Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorochnaaaaaaaaa

Jego przyjaciółka mnie chyba nie lubi

Polecane posty

Gość dorochnaaaaaaaaa

Jestem z A. któtko, ale zdążyłam już poznać jego przyjaciół. Wśród nich jest pewna dziewczyna, która od samego początku nie budziła we mnie dużej sympatii. Niby z pozoru jest miła, ale wyczuwam w tym sztuczność. Lubi mówić z ironią, niby w formie żartu, ale zdaje sobie sprawe, ze moze mi to sprawic przykrosc. Ona po prostu juz ma taki charakterek. A juz do mnie to caly czas jakies dziwne teksty mowi. Kiedy ja cos powiem , to ona sie oburza, ze to przeciez tylko zart. Wiem tez, ze rozmawiala o mnie kilka razy za plecami. Nie wiem juz co robic, bo zaczynam ją na prawdę nie lubic....

Gość dorochnaaaaaaaaa
up

Gość dorochnaaaaaaaaa
Ale ona ma swojego chłopa. I to wiem,ze sa razem szczesliwi i nie opcji o jakiej piszesz ...

Gość dorochnaaaaaaaaa
kurcze nikt nic nie napisze? :(

Gość dorochnaaaaaaaaa
halooooo?

Gość tez tak mamammmm
niestety musisz znaleźć sposób by "oswoić bestię", bo inaczej czarno to widzę. znam sprawę z drugiej strony.tez kiedyś byłam :bestią" ;-) gdy mój przyjaciel spotykał sie kiedyś z pewna kobietą, której nie polubiłam, to: - gdy ona zrobiła coś dziwnego, zawsze komentowałam to w taki sposób by jej zachowanie było gorzej ocenione, -nigdy nie stanęłam w jej obronie, - często próbowałam ją sprowokować lub ośmieszyć -nie zapraszałam jej na moje urodziny, oblewanie sukcesów w pracy itp.,chciałam,zeby poczuła sie wykluczona -obgadywałem ile mogłam itp. zerwali po 4 miesiacach, a tym przyjacielem byl moj brat:)

Gość Inka-kawka
może jest zazdrosna:/ taki pies ogrodnika

Gość prawdaz
Zazdrosna jest, ale wal ja, jestem z A a nie z nia. Ignoruj ja to pokazesz jej gdzie jej miejsce :)

Gość prawdaz
jestes* ;)

Gość csiii
NIestety kobiety sa wredne i zazdrosne, nawet o znajomych. Mimo iz maja swojego faceta, nie moga zniesc mysli, ze ich przyjaciel jest zafascynowany inna kobieta. Taka pseudopsyjacioleczka probowala rozbic moj zwiazek z facetem, na szczescie on sam ja przejrzal i zerwal wszelkjie kontakty. Gorzej jak facet nie widzi wrednego zachowania takiej osoby i mowi Ci ciagle "Przesadza", wtedy mozna go latwo urobic...