Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Czy to nie oczywiste, że kobiety girlboss

Polecane posty

6 minut temu, Hypedotella napisał:

W sumie, moge sie z tym zgodzic to sukces miec rodzine, dom i czas na kafe 😎

I jeszcze prowadzic wlasna firme. Jak widac da sie.

• Like 1

6 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

No to nie masz czego się bać, w związku z tym, że nie jesteś już młoda, każdy się starzeje i nieładnie to wypominać innym 😉

Masz ewidentny problem ze swoim wiekiem i pamietaj, że zegar biologiczny Ci tyka😁

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Masz ewidentny problem ze swoim wiekiem i pamietaj, że zegar biologiczny Ci tyka😁

Ja tylko reaguję na Twoje nieustanne przytyki do innych kobiet 🙂 Podając jasno, że Twojego młodego wieku nie kupuje nikt, kto myśli 😉

7 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Zyjemy w swiecie online, nie trzeba ciagle byc w podrozy jesli firma ma filie w innych krajach.

W teorii tak...😎

9 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

To ile się ten sos odparowuje? Przecież on gęstnieje w 20.minut, o ile nie dolewa się wody czy coś.

I już przelogowana. Nadciagnęło "wsparcie" 😁

Edytowano przez Hypedotella
  • Haha 1

8 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

No ja o tym wiem z Twojego postu 🙂 A kto będzie nawijał 24h to się okaże przecież 😉

Wiadomo, że Ty na różnych nickach do mnie 😁 podczas kiedy zdąże się upięknić i zrzucić jakieś urojone sadło o ktorym wciaz przypominasz 😁

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

...nawet ja po klimakterium nie jestem tak kąśliwa i upierdliwa...

A widzisz. A co bedzie jak po klimakterium sie taka zrobie? 😩

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Wiadomo, że Ty na różnych nickach do mnie 😁 podczas kiedy zdąże się upięknić i zrzucić jakieś urojone sadło o ktorym wciaz przypominasz 😁

Piszę obecnie na dwóch nickach: ZłyKróliczek i selkie 🙂Jak będę miała ochotę znowu wkroczyć, gdy zaczniesz się czepiać wieku, czy innych rzekomych wad kobiet z kafe (na przykład braku partnera, czy bycia "pucharem przechodnim", podczas gdy okazało się, że i jedno i drugie dotyczy, ale Ciebie :)), to napiszę Ci to pod którymś z tych, tak jak teraz 🙂

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

A widzisz. A co bedzie jak po klimakterium sie taka zrobie? 😩

Ja mam cichą nadzieję, że wtedy wyzbędziesz się tych cech 🤣

• Haha 1

10 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Cóż, makaron podaje się na różne sposoby, jakbyś pytała miłej pani, czyli mamy, to może byś wiedziała, że są też takie na bazie oliwy 😉

Ja sie nie znam na przepisach. Moja mama to też przecież girlboss, bo skad by sie to niby u mnie wzieło? Ale fakt, umie gotować. Biore przepis i gotuje jak w opisie jak już muszę 😩

Ja sie nie znam na przepisach. Moja mama to też przecież girlboss, bo skad by sie to niby u mnie wzieło? Ale fakt, umie gotować. Biore przepis i gotuje jak w opisie jak już muszę 😩

Skończ, Nibumba (serio, pisz te bzdety komuś, kto w to wierzy), nara 😉

11 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie spędzam 24/7, tak jak i nikt nie pracuje 24/7, co Ci Żaba właśnie uświadamia 🙂

Na tym nicku nie 😁 ale masz jeszcze inne, obydwie o tym wiemy 😁 Jesli o mnie chodzi to mnie nakrecasz, ja lubie sport i rywalizacje, to mnie po prostu elektryzuje 😁 tak, że z każdym slowem przyblizasz mnie do nabrania formy 😁 dzieki Perełko 😘

11 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Wszystkie Ci zazdrościmy całej mitomańskiej konstrukcji życiowej, nieustannie 🙂 I wirtualnych kolegów w stylu wiejski handlarz psów i schizofrenik z UK 😉 Cała kafeteria topi się z zazdrości 😉

Miłego, Bumbusiu, bo ja jednak nie jestem w stanie przewalać się całą dobę postami, jak to masz w zwyczaju 😉

W koncu to przyznalas, że zazdrosc jest motywem przewodnim. Tez bys chciala isc na drzemke i miec pyszne papu na stole od milego sasiada co nie chce w zamian s6u 🥱

19 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

To ile się ten sos odparowuje? Przecież on gęstnieje w 20.minut, o ile nie dolewa się wody czy coś.

wersja szybka 2 h

wersja lux 4-6 h

wersja byle jaka 20 min xD

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

I jeszcze prowadzic wlasna firme. Jak widac da sie.

Szapoba 😎 kobieta pracująca, co to żadnych wyzwan sie nie boi..

16 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Ja tylko reaguję na Twoje nieustanne przytyki do innych kobiet 🙂 Podając jasno, że Twojego młodego wieku nie kupuje nikt, kto myśli 😉

Ktos tu stracil kontakt z rzeczywistoscia 😎 ja tylko pisze o menopauzie bo to nie jest temat tabu i mam ochote o tym porozmawiac, a nie odpowiadam za czyjas bujna fantazje, ze to przytyk. Poza tym jak ktos uwaza menopauze za przytyk to oznacza, ze ma problem. To są tematy na czasie czesto poruszane w obecnych czasach. 😎 przeciez ponoc mysle jak 5 latka to jak nie kupuje wieku? Sama sobie przeczysz 😁i nie wypowiadaj sie za ogol bo ogol nie jest Toba ani Ty ogółem 😎

4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

jest jeszcze wersja leżak czyli z paczki albo słoika

To rzeczywiście długo. Może kiedyś spróbuję, rozumiem, że pod przykrywką i dolewa się płynu gdy za bardzo zgęstnieje?

Wersją leżaka to raczej wyskrzybowanie że ścianek słoika sosu z pulpetów 🙂

Edytowano przez Śliwka Jukońska

21 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Piszę obecnie na dwóch nickach: ZłyKróliczek i selkie 🙂Jak będę miała ochotę znowu wkroczyć, gdy zaczniesz się czepiać wieku, czy innych rzekomych wad kobiet z kafe (na przykład braku partnera, czy bycia "pucharem przechodnim", podczas gdy okazało się, że i jedno i drugie dotyczy, ale Ciebie :)), to napiszę Ci to pod którymś z tych, tak jak teraz 🙂

Masz kompleksy przez młodszy model, którym jestem i ktoremu faceci znoszą rożne dary, a ja prycham jak kot 😁 

Widzisz trzeba byc inteligentnym zeby wiedziec jak poprowadzic dyskusje, zeby komus zagrac na nerwach lepiej niz Szopen i to w bialych rekawiczkach 😁 dobrze juz o tym wiesz mimo to nie wyciagasz lekcji z bledow i wciaz do mnie wracasz po wiecej jak bumerang 😁

Wiem, masz dobre serduszko i bronisz kolezanek przed tym co sama o nich zapewne myslisz a nie masz odwagi im powiedziec zeby Cie nie skazaly na ostracyzm kafe 😁

7 minut temu, Hypedotella napisał:

Ktos tu stracil kontakt z rzeczywistoscia 😎 ja tylko pisze o menopauzie bo to nie jest temat tabu i mam ochote o tym porozmawiac, a nie odpowiadam za czyjas bujna fantazje, ze to przytyk. Poza tym jak ktos uwaza menopauze za przytyk to oznacza, ze ma problem. To są tematy na czasie czesto poruszane w obecnych czasach. 😎 przeciez ponoc mysle jak 5 latka to jak nie kupuje wieku? Sama sobie przeczysz 😁i nie wypowiadaj sie za ogol bo ogol nie jest Toba ani Ty ogółem 😎

Z życia wzięte.

Siostra mojej przyjaciółki przestała miesiączkować mając 36 lat. Pewno było to konsekwencją jakiegoś schorzenia, jednak fakt pozostaje faktem.

9 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

To rzeczywiście długo. Może kiedyś spróbuję, rozumiem, że pod przykrywką i dolewa się płynu gdy za bardzo zgęstnieje?

Wersją leżaka to raczej wyskrzybowanie że ścianek słoika sosu z pulpetów 🙂

tak ale dopiero ze 3 razy go robiłem

na końcu dodaje się mleko

22 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Ja mam cichą nadzieję, że wtedy wyzbędziesz się tych cech 🤣

Tobie nie do końca sie to udało, żeby nie powiedzieć w termonologii kulinarnej wyszedł zakalec 😁

5 minut temu, Hypedotella napisał:

Masz kompleksy przez młodszy model, którym jestem i ktoremu faceci znoszą rożne dary, a ja prycham jak kot 😁 

Czyli nie opłaca mi się czesać i malować? Nie mam szans przy tobie na te dary? 

O ja cierpię dole 😭

21 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Skończ, Nibumba (serio, pisz te bzdety komuś, kto w to wierzy), nara 😉

Nara, ale jestem Twoim skrywanym nałogiem i codziennie wracasz po wiecej i więcej 🤣

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

tera muszę się nauczyć się robić roladę

Służyć pomocą? 

7 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Z życia wzięte.

Siostra mojej przyjaciółki przestała miesiączkować mając 36 lat. Pewno było to konsekwencją jakiegoś schorzenia, jednak fakt pozostaje faktem.

Normalna ludzka sprawa, choć kiedys o tym sie tyle nie mowiło. Ale dobrze ze sie o tym mowi, to podnosi swiadomosc.

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Tobie nie do końca sie to udało, żeby nie powiedzieć w termonologii kulinarnej wyszedł zakalec 😁

Jesteś oderwana od normalnego świata i to mnie w tobie bawi/ciekawi 🤣

Normalna ludzka sprawa, choć kiedys o tym sie tyle nie mowiło. Ale dobrze ze sie o tym mowi, to podnosi swiadomosc.

Gdyby nie Wisłocka, spora cześć Polaków miałaby seks jak w Konopielce.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się