Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

czy 172cm wzrostu u dziewczyny to duzo?

Polecane posty

Gość katije
nie dużo. ale może być.

Gość donnaaa23
ale faceci chyba wola te nizsze:(

ja pierdolę jeden facet woli niskie a drugi wyższe, mój facet ma 193 i przy nim czuje się świetnie a poza tym nie wyobrażam sobie żebym miała być niższa.

172 ma dziewczyna i ma sobie znaleźć faceta koszykarza?No naprawadę jest wysoka jak brzoza aż 172 wow.

Gość sama zobacz ...
Wzrost u dziewczyn - skala: do 150 cm - bardzo niska od 151 do 160 cm - niska od 161 do 175 cm - średnia od 176 do 185 cm - wysoka od 186 cm wzwyż - bardzo wysoka Waga u dziewczyn: dla wzrostu do 170 cm - do 50 kg dla wzrostu od 180 cm - do 60 kg Powyższe wartości wzrostu nie mają większego znaczenia, zarówno dziewczyna mająca 148 cm jak i taka mająca 188 cm mogą być piękne. Za to parametry wagowe są jedynymi akceptowalnymi i uznawanymi przez Unię Europejską jako wyznaczniki prawidłowej wagi kobiecej. Dziewczyna, która je przekracza, jest po prostu gruba 🖐️)))

Gość podbiję bo bardzo dobra skala

a co do parametrów to moja żona ma 172 , waży 72 kilo , ma 22 lata i jest dla mnie wzorem kobiecości. Ocieka seksapilem, jest ponętna na maxa! :classic_cool: Ma idealne kształty i nie wyobrażam sobie jej gdyby miała ważyć 20 kilo mniej według jakiś tam parametrów :D I nie tylko ja mam takie zdanie na temat jej urody... niestety moi kumple też :O:O:O

Gość wolę grubsze około 70 kg
wole wyższe - jakieś 175 wole ciemne blondynki z dłuuuugimi włosami wolę polska urode, zielone oczy, jasną cerę więc ja nie wiem z jakiego powodu spróchniała pusi kat dols robi karierę seks bomby!!! :O jeden fakt to taki że ciemne laski wyglądają lepiej bez makijażu bo mają ciemną oprawę oczu, czarne rzęsy ...ale co z tego?? :classic_cool: ;)

Gość też wole pulchniejsze
niż chude kościste cipy :P