Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobry pomysł

Na wakacje z byłym chłopakiem???

Polecane posty

Gość czy to dobry pomysł

Nie mam z kim pojechać na wakacje, czekają mnie jak zwykle 3 miesiące siedzenia w domu. Nie chcę podróżować samotnie, bo to niebezpieczne. Zwłaszcza że planuję jechać do Słowacji, w Tatry, a po górach nie chodzi się samemu... No i muszę tam dojechać itp. Wiem, że przegrałam itd., ale jedyną osobą, która może ze mną pojechać jest mój były chłopak. Tylko czy to dobry pomysł?

Gość lato w pelni
jesli ty go kochasz a on ciebie nie to nie ejst to dobry pomysl.

Gość jesli relacje miedzy wami
są już czysto kumpelskie, wszystko sobie wyjaśniliście i zadna ze stron nie robi sobie nadziei na powrót to czemu nie.

Gość czy to dobry pomysł
Rozstaliśmy się 2 lata temu. On niby mnie kocha, ja jego też:) Ale inaczej niż on mnie. Nie planuję żadnych ponadprogramowych "zbliżeń", nie chcę z nim już być. To on mnie zostawił. Mam do niego raczej taki... matczyny stosunek:O I lubię po prostu.

Gość ja bym pojechala
trza korzystac z zycia;d;d

Gość Wrom
Zwykła transakcja wymiany: seks w zamian za ochronę i dotrzymywanie towarzystwa - z drugiej strony typowe.

Gość czy to dobry pomysł
Wszyscy moi znajomi są zajęci, nie mam szans na żaden normalny związek, od kilku lat wszystkie wakacje spędzam w domu

Gość nonooo
ja bym jechala....w imie czego siedziec w domu?

Gość czy to dobry pomysł
Wrom----> nie ma mowy o seksie! To w ogóle nie wchodzi w grę.

Gość Wrom
"nie ma mowy o seksie" Akurat.

Gość czy to dobry pomysł
:) Proszę Cię, chyba wiem lepiej;) On był moim chłopakiem i nie robiliśmy tego. Od kiedy mnie zostawił, już kompletnie straciłam zainteresowanie jego osobą, w ogóle przestał mnie pociągać.

Gość Wrom
To pewnie dlatego cię zostawił (głównie). W końcu jesteś starsza o 2 lata i dojrzalsza, szczerze wątpię aby on był tak samo przekonany co do ewentualnego braku "kontaktów" podczas wyjazdu. Statystycznie niewiele par czy byłych par nie współżyje na wspólnych wakacjach tylko we dwoje.

Gość wrom nie baw się
w domorosłego psychologa.:classic_cool:

Gość czy to dobry pomysł
Wiesz, co? On doskonale wie o tym, że z seksu nici:O Pewnie dlatego mnie zostawił, ale ja nie dam się tak szantażować. Jeśli facet myśli, że wymusi na mnie coś, na co nie mam ochoty, to wie, gdzie są drzwi i jak wyglądają. Poza tym poznałam kogos innego, w kim się zakochałam, kto mnie oczywiście nie chce, ale nie mam zamiaru teraz odgrzewać starych kotletów. Mój były chłopak naprawdę jest tez moim przyjacielem i zdaje sobie sprawę z tego, ile tamten nieudany pseudozwiązek dla mnie znaczył, jak bardzo tęsknię za tamtym facetem...

Gość Wrom
Nie ma przyjaźni damsko męskiej a już na pewno nie w takim sensie, o którym kobiety myślą, zwłaszcza gdy obie strony były(lub są) wcześniej sobą fizycznie zainteresowane. A co do tego, że on naprawdę będzie przejmował się twoim złamanym sercem po innym facecie to już zupełnie nie wierzę - biorąc pod uwagę to, że jego afronty zostały przez ciebie odtrącone.

Gość pojęcie brzydoty czy ładności
no tak, na dodatek jesteś jeszcze głupia, i co tu dużo gadać....

Gość czy to dobry pomysł
O mojej głupocie niewiele możesz wiedzieć:) wujek, ty jesteś facetem:O A ja mam 160cm wzrostu, ważę 40 kg i nie będę sama łazić po górach i jeździć pociągami:O Byłeś kiedyś w Słowackich tatrach? Tam nie jest tak jak w Zakopanem. Tam w ciągu całego dnia, kiedy przechodzisz ok. 25 km na szlaku spotykasz 4-5 osób!

Gość prawdaz
Sama wiesz ze to nie jest "dobry pomysl".On cie kocha a ty - mamusia chcesz mu zrobic mila niespodzianke? zeby sie wiecej pomeczyl ? Zalosne. Seks niekoniecznie trzeba uprawiac z bylymi, naprawde, w gorach i na slowacji duzo chetnych sie znajdzie.

Gość jak się jesteś pasztetem
weź się lepiej anoreksjo za jedzenie, bo takiego szkieletora to chyba tylko wściekły arab z braku kozy by przeruchał

Gość czy to dobry pomysł
No nie:O Ale nie nie chcę z nim uprawiać żadnego seksu!!! Chcę po prostu wyjechać na wakacje a nie mam z kim:O On też by chciał gdzieś pojechać. Sam mi to proponował. Dobrze się rozumiemy, widujemy często. Naprawdę on wie, że nic nie wskóra, sam mnie zostawił, prosiłam go przez pół roku, żeby tego nie robił, płakałam, pytałam czy juz naprawdę mnie nie kocha: powiedział, że nie. Ten człowiek doskonale wie, że sam zawinił, a ja nie będe ulegać jego chwilowym zachciankom. Nie wypłakuje mu się w rękaw, nie mówię o nowych facetach, on sam to widzi, trochę się martwi, bo trafiam na samych palantów- takich samych jak on. Ale znamy się 5 lat i rozumiemy doskonale, mamy o czym gadać zawsze i w każdej chwili, po prostu sie lubimy. Nie robię mu łaski, że się z nim gdzieś wybiorę, często razem spędzamy czas, mówimy sobie o wszystkim, on jest dla mnie przyjacielem, ale nie jest już godnym zaufania mężczyzną.

Gość prawdaz
Przyjaciolek, kolezanek nie masz?

Gość czy to dobry pomysł
Nie, i nigdy nie miałam. Wiem, jestem dziwna, ale ani ja nie rozumiem kobiet ani one mnie. Mój problem polega na tym, że właśnie zawsze przyjaźniłam się z facetami. może po prostu jestem mało kobieca. Wiem, ze napiszecie, ze takiej przyjaźni nie ma. Ale jest!!!!!! Mam przyjaciela, którego znam już od podstawówki- wszystkie wagary razem, jak papużki nierozłączki. Razem chodziliśmy na wino w parku, razem wyjeżdżaliśmy, imprezowaliśmy, nawet pomagałam mu zdobyć dziewczynę, która za kilka miesięcy będzie jego żoną. Więc nie mówcie, że jemu tez zależało tylko na tym, żeby mnie przelecieć:O

Gość nic nie napiszę bo byłoby
ci przykro

Gość to mnie wkurwia
to jest zly pomysl. bardzo zly pomysl. wspolnie spedzany czas, rozmowy, bliskosc, zwiazanie mocniejszych wiezi, itd, do tego przeszle bycie razem... to jest nieskonczenie zly pomysl. ryzyko, ze wyjdziesz z tych wakacji z depresja jest zbyt duze.

Gość prawdaz
Twoj wybor ze nie masz znajomych ani chlopaka, poniewaz sama ze soba nie umiesz wytrzymac. Masz babo placek :P Pewnie dobrze ci zrobi samotny wyjazd.

Gość czy to dobry pomysł
Sama ze sobą mogę wytrzymać, dlatego lubię być sama:) Ale samotny wyjazd jest niebezpieczny i trochę głupi. I moi rodzice raczej się nie zgodzą na to. I nie uważam, żeby to był dobry pomysł.

Gość prawdaz
Glupie jest to ze swiadomie wybralas samotnosc a potem nie masz z kim na wakacje jechac i marudzisz. Przy okazji wplatujac w to bylego chlopaka.

Gość czy to dobry pomysł
Powtarzam: to on chce się ze mną kontaktować, chodzić na piwo, gadac, nie zmuszam go do niczego, to on zaproponował ten wyjazd. Bo też chciałby pojechać w góry. To nie moja wina, że nie oczekuję od ludzi seksu tylko przyjaźni. Żeby być z kimś w związku, trzeba czegoś więcej niż przyjaźń. Ale nie mniej. To zupełnie inne uczucie. Które umiem doskonale odróżnić. czy jeśli ktoś jest facetem, to już mam go traktować jako potencjalnego partnera?:O Nie pociągają mnie faceci. Poza bardzo nielicznymi wyjątkami, ale z tego nic nie wyszło jak do tej pory.