Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 004

gula w gardle...

Polecane posty

Gość 004

Od dłuższego czasu odczuwam gule w gardle, ktora wystepuje niezaleznie od pory dnia czy roku. Dodatkowo mam uciski w przełyku (np podczas wysilku fizycznego), chrypke (czasami bardzo meczaca) i dusznosci. jeden lekarz stwierdzil u mnie poczatki astmy, jednak mysle ze jest to zla diagnoza, gdy po prawie rocznym braniu lekow zaden z tych objawow nie ustąpil. Bardzo prosze by ktos kto spotkal sie z podobnymi dolegliwosciami odpisal mi, gdyz chcialabym dowiedziec sie co to moze byc.

Gość zmień lekarza

Gość Karmelkowa
Ja miałam cos takiego na tle nerwowym. NAwet nie wiedziałam, że tak się stresuję, dopóki nie zaczęłam brać tabletek i przeszło. Idź do lekarza 1-go kontaktu.

Gość Karmelkowa
Ja miałam cos takiego na tle nerwowym. NAwet nie wiedziałam, że tak się stresuję, dopóki nie zaczęłam brać tabletek i przeszło. Idź do lekarza 1-go kontaktu.

Gość 004
jestem osoba narwowa, ale trudno mi zrozumiec ze takie dolegliwosci moga miec z tym zwiazek. Lekarz pierwszego kontaktu skierowal cie do jakiegos innego specjalisty? Ijeszcze jedno, czy wszystkie dolegliwosci minely po sosowaniu lekow? pozdr :)