Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakarella

wieczor kawalerski

Polecane posty

Gość bakarella

jakies 3 tyg temu moj narzeczony byl u kumpla na wieczorze kawalerskim.... niestety byly tam rozbierajace sie panie ... wiem, bo wrocil i wszystko mi opowiedzial :) na koniec imprezy odwiedzili sobie jeszcze klub gogo, co by pan mlody "sobie popatrzyl" bo jak twierdzi moj facet o to "patrzenie" chodzi. od tego czasu nie moge pozbierac mysli. nasz slub za 2 miesiace i nie wyobrazam sobie rozbierajacej sie lalki (prostytutki, bo profesjonalne striptizerki sa bardzo drogie, jak to zostalo mi oznajmione) na kolanach mojego mezczyzny. Czuje sie strasznie. Caly czas mysle co moge zrobic aby poczuc sie lepiej. Zdradzic w wieczor panienski? Czy wtedy wyjdzie na moje? Co maja one czego nie mamy my, przyszle zony? ech... A moze przesadzam i panikuje? Co o tym myslicie?

Gość bakarella
no wlasnie... mam wspanialego faceta - ufam mu i wiem ze mnie nie oklamuje - opowiada nawel zbyt dosadnie o szczegolach tej ostatniej meskiej imprezy. twierdzi ze to nudna impreza.( ta byla druga) . tylko to dlaczego na nia poszedl? czy mezczyzna musi zobaczyc prezaca sie przed nim gola OBCĄ babe raz na jakis czas?

Gość bakarella
też jestem pewna że bzykał bo w kieszeniach znalazłam bilet wstępu na XIV Targi Pszczelarstwa a i żądło po bliskich oględzin nosiło ślady użycia w postaci pyłku rzepaku

Gość bakarella
a ja teraz nic tylko rozmyslam jak sie stac jego calym swiatem? moze taniec brzucha? moze jakis erotyczny aerobic?

Gość fgdgfd
odloty.pl zobacz na tej stronie

Gość bakarella
TO NIE JA PISALAM ! też jestem pewna że bzykał bo w kieszeniach znalazłam bilet wstępu na XIV Targi Pszczelarstwa a i żądło po bliskich oględzin nosiło ślady użycia w postaci pyłku rzepaku

Gość bakarella
czyli po co te cale imprezy? myslicie ze oni tez sie chociaz zastanawiaja (juz nie mowie martwia) co my robimy w tym czasie?

moj maz tez byl ostatnio na kawalerskim kumpla i byli w lokalu na tancu erotycznym i jakos nie mialam nic przeciwko:) Ufam mu i to dziala w obie strony i jakos nie mam z tym problemu.

Gość bakarella
naprawde nie jestem jakas zouzą ani dewotą. nie mam nawet nic przeciwko jak czasem wyjedzie sobie z kumplami np na mecz.... ale tej gołej dz...i zdzierżyć nie moge! a on nawet nie chce slyszec ze nie bedzie mial KAWALERSKIEGO!

Gość bakarella
wydaje mi sie ze lokal to lepsza opcja niz prywatna audiencja panienki w mieszkaniu swiadka.

to ty tez idz na panienski na jakis pokaz tancerzy.. przeciez nie jestes gorsza, a wtedy nie mysl o swoim chlopaku co tam robi tylko baw sie dobrze i jak bedziesz miala ochote to sie z kims przespij, moze sie wtedy lepiej poczujesz, oczywiscie nie mow mu o tym :)

Gość bakarella
ech... JA NIE CHCE GO ZDRADZAC! pozostaje mi twardo postawic warunek: kawalerski albo slub!

nie musisz od razu zdradzac, przeciez on idzie na impreze i to nie jeste zdrada!! wiec ty tez mozesz isc i to tez nie bedzie zdrada, gorzej tylko jak sie potem dowiesz ze jednak przelecial jakas dziwke :D

Gość bakarella
ciekawe ktory facet bylby zadowolony ze penic innego mezczyzny ociera sie o udo jego przyszlej wybranki serca? Albo ktory pozwolilby jej jezdzic na kolanach golego faceta w limuzynie po miescie?

Gość bakarella
nawet nie chodzi o to ze boje sie ze mnie zdradzi.... ja poprostu jestem niewiarygodnie zazdrosna o sama jego chec ogladania jakis golych panienek! ze niby wynika to z meskiej natury? ze po slubie juz bedzie skazany na patrzenie tylko na mnie? Nie rozumiem tych meskich motywacji, ceremonialu zegnania sie z wolnoscia! Przeciez to on mi sie oswiadczyl. A niby to kobiety nie wiedza czego chca!

moj maz tez mial wieczor kawalersi nad jeziorem 3 dniowe z kolegami. Wiedzialam ze bedzie spokojnie i beda tylko panowie, ale balam sie troszke ze ktorys z kolegow zrobi mu wlasnie prezet w postaci striptiserki.Na szczesci nic takiego nie bylo. Dla mnie glupota jest ogladanie golych bab itp. to wybranka powinna byc dla niego calym swiatem :)

wiesz co, zauwazylam cos takiego: dziewczyny w klubach z meskim streaptesem ogarnia jakis szal, krzycza, i w ogole szalenstwo na maksa jak tylko zobacza naoliwionego pakera:P Natomiast faceci spokojnie siedza, pija drinka i nie widac na ich twarzach zadnych emecji, ot tak sobie patrza:P I np ja bardziej obawiam sie ze to laska na swoim wieczorze panienskim moze bardziej zaszalec w towarzystwie takiego goscia niz koles patrzac na rozbierajaca sie tancerke:D:D:D

a to dlatego ze wszedzie pelno cyckow i dup, a dziewczyny nie maja okazji sobie popatrzec i jak taka zobaczy na striptizie meskie posladki to wariuje :)

e tam, ja bylam w klubie jak tanczyli kolesie w skapych gatkach i jakos moj maz sie nie rzucal z tego powodu:P Smieszne to bylo i tyle, ani sie nie podniecilam, nawet wydawali mi sie jacys tacy gejowaci i metroseksualni:P Dlatego nie widze powodu dlaczego mialabym zakazac mezowi pojsc na wieczor kawalerski gdzie jakas laska by sobie tanczyla w skapym stroju:) I on wiedzial, ze ide na cos takiego i sam tez nie kryl sie z tym jak reszta jego kolegow:)

Gość Z takimm podejsciem
to wasze malzenstwo dlugo nie potrwa.

jeden taki wieczor nikomu nie zaszkodzi:P Gorzej, gdyby tak caly czas spedzal wolny czas. A skad wiesz, czy np nie oglada na necie golych lasek???? Wydaje mi sie, ze faceci juz tak maja i nic tego nie zmieni. A zakazany owoc smakuje najbardziej.

jeden taki wieczor nikomu nie zaszkodzi:P Gorzej, gdyby tak caly czas spedzal wolny czas. A skad wiesz, czy np nie oglada na necie golych lasek???? Wydaje mi sie, ze faceci juz tak maja i nic tego nie zmieni. A zakazany owoc smakuje najbardziej.

Gość bakarella
ciekawe ktory facet bylby zadowolony ze penis innego mezczyzny ociera sie o udo jego przyszlej wybranki serca? Albo ktory pozwolilby jej jezdzic na kolanach golego faceta w limuzynie po miescie?

dla mnie to jest jasne: jesli facet moze ogladac gole dupy to dlaczego ja nie moge ogladac nagich facetow?