Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Si for

najfajniejsza rzecz w zyciu

Polecane posty

Gość Si for

Piszcie o nafajniejszej (najciekawszej) rzeczy jaka spotkała was w życiu.

Gość a po co Ci
moja matemorfoza z brzydkiego kaczatka w niebrzydka gęś ;)

Gość Si for
Może zacznę pierwsza. Mi u wuja na wsi struś sfajdał się na rękę :D

Gość 012345
Jeśli chodzi o mnie, to nic mnie fajnego nie spotkało. !8 lat życia bez sensu, dalej może być tylko gorzej.

Gość Si for
jesli piszesz pod moim nickiem to pisz juz jako chlopak hehe. 012345 rozumiem Cie mam podobne uczucie. Fajne było to ze zdałem na prawko po wielu nieudanych próbach

Gość amanda wilsonnnnnnn
Si For🖐️ ;) spotkalismy sie wczoraj na topiku o tych pasztetach z fotki:P

Gość Si for
Tak pamietam Cie Amando. Sorki ze tak nie odpisywałem ale cały dzien mnie nie było przy kapie

Gość La Figlia
Kilka takich rzeczy: -gdy stalam sie bardziej atrakcyjna -gdy stracilam dziewictwo z moim ukochanym,z ktorym jestem do dzis -moje pojednania z rodzina,gdy sie do siebie zblizylismy -gdy nauczylam robic sie szpagat Kurcze,jakie ja banaly wypisuje. :(

Gość Si for
kapie kapie a jak. A od kogo otrzymałas takowy szlafroczek

Gość no to by było tak ...
... halucynacje po kleju Butapren, który kirałem w 8 klasie podstawówki 10 lat temu, ... faza po tabletce Tramal Retard 200 mg, ... faza po szybkim wypiciu 700 ml likieru Amaretto Venice 21% alc. ... faza po wypiciu 700 ml Malibu 21% alc. ... faza po wypiciu takiego brazylijskiego likieru kokosowego, na którym jest napisane "Batida de Coco" czy jakoś tak, ... faza po wypiciu napoju malinowego zrobionego samodzielnie z soku Paola, wody mineralnej gazowanej Staropolanka 2000 i spirytusu rektyfikowanego w równych proporcjach objętościowych i schłodzonych do temperatury około 0'C. Więcej nie pamiętam 🖐️

kapie :D :D co do tematu, wigilia \'97, a pod choinką pudło herbatników, najszczęśliwsze dwadzieścia minut żarcia w moim życiu :classic_cool:

dzisiaj, bo kończę 18-lat :) a poza tym sama sobie sprawiłam prezent- wymarzony telefon samsung U700. jestem przeszczęśliwa :D:D

Gość amanda wilsonnnnnnn
jak dostałam merci od ojca na Dzień Kobiet w tym roku:P yy 17 marca 2008:P pozostawie dla siebie , dlaczego;) 25.06 zdalam gramatyke opisowa:P 2008 rok to ciekawy rok w moim zyciu;]

Gość Si for
o CZESC AMANDO :* co wy macie takie skromne te chwile. Ja dpstałem samochód od rodzicow i sie tak nie ciesze jak wy z herbatników i mersi :( :( :(

nawet nie wiesz jaka to radocha jeść herbatniki samemu, kiedy całej rodzinie ślina cieknie :D a z wielkich rzeczy się cieszyć nie potrafię.

Gość jesienna deprecha
balerina - wszystkiego najlepszego :D najfajniejsza rzecz... małe koty w domu, uczucie jakie towarzyszyło mi podczas gdy dowiedziałam się, że dostałam się na wymarzone studia, gdy wprowadziłam się do własnego mieszkania, które musieliśmy wyremontować razem z facetem, te kropki farby na jego i moim nosie, zapach cytryn, jaki pojawił się znikąd gdy pędziliśmy w deszczu na motorze i inne takie :-)

Gość Si for
o to sa najciekwasze wspomnienia. Udzieliłas najwspanialszej wypowiedzi w tym temacie . Super

u mnie to by nie przeszlo.. zlecieliby sie do tych herbatnikow i zaczeli mi obrzydzac :D

Gość thats not my name
w gimnazjum jak zajęłam pierwsze miejsce w konkursie wiedzy o moim ieście, wiem że baaardzo ambitne, ale tak sie wtedy cieszyłam, że aż sie popłakałam, poza tym 08.02.08 bo zdałam egzamin z nauki o polityce iii 28.04.07 ale o tym pisac nie bede;)

Gość thats not my name
jesienna deperecha suuper wypowiedź. widze, że potrafisz sie cieszyć życiem. az mi sie cieplej na sercu zrobiło... a mnie sie jeszcze jeden jesienny dzień przypomniał kiedy nie zdążyłam zkoleżanką na wycieczke i poszłyśmy sie przejść o 7 rano przez miasto i to słońce takie ciepłe i nitki babiego lata. super było:D

Gość Si for
Wy to macie te chwile. JA tak naprawde sie cieszyłem ale to juz pisałem jak zdałem ten egzamin na te przeklete prawko. Dlatego za wszelka cene nie chce go stracic wiec nie mam mowy o wiadaniu do auta po % za duzo mnie to stesów kosztowało

Gość jesienna deprecha
cieszę się, że tak sądzisz :-) gratuluję szlafroczków, czekoladek i prawa jazdy (jak udało ci się to zrobić? :D )

Gość amanda wilsonnnnnnn
Si for🖐️;) co to znaczy "najwspanialsza wypowiedz w tym temacie":P? dla mnie byl piekny tez moment, kiedy moj nauczyciel od niemca z liceum, ktorego bardzo prosilam o wstawienie szostki, a ktory bardzo sie temu opieral, jednak mi ja postawil;) i w sumie nie majac postaw. co ciekawe, caly czas gadal, ze mi nie moze jej wstawic, tak jakby mi sie tlumaczyl:P a na drugi dzien czy na trzeci patrze w dziennik: bardzo dobry przekreslony, u gory wpisane: celujacy;) super sie tez czulam, kiedy szlam sobie z takim jednym przez miasto, bylo zimno, ciemno a mi bylo tak dobrze bo trzymalismy sie za raczki i wcinalismy pawelki, a ja w torbie mialam finlandie zurawinowa, ktora mielismy potem wypic u niego;) ech;)

Gość amanda wilsonnnnnnn
prima balerina🌻🌻wszystkiego najlepszego:)))) ja niedlugo dwa latka wiecej, echh kiedy ta osiemnastka byla:) spelnienia wszystkich marzen:D