Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooolkkkaaa

czy zna ktos bulgarski jezyk? chce przetlumaczyc piosenke

Polecane posty

Gość pimen
B#lgarska kr#v i kosti prost tekst, za da v#rvim napred Az sluzhih s vas za ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva, dade p#dp#d#k kato 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Az sluzhih s vas za dve letni 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva, toj dade pile za nego I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 3 ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva dade petela kato I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 4 ljatoto 2h Toj se opitva, opitva se opitva opitva dade patica za nego I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 5 ljato 2h Toj dade opitva opitva opitva se opitva za Gosling I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 6 ljato 2h Toj se opitva, opitva se opitva opitva dade praseto za nego Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 7 ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva toj dade tele za I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Sluzhih s vas za 8 ljatoto 2h Toj se opitva, opitva se opitva opitva Dakel, predostavena za tazi A dakel strada silno, che se skita iz podovi jajca I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Az sluzhih s vas za 9 ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva, toj dade vol za I vola nadolu nasrał, A dakel strada silno, che se skita iz podovi jajca I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Az sluzhih s vas za 10 ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva, toj dade chek za I tazi oblast (Pinkola) I vola nadolu nasrał, A dakel strada silno, che se skita iz podovi jajca I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Az sluzhih s vas za 11 ljatoto 2h Toj se opitva, opitva se opitva opitva dade d#werja si za A d#werjata kato d#werja v prednata chast na zadnata kljuchalka kljuchalkata I tazi oblast (Pinkola) I vola nadolu nasrał, A dakel strada silno, che se skita iz podovi jajca I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna Az sluzhih s vas za 12 ljatoto 2h Toj se opitva opitva opitva se opitva, toj dade na s#prugata mu za I s#prugata na zarazen A d#werjata kato d#werja v prednata chast na zadnata kljuchalka kljuchalkata I tazi oblast (Pinkola) I vola nadolu nasrał, A dakel strada silno, che se skita iz podovi jajca I tozi organ zadnika smila Prase edno zeszczało, I zadnika na g#ska se razklawa I tova za patica sharlatanin, ne ja hv#rlja na g ** Y mak I tozi m#zhki złotopióry godini sled iznasilvaneto selski pileta I pile Shura zadnika 2x i przepióreczka muha, skochi na lajna