Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koire

facet mi sie roztyl

Polecane posty

Gość wnuk smirnofa
judyta najszybciej sie pozbedzie jak pozna kogos nowego :p czym ty sie martwisz? to nie twoj problem. komiczne - nie lubie wymuskancow :) facet musi byc troche gangsterem

koksów trudno nie lubic, albo lubic, bo w zasadzie trudno stwierdzic kto koksuje a kto nie... chyba, ze masz na mysli tzw karków, czyli łysy łeb morda nie skalana rozumiem plecy całe w syfach morda napuchnięta agresja w oczach

wlasnie mialem napisac, ze czasem wyglądam troche na bandziora :P chyba sobie BMW kupie

Gość yellow sock
Jakby ten post napisal facet, ktorego kobieta przytyla 15kg, to od razu pojawilyby sie posty, zeby ja rzucic, ze po co byc z pasztetem itp. Dlaczego w druga strone tak nie jest? Dlaczego jak facet przytyje, to kobiety to toleruja?

"Dlaczego w druga strone tak nie jest? Dlaczego jak facet przytyje, to kobiety to toleruja?" a to juz problem kobiet a nie nas

Gość judyta78
moj facetem to raczej wyglada jak rockendrolowiec na harleyu tzn. lysy, skora, czarna brodka i ciemne okulary :-) ale zeby nie bylo nie ma "smierci w oczach", raczej przyjemny look wnuk smirnofa tzn. mam poznac drugiego, zeby moj boyfriend czul zagrozenie ? czy chodzi o rzucenie faceta i poznanie nowego ?

facet musi być trochę gangsterem.... ale rozumiem- wnuk- że tylko z wyglądu i to też nie za bardzo bo jeszcze by ktoś go o patologię zaczął podejrzewać- wiesz te nocne ustawki;) co do reszty niestety zgadzam się z wami- wkurza mnie jak face po pewnym czasie zaczyna się zaniedbywać mój mąż ma mięśnie tam gdzie trzeba- niestety mięsień żarłaczny również- bo nawet nie piwny mwił- że to od tego , że dobrze gotuję- to teraz dla zasady opycha się surówkami- które na szczęście uwielbia

Gość judyta78
yellow sock bo kobiety potafia pokochac za charakter i wierza,ze wszystko da sie naprawic (np. takie przytycie), dajemy szanse , a co ! ;-)

Gość wnuk smirnofa
yellow sock mozesz spokojnie pisac jako autorka wszyscy wiemy ze to sprawdzian poprawnosci politycznej kafe z moralem ktory juz wykladasz a moze niektore kobiety lubia wlazic facetom w dupe? ich sprawa :p :)

"Dlaczego w druga strone tak nie jest? Dlaczego jak facet przytyje, to kobiety to toleruja?" a skąd pomysł, że tolerują?

Gość tabla
przyszedł dziennikarz na siłkę przeprowadzić wywiad z mięśniakiem, zarzucił go pytaniami, ale nie wykrzesał żadnej innej odpowiedzi ponad : yhy, no, nie, eee? yhy, buahahhaa itp. w końcu sie wkurwił i mówi zażenowany poziomem swojego rozmówcy: -facet od czego ty masz ta głowe na szyji? na to mięśniak : - jem niom :D:D:D

Gość wnuk smirnofa
gangsterem z mensy :)

tabla to dowcipy wymyslane przez lenie... od nich juz bardzo blisko do analogii - nie chodze na siłownie ==> jestem inteligentny :D

Gość tabla
hahha, ja jestem bardzo inteligentna i nie chodzę na siłownie ;) wole joge

Ja nie mam dla kogo się odchudzać.Grałem w piłkę,później kontuzja,pół roku bez ruchu.Przytyłem 20kg,ważyłem 95kg przy 183cm.Przyzwyczaiłem się do tego,ale 16lipca postanowiłem zrobić z tym porządek.Zaczynam znów grać,biegam,ruszam się.Już jest 87kg,ale dojdę do wagi 75kg,wtedy byłem z siebie zadowolony.Jeszcze tylko trochę...

komczne- trochę gejowaci??:D to znaczy że się całują z facetami ale bez języczka ??? :P

"to znaczy że się całują z facetami ale bez języczka" nie wiem co robią :P ale zachowuja sie nieco zniewieściale crem - waga ma pochodzic z miesni a on sie po prostu otłuścił...

Nie raczej nie,zobacze jak będę wyglądał,ale mam zamiar dojść do tej granicy.Wtedy to były czasy:)

Gość tabla
no własnie, chodzę na grupe, gdzie są same kobiety, kiedyś przyszedł jeden facet, i na rekach sie nie umiał utrzymać w pozycji jak do pompek, trzęsły mu sie rece jak te galarety, jak sie mozna tak zapuścić? :O oj wstyd!

Gość tabla
w Polsce joga jest domeną kobiet

komiczne ..no tak ale ja mam bardzo mało tłuszczu :D i co mase mięsniową się wolno nabiera

Gość gdfddsss
komicznie lepiej byc zniewiesciałym niz chamem...

mnie zawsze zastanawia czemu kobiety normalnych pompek nie potrafią robić tylko takie oszukane - na kolanach... a co do tego faceta - żenada

Gość gdfddsss
ciekawe czy w realu tez taki jestes. ale chyba nie. po prostu tu jestes anonimowy i pokazujesz swoją prawdziwą osobowość, dosc płytką i chamską zresztą. w zyciu bym nie chciala miec takiego chama jak ty za faceta. nie wiem co te laski w tobie widzą. widac jestescie siebie warci....