Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Czy to nie oczywiste, że kobiety girlboss

Polecane posty

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Nibumba, ty w tych fantazjach korpulentnej pani po menopauzie po prostu próbujesz być moim facetem 😎

czyli nawet Ciebie kręcę? 😁

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

To raczej zalezy od wielkosci firmy, CEO L'oreala nie ma mniej zajec niz CEO JP Morgan.

To jeżeli nie jest mniej zajęc to jakim sposobem udaje im się ugotować, zająć dzieckiem, napisać na kafe, iść do kosmetyczki, a do tego wskoczyć do alkowy gorąca i napalona? 😎 serio nie ogarniam 😁

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja stad spadam teraz, bo duzo ludzi tu widze sobota, trzymaj sie Kleopatro xD

Ty też 😊 niebawe też zmykam, bo trzeba zadbać o urodę, w końcu podobno nic mi bez niej nie zostanie 😉

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

To jeżeli nie jest mniej zajęc to jakim sposobem udaje im się ugotować, zająć dzieckiem, napisać na kafe, iść do kosmetyczki, a do tego wskoczyć do alkowy gorąca i napalona? 😎 serio nie ogarniam 😁

Domem nie trzeba sie zajmowac jesli ma sie pieniadze. A nawet jest to wtedy marnowanie czasu i sil.

• Like 1

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie, bo wiem, że jesteś starszą panią z dwubiegunówką, która nieudolnie mitomani, poza tym jestem hetero 😉 No i mój facet dba o siebie i nie ma tłuszczu (właśnie jest na treningu) 😉

I tylko przy okazji zarabia miliony latajac helikopterem tam i z powrotem. Przekonywujace 😁

I tylko przy okazji zarabia miliony latajac helikopterem tam i z powrotem. Przekonywujace 😁

Większość ludzi z pieniędzmi dba o sylwetki i kondycję 🙂

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Domem nie trzeba sie zajmowac jesli ma sie pieniadze. A nawet jest to wtedy marnowanie czasu i sil.

A dzieckiem jak? Opiekunka wszystko załatwi? 🤔 a co z więzią? Wspolnymi wieczorami przy kominku i powalającą pasja oraz namietnoscia, gdy w ciagu dnia zuzywa sie 120% energii intelektualnie i czlowiek jest wypompowany? 😎

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Większość ludzi z pieniędzmi dba o sylwetki i kondycję 🙂

Zdziwilabys sie...przewaznie maja wazniejsze zajecia...i ciagle sprawy na cito.

Obejrzyj Margin Call moze sie rozjasni...

Edytowano przez Hypedotella

Zdziwilabys sie...przewaznie maja wazniejsze zajecia...i ciagle sprawy na cito.

Obejrzyj Margin Call moze sie rozjasni...

Ale ja nie muszę niczego oglądać 😉 Nie usprawiedliwiaj swojego hodowania sadełka, szczególnie, że siedzisz w domu z mamą, to tym bardziej mogłabyś się czasem poruszać 😉

W każdym hotelu jest siłownia i basen, Nibumba 😉 Tak się rozjeżdżasz po świecie w tych fantazjach, że powinnaś to wiedzieć 😉

Ale ja nie muszę niczego oglądać 😉 Nie usprawiedliwiaj swojego hodowania sadełka, szczególnie, że siedzisz w domu z mamą, to tym bardziej mogłabyś się czasem poruszać 😉

Z Twojego swiatpogladu dla mnie subiektywnie wynika, iż cale dnie spedzasz w domu czytając kolorowe czasopisma w necie. I to nie jest zlosliwosc, tylko subiektywnie brzmi to jak waski horyzont...

W kolko powtarzasz wyswiechtane frazy...moze poczytaj ksiazke albo co? Nie gryzą, serio 😎

Swoją drogą nie uważasz, że to zaskakujący przypadek, że natychmiast zniknął temat, na którym wysypałaś się przypadkowo, że za Twojego dzieciństwa nie było internetu?... 😉

Z Twojego swiatpogladu dla mnie subiektywnie wynika, iż cale dnie spedzasz w domu czytając kolorowe czasopisma w necie. I to nie jest zlosliwosc, tylko subiektywnie brzmi to jak waski horyzont...

Nie czytam niczego kolorowego, Bumbusiu 😉

W każdym hotelu jest siłownia i basen, Nibumba 😉 Tak się rozjeżdżasz po świecie w tych fantazjach, że powinnaś to wiedzieć 😉

Widac, ze nie pracowalas intelektualnie...stad...masz taki obraz, na jaki Cie stać...😎 wypowiadasz sie...tak jak umiesz 😎

Widac, ze nie pracowalas intelektualnie...stad...masz taki obraz, na jaki Cie stać...😎 wypowiadasz sie...tak jak umiesz 😎

Po prostu dopracowuj mitomanię 😉 Jeśli Ci się nie chce, to Ci się nie chce, mojemu facetowi się chce 😉

Swoją drogą nie uważasz, że to zaskakujący przypadek, że natychmiast zniknął temat, na którym wysypałaś się przypadkowo, że za Twojego dzieciństwa nie było internetu?... 😉

Może za Twojego, ponieważ wciaż usilnie projektujesz na mnie - jak sadze - swe wlasne życie...😎

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

A dzieckiem jak? Opiekunka wszystko załatwi? 🤔 a co z więzią? Wspolnymi wieczorami przy kominku i powalającą pasja oraz namietnoscia, gdy w ciagu dnia zuzywa sie 120% energii intelektualnie i czlowiek jest wypompowany? 😎

Mozna znalezc na to czas, nie pracuje sie 24/7. 

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie czytam niczego kolorowego, Bumbusiu 😉

Mechanizm zaprzeczania to jedyna strategia. Nic już wiecej z Ciebie nie wycisne 😁

Może za Twojego, ponieważ wciaż usilnie projektujesz na mnie - jak sadze - swe wlasne życie...😎

Na szczęście zdążyłam przeczytać Twój post, tak samo jak parę miesięcy temu post o tym, że masz sadełko (jak na takie IQ to przewracasz się na banałach ;)). Mitomania wymaga spójności, a ani Tobie, ani promyczkowi nie jest z nią po drodze 😉

Po prostu dopracowuj mitomanię 😉 Jeśli Ci się nie chce, to Ci się nie chce, mojemu facetowi się chce 😉

A nie mogłabyś poszerzyć słownictwa o słowo konfabulacja, mistyfikatorstwo? Powinnas zastanowic się nad repertuarem, bo audytorium sie znudzi 😎

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Moje dziecinstwo, że gralam w kosza? 😁 zawsze bylam wysportowana 😁

Za poźno, Nibumba 😉 Nie zrobiłam screena, ale sklerozy się nie spodziewam - kafeteria nie zapomina niczego 😉

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Mozna znalezc na to czas, nie pracuje sie 24/7. 

A jesli sie pracuje? 😎 albo inaczej dyżuruje? 

Na szczęście zdążyłam przeczytać Twój post, tak samo jak parę miesięcy temu post o tym, że masz sadełko (jak na takie IQ to przewracasz się na banałach ;)). Mitomania wymaga spójności, a ani Tobie, ani promyczkowi nie jest z nią po drodze 😉

To już wszystko na co Cie stać? Bo szot witaminowy na mnie czeka i robisz sie już nudna prawiac w kolko o tym samym 🥱

17 minut temu, Hypedotella napisał:

moja przyjaciółka taka jest

A nie mogłabyś poszerzyć słownictwa o słowo konfabulacja, mistyfikatorstwo? Powinnas zastanowic się nad repertuarem, bo audytorium sie znudzi 😎

Zostawiam to starszym paniom jak Ty, zawsze podziwiałam Twoje barokowe, archaiczne słownictwo, pomieszane ze sztucznymi wtrąceniami angielskich modnych słówek ze swiata, który wydaje Ci się światem biznesu i młodej finansjery 😉

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

cokolwiek byśmy mieli ochotę 

w dni powszednie spaghetti na szybko a w weekendy ramen 

Uwielbiam spaghetti na wszystkie sposoby 😉

Za poźno, Nibumba 😉 Nie zrobiłam screena, ale sklerozy się nie spodziewam - kafeteria nie zapomina niczego 😉

Żeby nie wyczuwać sarkazmu to trzeba być chyba po wylewie 😎

A jesli sie pracuje? 😎 albo inaczej dyżuruje? 

To wtedy sie nie ma rodziny. Ale praca 24/7 jest nielegalna i raczej niemozliwa do wykonania, chocby dlatego, ze trzeba spac 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się