Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelewela

10 dzień nie mam okresu... 3 testy negatywne. Poradźcie.

Polecane posty

Gość lelewela

10 dzień spóźnia mi się okres zawsze miałam regularnie co 27-28 dni... Robiłam test 29 dc, 31 i 32dc i wszystkie były negatywne. Hmm, nie wiem co robić, czy iśc do lekarza, czy zrobić jeszcze dla pewności bete w laboratorium czy jeszcze poczekać. Podpowiedzcie prosze.

Gość a ja wiem..................
ja juz 3 miesiace nie mam i tez robilam 3 testy w odstepach co 2 tygonie ostatni tydzien temu i nic:( jutro ide do lekarza to sie dowiem:)

Gość a ja wiem.................
ja juz 3 miesiace nie mam i tez robilam 3 testy w odstepach co 2 tygonie ostatni tydzien temu i nic:( jutro ide do lekarza to sie dowiem:)

Gość lelewela
hmmm, no ja własnie nie wiem czy juz iśc do lekarza...10 dni to nie aż tak duzo zeby mi wywoływali pewnie, więc i tak każe mi czekac. Nigdy nie miałam takich opóźnień, a nie raz miałam stresy itp, nigdy w sumie nie zauważyłam wpływu tego na date miesiączki...

Gość nivka
nie wiem jak dla Ciebie czy ewentualnia ciaza Cie zalamie czy uszczesliwi, ale u mnie test wyszedl dopiero w 43 dniu cyklu, wszystkie robione wczesniej wykazywaly brak ciazy mimo ze robione z porannego moczu, z samego rana po wstaniu, wiec najlepiej to idz na bete bo mi to jak nic wyglada na ciaze, chyba ze nie wiem odchudzasz sie jakos rygorystycznie, lub mialas mega stresy lub spore zmiany klimatyczne, ale u zdrowej regularnie miesiaczkujacej kobiety takie opoznienia najczesciej swiadcza o ciazy

Gość lelewela
nivka...a to mnie zaskoczyłaś...Mi z pierwszą córką test wyszedł pozytywny już w 26dniu cyklu... Nie wiem czy to możliwe. Czy bym się cieszyła?? hmm:) sama nie wiem. Jakby było to by było:) Choc moze lepiej by było za kilka miesięcy... Dzięki Ci serdeczne. Pójde dziś zrobić bete to będzie wszystko jasne

Gość nivka
wyobraz sobie jaka ja bylam zaskoczona:) tym bardziej ze jak mowie testy nie pokazywaly ciazy wczesniej moja gin powiedziala ze za malo bylo tych hormonow ciazowych bodajze gonadropiny kosmowkowej ktora wykrywalaby ciaze w moczu wiec lepiej isc na bete i rozwiac wszelkie watpliwosci

Gość lelewela
tak zrobie, pójde dziś...ale by była niespodziewajka:)

Gość bgfr
Ja zrobiłam 3 testy...39 dc - negatywny...40 dc też neg. i 42 również neg. a @ brak....wizytę u gina mam dopiero we wrześniu....

Gość IVA284
ja mam dzis 10 dzien jak czekam na okres(to juz 41dzien cyklu:/) zazwyczaj okres mialam po 31+-1/2 dnii nie mialam ostatnio zadnych stresow

Gość Agness20
hej i co ci lekarz powiedzial jak mozna wiedziec bo ja juz 3 dzien nie mam kkresu a test wykazal negatywny a przy pierwszym dziecku juz po pierwszym dniu mialam pozytywny wiec jestem zmieszanaa raczej strasznie zestresowana

Gość ijajajatea
szkoda, ze edziewczyny nie odpowiedzialy..mam taka sama sytuacje

Gość czarnutka00
hej mam pytanie nie mam okresu 10 dni a testy negatywne co robic?