Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimm

SLYSZELISCIE O TEJ STRONIE LOOK4WIN? Czy tam na serio sie wygrywa?

Polecane posty

Gość pseudonimm

???????????? wygral ktos juz cos????????????

Gość pseudonimm
malo rozmowni jestescie. up up

Hej.Ja sie zarejestrowałam jakiś hmm tydzień temu.Póki co nic jeszcze nie wygrałam:)Ale mam nadzieje,że w końcu mi się uda.Na razie nabijam sobie punkty jak tylko mogę.Jak będziesz mieć jeszcze jakieś pytanka i będę Ci w stanie pomóc-pisz;)

Hej.Ja sie zarejestrowałam jakiś hmm tydzień temu.Póki co nic jeszcze nie wygrałam:)Ale mam nadzieje,że w końcu mi się uda.Na razie nabijam sobie punkty jak tylko mogę.Jak będziesz mieć jeszcze jakieś pytanka i będę Ci w stanie pomóc-pisz;)

Gość pseudonimm
ja zarejestrowalam sie dzis.i zastanawiam sie jak to mozliwe,ze ktos zalozyl strone gdzie sie wygrywa nagrody za nic...?

Zaraz Ci powiem jak to jest:)Ty się rejestrując masz za zadanie:P,sprawdzać codziennie nagrody.Żeby sprawdzić czy wygrałaś musisz wcześniej oglądać przez 30sek jakieś tak reklamy...:)No i właśnie te wszystkie firmy,które się reklamują muszą niezła kasę im za to płacić...więc to nie jest tak zupełnie za damo;)My klikając na to,poświęcając swój czas nabijamy im kasiorke:)a oni w podzięce za to(nielicznym:P)odpłacają się w postaci nagród rzeczowych Życze sobie i Tobie wielu wygranych.Buźka;)

Gość pseudonimm
acha,dzieki ;) nawzajem,powodzenia,pa;*