Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porządnej motywacji

Potrzebuje porządnej motywacji

Polecane posty

Żeby schudnąć. Pomożecie?

Gość a ile wazysz
?

Gość i ile chcesz schudnac
?

Gość oczywista oczywistość oczywiśc
jak schudniesz to zmieścisz się w tę kiecke ktora Ci sie tak podobala ale nie było duzych rozmiarów:P

Chciałabym Ci pomóc z całego serca ale ja juz tyle razy próbowałam ze mi sie odechciewa:P ale oczywiście... od jutra zaczynam na nowo:P motywacja moga byc fajne ciuchy, które dostepne sa zazwyczaj w malych rozmiarach, powszechna akceptacja i wdziek, który wpływa na większe powodzenie--> a co za tym idzie wieksza szansa na znalezienie miłosci swojego zycia. wydaje mi sie ze odchudzam sie takze dlatego, ze osoby szczuple czuja sie lepiej wsród ludzi, latwiej przychodzi im wyrazanie siebie i swoich pogladów, sa bardziej energiczne i maja wiekszy apetyt na szalenstwa:) ( oczywiscie w wiekszosci) poza tym jesli schudniesz to automatycznie pozbedziesz sie problemu i negatywnego myslenia o sobie samej. oczywiscie mile jest takze na pewno, kiedy inni zauwaza znaczna zmiane i obsypia Cie komlementami i dobrymi slowami, jaka to nie jestes sina:P ale tak naprawde nie zmieniaj sie dla nikogo. Zrób to dla siebie:) dla radosci z zakupówi poczucia, ze jestes atrakcyjna:) własnie ile ważysz?

Gość To ja Ci dam motywację...
Przy 350 kcal wydasz dziennie 4,50 zł na jedzenie i picie: - 0,85 zł - zupka Knorr Gorący Kubek pomidorowa, - 1,15 zł - zupka Vifon Kurczakowa ostra, - 2,50 zł - Cola Light Original 2 litry Wszystkie produkty powyżej są dostępne w Biedronce. To daje niecałe 140 zł miesięcznie wydatków na jedzenie! Zakładając, że obecnie wydajesz około 400 zł, zaoszczędzisz 260 zł miesięcznie. Po 4 miesiącach będziesz mogła sobie kupić nowego laptopa, a przy okazji schudniesz o jakieś 25 - 30 kg (o ile przeżyjesz). Masz już motywację, nie musisz dziękować! :classic_cool:🖐️)))

Gość schudnie
i zacznie latać po lekarzach, bo organizm będzie pełen toksy, wątroba nadwątlona a cp za tym idzie czeka jaą ogólna podatność na choroby warto oszczędzać? :P

kurcze az mnie to zmotywowalo:P::P hahah:) niezdrowe jak diabli, ale cóz:P a powiedz czy Tobie sie udało schudnac na tej 'diecie'?

Gość To ja Ci dam motywację...
Tak, schudłem o 4 kg w 2 tygodnie. Przy czym chcę podkreślić dwie rzeczy: po pierwsze, zamiast Coli Light był używany napój Vivat, bo tańszy (94 grosze za 2 litry) - ale on też prawie nie ma kalorii, bo zamiast cukru są 4 substancje słodzące typu E-9XX (za XX należy podstawić liczby od 50 do 54); po drugie zaś - owa dieta nie była celowa, po prostu przepiłem całą kasę, którą miałem mieć na jedzenie, no i musiałem przeżyć te dwa tygodnie za 50 zł. W ostatni weekend już nawet prawie nie czułem głodu, ale miałem dziwne uczucie jakby większego wysiłku wkładanego w oddychanie i takiej dziwnej "lekkości" w głowie, jakby po słabym piwku. Nie polecam raczej :P

Gość owiana morskim wiatrem
a może odżywiaj sie bardziej zielono jedz posiłki drobne ale częstsze zaczybaj poranne sniadanie wcześnie a ostatni posiłek kończ do godziny 19 jak bedziesz miec ochote na słodycze to najlepiej gorzka czekolada Ty sie nie odchudzaj tylko jedz inaczej ;)

Ja pierdykam ludzie poszaleli z tym alkoholem.. ja to w ogóle mam słaba głowę, dlatego po jednym redsie juz wymiekam:P to dopiero oszczędnosc...:P wiesz co chyba jednak zastanowię się nad czyms zdrowszym...;P moze kopenhaska:) ale dzięki za wszystko:P