Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieskooka1985

Podobają Wam się tatuaże na dole pleców?

Polecane posty

Gość Niebieskooka1985

Chcę sobie taki zrobić od kilku lat,ale zawsze mnie coś powstrzymuje,może w tym roku się uda...:)

Gość a na starosc bedziecie miec
mi sie żadne tatuaze nie podobają, ani u facetów ani u kobiet. Okropnie to wygląda teraz a jak beda miec koło 60-tki to wogóle obciach.

dewoty sie odezwaly :D :D a kto ci kaze w wieku 60 lat pokazywac tatuaz?

wanesa fajne, tylko szkoda ze juz wyszly z mody tatuaż jest na całe życie ( z założenia) jak można robiąc go sobie kierować się modą...?:o

Gość takie tatuaze znacza...
"tu mnie pchaj"

Gość Niebieskooka1985
czyli nikomu się nie podobają :/ mimo że ma on być tylko dla mnie to chyba to jeszcze jednak przemyślę

Gość hydratacja
mnie się nie podobają, jak każdy tatuaż w każdym możliwym miejscu :D

Gość a na starosc bedziecie miec
a co bedziesz chodzi całe zycie okutana zeby niepokazac obciachowych tatuazy na nodze, ramieniu, rece ? A jak pozniej bedzie wygladała taka babcia w szpitalu z pomarszczona skóra i tatuażem? Pięknie i estetycznie?

Gość wybietnie nie nie i jeszcze
raz nie! kazda wieśniara ma tatuaz na naddupiu,przy czym zaznaczę że uzywając słowa wieśniara nie mam na mysli osób ze wsi.

pytam sie kto ci kaze w wieku 60 lat pokazywac calemu swiatu ze masz tatuaz na dupie??? zrozumialas teraz o co mi chodzi??

Gość qpqpqp
mi się podobają

Gość jak widac wypowiadaja
sie tylko osoby ktorym wogole nie podobaja sie zadne tatuaze. Tatuaz jesli ma byc dla Ciebie to twoja sprawa gdzie go zrobisz i co to bedzie za wzor. najwazniejsze aby Tobie sie podobal i wzor byl przemyslany i w jakis szczegolny sposob z Toba zwiazany.

Tatuaż.. to tak jak ze sznytami, znak na całe życie człowiek odczuwa potrzebe wyróżnienia się czymś od innych nie wie jak to sie tatuuje.. :P

a co 60 latki nie chodza po plazy, na basen czy masaze,kąpiele lecznicze??? otrząśnij się dziewczyno 60 to jeszcze całkiem młody di=uchem wiek,ale ciało i skóra juz niestety nie wyglada tak atrakcyjnie.

Gość nie podobaja
mi sie, ale marzy mi sie malutki, czarny dyskretny motylek na lopatce

mi tatuaże podobają się jak najbardziej, ale nie wszędzie!! po prostu niektóre miejsca są już żałośnie oklepane i dół pleców niestety do nich należy. więcej kreatywności!! pozdrawiam

Gość To moze 60-tki
wogole nie powinny sie rozbierac bo ich skora nie wyglada juz tak atrakcyjnie??? Ludzie dajcie spokoj!

Gość Jesli ma sie
orginalny wzor to kazde miejsce jest dobre, a dol plecow mozna dosc latwo zakryc.

No właśnie,skoro ktoś po 60-tce nie ma nic przeciwko rozbieraniu się na plaży to niech to robi! Dlaczego ma sobie odbierać tą przyjemność? Bo nie ma już może idealnej skóry? :o Babcia mojej przyjeciółki miała tatuaż i nikt nie patrzył na nią dziwnie...

no i co z tego ze ma tatuaz? poza tym czy sie ma tatuaz czy nie to skora i tak sie starzeje wiec sie zastanow co ty piszesz....

to nawet nie chodzi o innych , bo w nosie mam to co myślą inni. tylko sama jestem estetką i źle bym się czuła widząc u siebie taki pomarszczony tatuaż,obojetnie w jakim miejscu,na brzuch,naddupiu czy ręce

No i facet chce cię pocalować w karczek, odgarnia wlosy... i mu wszystko opada.. :D🖐️

Gość Przeźroczysty kokos
Jejku,nie wiedziałam,że jest tylu zagorzałych przeciwników tatuażu :o Nie każda dziewczyna z tatuażem to wieśniara/blachara czy jak tam to nazywacie.