Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak ree

Białystok-Wesele-Sala i cała reszta bałaganu o

Polecane posty

Witam drogie Panie! Mam nadzieję że dołaczy trochę osób z Białego, bądz okolic.W następnym roku planujemy wesele (prawdopodobnie maj).Odbędzie się w Mendelsonie,Mozarcie,bądż Niagarze.Cała reszta(zespół,fotograf,kamerzysta,sukienka itp)to wielka niewiadoma :(.Może są dziewczyny które mają podobny problem?Kto jeszcze szykuje się do ślubu?Będę wdzięczna za rady i wskazówki.Na pozostałych forach nie można uzystać żadnych sensownych info.Tylko autoreklama i nic innego. zapraszam!!!

Gość ja tyeż
jestem z okolic,ale ślubu nie planuję :p

Gość beuta
hej, ja jestem z Białegostoku i mam swoje weselicho w maju 2009 my wybralismy sale GRAND, od znajomych slyszalam same dobre opinie, na innym forum jednak widzialam rozne komentarze, jednak jestem tego zdania, ze jak sie jasno postawi warunki dla wlasciciela sali to powinien sie wywiazac z umowy moj znajomy z pracy ostatnio byl na weselu w Mendelsonie, mowil ze bylo to jedno z lepszych wesel na ktorych byl,dobre jedzenie, kelnerzy ok, wystroj sali przepiekny wsominalas tez o Niagarze i Mozarcie o Niagarze za bardzo nie bede sie wypowiadac bo tam nie bylam, jednak co do Mozarta..hmmm, zazwyczaj slyszalam dobre opinie,jednak bylam kilka tyg temu na weselu na ktorym porcje dan byly bardzo skromniutkie, takze warto doplacic te 5zl do osoby i miec wiecej jedzonka a Ci ktora sala najbardziej odpowiada? bo z tego c napisalas wywnioskowalam ze jeszcze nie macie podjetej decyzji co do sali

ja planuje ślub w Białym na lipiec 2009 ;) z Beutą się widziałyśmy na innym topiku :) ja też zarezerwowałam GRAND znalazłam już zespół szukam kamerzysty i wybieram się do księdza sukienka??? - to dla mnie wieeeeeeeeeeeeelka niewiadoma. Z pewnością będzie biała hehhehe

Gość iza-iza
witam, jestem z Białegostoku, palnuje wesele 05.09.2008 w Folwarku Nadawki, fotografa już mam i godzinę i to chyba wszystko - reszta to plany. POzdrawiam wszystkie przyszłe Żony :)

mendelson przepiekny, moj brat mial tam wesele, wszystko bylo dopiete na ostatni guziczek. ja mialam w biesiadnej, ale jest to sala na gora 60os, chociaz mowia ze wiecej. Suknia byla z salonu lisa ferrera maja stronke z sukniami i mozesz sobie wczesniej obadac jaka ci wpadla w oko http://www.lisaferrera.bialystok.pl/ oto ona. najnowasza kolekcja bedzie pewnie zaraz po nowym roku. Zespol broker juz wczesniej o nim pisala. Naprawde swietny.

Gość Dobra rada obserwator
Proponuje zejśc z ceny bo Biesiada i Jasionówka wam wszystko zabiera może wtedy nie bedziecie musieli az tak zabiegac o klientów. Dobra konkurencyjna cena to podstawa. Pozdrawiam

Gość gość
www.facebook.com/studio2afk Studio 2a FRYZJERSTWO KOSMETYKA ul. Białówny 2a (ścisłe centrum) 15-437 Białystok tel: 662 340 920 Organizujemy WIECZORY PANIEŃSKIE, gdzie przy lampce dobrego szampana i poczęstunku składającego się z afrodyzjaków, zajmiemy się PANNĄ MŁODĄ i jej towarzyszkami. Oferujemy zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne do wyboru. Zainteresowane Panie prosimy o kontakt telefoniczny. 662 340 920 Możemy również zorganizować URODZINY lub inną uroczystość do 10 osób :) Cena i zabiegi do uzgodnienia

Gość Darek

Ja polecam poszukać tutaj https://www.gdziewesele.pl/ Mają bardzo dużą bazę lokali i usług związanych z weselem.