoń ją do sexu grupowego, swingu, trójkątów itp albo odpuść sobie bo ona się nie zmieni, taka po prostu jest

Gość co ja mam zrobić
chyba powinienem odpuścic, ale ja ja kocham i jest mi ciężko.

mam taka koleżankę, która po wypiciu wszystkim się oświadcza i mówi kocham co 5 min. Nikomu to nie przeszkadza, to jest nawet zabawne - więć spróbuj to obrócić w żart, przecież ona nie robi tego umyślnie.

Gość co ja mam zrobić
kiedy ona zaczyna się obściskiwać z innymi, zupełnie obcymi facetami, tańczy z nimi w taki sposob, żę az mnie krew zalewa. A specjalnie zazdrosny nie jestm. Powiedziałem jej kilka razy, że mi to się nie podoba, ale ona to robi ciągle, kiedy gdzies wyjdziemy do klubu, pubu. Mi już do śmiechu nie jest.

to słabą głowę ma ta twoja laska :] wczoraj na parapetówce wypiłam 7 kielichów boolsa i jeden łackiej śliwowicy

Gość kobity takie są
wypije pare piwek , zaszumi jej w główce i puszczaja hamulce :D albo wyjedzie taka na wkacje, dlaeko od domu gdzie jej nikt nie zna i szlaeje jak ostatnia sucz :D tak samo studentki w akademikach, pamietam co te wsiowe wyprawiały :D chcesz poznać swoją dziewczyne - zaprowadź na imprę z duża ilościa facetów i alkoholu, jak sie opije i zacznie kleic do innych to znaczy że puszczalska sucz :)

Gość chocodrink
To dziwne ale mó mąż też tak ma.Po wypiciu piwa też klei się do facetów.

Gość shantiiii
Nie robi tego umyslnie???? Wlasnie pod wplywem alkoholu wychodzi prawdziwa natura czlowieka. To nie jest dobry znak dla waszego zwiazku, wierz mie, ze byla by zdolna Cie zdradzic. Przykro mi tak mowic:(. Po ile macie lat?

Gość dddddmddmm
Powiedz jej jasno: zrobi to następnym razem - koniec z wami. Facet, postawmy sprawę jasno: ona cię lekceważy i ma w nosie to, co mówisz. Po 1-2 piwie chyba jeszcze zachowuje się świadomość. Więc ona wie, co robi, tylko ma w nosie, że tobie sie to nie podoba. Musisz sprawę postawić ostro.

niektórzy faceci też tak mają, że po alkoholu włącza im sie \"i love you\" ..niby przykre ale prawdziwe. a to, że u niej jest to po jednym piwie to świadczy tylko o tym, że ma słabą głowe i wsio;) jeśli miałbyś z nią być musiałbyś jej dzielnie pilnować kiedy pije..:P

Gość eeeeeeeeeeee tam
Alkohol dodaje jej pewności siebie i chciałaby być sexy, pociągająca, kobieca i budzić podziw oraz Twoją zazdrość. Co nie znaczy, że poszłaby z tymi facetami do łóżka, gdyby miała okazję.

nie kazda tak ma......ja pio wypiciu kilku drinkow dostaje niesamowitego humoru.....a po jakims czasie kiedy euforia opada usypiam:P nigdy nie kleiłam sie dof acetow i nigdy nie upilams ie tak zeby puscily mi hamulce ale mam taka kolezanke ktora po wypiciu wlasnie piwa obskakiwala wszystkich facetow na dyskotece:D

Gość Motacha
każda baba gdy jest pijana to jest sprzedana

następnym razem Ty zacznij się kleić do każdej dziewczyny. zobaczymy czy jej będzie do śmiechu;)

Gość ruchacz podhalanski
podeslij ja do mnie to sie chetnie z niom napije wodki buhahahaha

Gość co ja mam zrobić
dzisiaj z nia rozmiawialem Jaka ona mi awanture zrobiła, że ja chorobliwie zazdrosny jestem. Ja juz do niej nie mam sił.

Gość sfczz
popsujesz sobie przez nia zycie.

Ja za zwyczaj nie pije , le jak wypije 1 piwko na rok to mam takie schizy..:) Ale nawet jak bym sie nachlała ( były takie przypadki) to bym nie lazła do każdego.... Nawet po pijanemu mozna normalnie sie kontrolowac , trzeba tylko chciec :D ... mJedynie do kogo moge leźć to do męża ... Ps. kopnij ją w tyłek :D

Gość wiesz, jak cie zdradzi
dziewczyna ktora wydawala sie wierna, uczciwa, oddana, to mozesz miec pretensje do niej ale jak cie zdradzi dziewczyna ktora zawsze sie klei do kazdego po 1 piwie, to pretensje to mozesz miec do siebie :D