Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z portalu randkowego

pilne

Polecane posty

Mam do was prosbe: Jeden gosciu na portalu rankowym napisal mi krotka wiadomosc: jestem Arek, a ty jak masz na imie? I problem, czy moge napisac w odpowiedzi tylko swoje imie czy dodac cos jeszcze np: jestem... milo mi. Albo cos podobnego? Dodam ze facet mi sie podoba, sama go jeszcze zaczepilam :o Wielokrotnie zasiegalam rady u was i mam nadzieje, ze tym razem tez pomozecie:)

Strasznie rozgadany ten facet ja na Twoim miejscu napisalabym cos wiecej, przynajmniej 2 pelne zdania ;)

Gość napisz mu
czesc, też jestem Arek, co słychać?

soley lubie niesmialych:) ale jakie 2 zdania radzialbys napsiac, jakis przyklad?

pytam powaznie :o

Gość dfsdfssdffsdsdf
Napisać mu tylko swoje imię byłoby trochę głupio :P Dopisz jakieś co słychać

hmm... Czesc , mam na imię .... Masz ciekawy profil, napisz o sobie cos wiecej ;) moze tak?

no to napisz jak masz na imię i spytaj o coś zagadaj, np, jak trafiłeś na ten portal, albo spytaj o coś co napisał w profilu no nie wiem, pomyśl trochę ja zawsze tak zagaduję...pisze buźka cos tam...

taak, macie racje, najlepiej to nawiazac do jego profilu i o cos zapytac, zwalszcza ze tam malo o sobie napisal :) Swietne ;)

nie dziekuje wlasnie chcialam wejsc na jego profil zeby sobie przypomniec co w nim zamiescil ... ale juz jest na dostepnym :o chyba napsisze cos w stylu: co ciez sklonilo do zamieszczenia swojego profilu tutaj? Jak myslicie moze byc? To wstepna konwersacja, i chcialabym zeby dobrze wypadla;) Z gory dzieki :)

hmm..co cie sklonilo...hmm...napisze pewnie ze ciekawosc, chec poznania ludzi....moze przy okazji milosci swojego zycia:D Nie staraj sie na sile robic dobrego wrazenia bo bedziesz sie sztucznie czula, badz soba, jesli chlopak podchwci rozmowe to super,jesli nie...bedziesz musiala sie troche dluzej nad nim pogimnastykowac;)

Soley 🌻 Czyli tak: Czesc, jestem ... . Masz ciekawy profil, napisz o sobie coś więcej.:)