Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka1629

alkoholizm w rodzinie

Polecane posty

Gość julka1629

Jestesmy 9 lat razem a 4 miesiace po slubie wczesniej bylo roznie ale ostatnie lata byly cudowne zaczelo sie z powrotem po slubie

Gość agula1234
Troszke za malo napisalas

wspolczuje.... z tego co napisalas wynika ze bedzie ciezko teraz sprowadzic go na wlasiwa droge i zycie w trzezwosci. Poczul ze jestes jego wlasnoscia i teraz moze pouzywac a i tak go nie zostawisz :(

1) nie kupowac mu alkoholu 2) gdy prosi o kase - nie dawac ...pijak musi sie meczyc sam.tez jakis sposob na odwyk 3) szukac pomocy..najwazniejsze! wyslac na odwyk 4) w czasie przemocy - odejsc.. 5) nie dac soba manipulowac..

Gość julka1629
tylko jak

Gość julka1629
zawsze lubil sobie wypic, ale to co robi teraz przechodzi ludzkie pojecie

Gość julka1629
jezeli chodzi o ultimatum- to mial juz postawione niejedno i co ? i nic

Gość julka1629
czyli co ja ma zrobic????????????? juz mam dosc przez 3 dni z tygodnia jest trzezwy, a pozniej jak wypije to wypomina ze przeciez pojechalismy nad jeziorko a kolejnego dnia bylismy nad morzem to teraz on ma prawo

1) nie kupowac mu alkoholu 2) gdy prosi o kase - nie dawac ...pijak musi sie meczyc sam.tez jakis sposob na odwyk 3) szukac pomocy..najwazniejsze! wyslac na odwyk 4) w czasie przemocy - odejsc.. 5) nie dac soba manipulowac.. 1. sam sobie kupi. 2. będzie pożyczał i się zadłużał. Potem oddawać będzie musiała żona. 3. jak sam nie zechce się leczyc, to mozesz sobie go wysyłaś :D 4. ale jak przemoc minie - wrócić :) 5. hehe śmieszne

Gość julka1629
chyba tak wlasnie mysli, niewiem nie potrafie sobie tego wyobrazic to znaczy jego myslenia

Gość julka1629
no i co to za przykazania????/ nie bije mnie, nie daje mu pieniedzy na alkohol , na odwyk nie wysle, gdyz sam nie pojdzie, a jego przestepczasc ma mala szkodliwosc spoleczna- mianowicie dotyczy tylko rodziny

Gość julka1629
oczywiscie ze nie chce, ale co ja ma m zrobic wiecznie walczyc o rodzine i wychodzic z zallozenia ze dziecko ma dwie raczki?????? i na nie tylko patrzec, bo jest strasznie za ojcem. Co ze mna/????? Co z nami?? Czy mi sie nic z zycia nie nalezy????????

Coś czuje, ze przesadzasz. Wypije sobie chłop czasem piwo i od razu, ze alkoholik :o

Gość julka1629
niewiem czy czasem to znikanie z domu na kilkudniowe maratony libacjii alkoholowej a pozniej grozenie ze odbierze sobie zycie ale ok myslcie co chcecie