Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieskooka1985

Podobają Wam się tatuaże na dole pleców?

Polecane posty

Gość tatuaże mi się podobają
ale nie nad dupą:O Takie są tandetne i obleśne, w USA nazywają je spermołapkami, bo kazda blachara robi takie, żeby facet miał co oglądac jak ja posuwa w dup e:O

a od kiedy tylko blachary sie bzykaja od tylu?? dziwne... nie jestem blachara..

Podobaly mi sie kiedys, ale za duzo osob je ma. Mysle, ze tatuaz to ryzykowny element ozdobny, bo niestety zostaje na cale zycie, a poglad na jego temet sie zmienia.

Nie no,chyba skutecznie mi obrzydziliscie ten pomysł :o Nie chcę uchodzić za blacharę! Pomyślę nad innym miejscem

Gość 29justys291
Chorzy sa Ci ktorzy mysla,ze tatuaze nosza blachary... moze po prostu zazdroscicie,vo na waszym OLBRZYMIM ciele,by brzydko wygladaly!!!!!!!

Gość Dany Decoy
z tymi tatuażami to w Polsce niestety jeszcze stereotyp, że to blachary, że skazańcy i takie tam brednie...chcesz to robisz i nie patrzysz co inni smęcą pod nosem...A tatuaż wykonany przez profesjonalistę wygląda zajebiście . A poza tym wykonując tatuaż, wypadałoby zorientować się co poszczególne symbole oznaczają, historię tatuażu poznać trochę, a nie to co modne...

ja mam tatuaż na "dole pleców" i jakoś nigdy nie usłyszałam złego słowa na swój temat.. wręcz przeciwnie, każdemu się podoba.. i kto kurwa powiedzial że takie tatuaże mają blachary?? AUTORKO nie słuchaj tych komentarzy.. tatuaż w tym miejscu jest bardzo wygodny bo gdy nie masz ochoty go pokazywac (zdarzaja sie takie sytuacje ) to poprostu zakładasz dłuższą bluzke i po kłopocie.. nie wystaje na codzien, jest subtelny.. (nie podoba mi sie gdy kobieta ma tatuaż na ręce, w bardzo widocznym miejscu) a plecki zawsze mozesz schowac:) tylko pamietaj, idz do dobrego salonu i przemysl jeszcze 100razy czy napewno go chcesz, pozdrawiam i powodzenia!

Gość do gabi na drugie
tak jak znaczy sie krowy na dupie tak blachary tez sie znacza takim tatuazem na ledzwiach. albo zostalas niedoinformowana, albo masz zadatki na blachare. stawian na to drugie...

Gość Dany Decoy
gabiNAdrugie, ...nie wyglądasz na studentkę pedagogiki....zobacz jak to człowiek stereotypowo myśli...ehh

Gość Dany Decoy
ciotella, a zjeby słuchają kieli famili

Dany Decoy----> nie rozumiem twojej wypowiedzi, że nie wygladam na studentke pedagogiki, byc moze mialo to mnie obrazic, niewiem, ale tak to odczulam.. a do tej co napisala ze mam zadatki na blachare, to kochana ty chyba niezupełnie wiesz na czym to słowo polega.. :O widac ze ci ulzylo jak to napisalas:D moje lędzwia i moj tatuaz:) widze ze w waszych srodowiskach mysli sie "inaczej" no ale nic, tylko wam wspolczuc:) a zapewniam was ze autorka jezeli zrobi sobie ten tatuaz to nie uslyszy nic zlego na swoj temat, wy tylko jestescie tacy madrzy na tym forum...:D

my kochana moze myslimy inaczej bo nie obracamy sie w towarzystwie dziun :P danny zjebie- a co ma piernik do wiatraka?

sa rozne zdania na rozne tematy... ja lubie kolor żółty, ty niebieski... tak samo jest z tatuażem.. :D ty nie lubisz i nigdy go nie bedziesz miała, bo uważasz że tatuaże maja tylko blachary:O słuchaj, ja mam tatuaż i zupełnie nic ci do tego, możesz sobie myślec, mowic co tylko chcesz na moj temat jezeli w ten sposob wzrosnie twoje samopoczucie, ale ja mam to KOMPLETNIE GDZIES A WIESZ CZEMU?? bo znam swoją wartosc, znaja ja tez moi bliscy, moi przyjaciele, a ty nie znajac mnie mozesz sobie pisac ile wlezie:D

buahaha co w tym smiesznego? widac, ze brak ci argumantow. a jak czesto bywa w takich sytuacjach, zaczyna sie wysmiewanie 💤

Gość Princessita
a mnie sie podobaja tatuaze w tym miejscu poza tym jesli ci sie podoba to zrob i juz co cie obchodzi zdanie innych osob twoje cialo mozesz robic co chccesz tylko sobie dokladnie przemysl za i przeciw

mnie nie brak argumentów:) ja nie musze tu nikogo do niczego przekonywac... :O śmiac mi sie chce z tego zdania, ktore jest calkowicie pozbawione sensu, ze ty nie obracasz sie w towarzystwie dziun, a ja to co... ze niby mam tatuaz to sie w takim towarzystwie obracam?? hehe:D dobreee a tak pozatym to ja tu nikogo nie obrazam, to ty mnie obrazilas, a przeciez nie powinno to zaistniec, prawda?? forum jest po to aby wyrazic swoje zdanie ale bez przesady, zeby zaraz kogos okreslac w taki czy inny sposob..

Gość PROFESJONALNY -
MNIE SIĘ ŻADNE TATUAŻE NIE PODOBAJĄ DZIEWCZYNA PRZESTAJE BYĆ DLA MNIE SEKSI

Gość van gog XD
Sam tatuaz moze byc lady , nawet sliczy - to tez dzielo sztuki. Jednak jak widze kobiete lub mezczyzne z tatuazami ... to mnie odpycha. Bardzo zle mi sie kojarza takie os. Przewaznie na pokas . . . A juz to moiejsce o ktorym autorka wspomniala ... blee kojazy mi sie z opuszczonymi spodniami , krotszymi bluzkam, czasem z wyzej podciagnietymi strngami . . . Tatuaze wygladaja nieestetycznie na ciele . Jeszcze jeden niewielki tatuaz zrozumiem - wszystko dla ludzi . I oczywiscie w odpowiednim miejscu ! Tatuaz takze musi cos symbolizowac ... byc z czyms lub kims zwiazany, by nie byl tylko czystym wybrykiem . Kiedy czlowiek spyta cie- a co to jest ? co on oznacza ? - bys miala co odp. a nie - a on tylko zdobi moje cialo , zrobilam go bo mi sie podobal ;/ - no sorry w tym wypadku to cie oszpeci i fizycznie i duchowo. Przemysl to :) Ps. moj chlopak naogladal sie programow o tatuazach i kiedys przyszedl do mnie z tatuazem , myslal ze mi sie spodoba-to mu doslownie powiedzialan co o tym mysle :P obrazil sie hehe , ale coz jak nie mysli . Owszem to jego cialo, ale bez przesady tatuaz byl goodny "zalu" ;/ dobrze ze zrobil go na nodze , nad kosta , bynajmniej skarpetki mu zaslaniaja :P i teraz tak chodzi zadko go piokazuje. Mimo to chce zrobic jeszcze jeden ;/ na nodze w tedy nie wyjdzie ze mna w krotkich spodniach ;] bo to znow bedzie brez sensu rysunek.

6o letnia babcia - w szpitalu i tak nie bedzie wygladac estetycznie obojetnie czy bedzie miec tatuaz na plecach czy gwno i tak nikt tam nie zaglada..

Gość van gogXD
sorry za bledy

ciotella-----> widze ze juz sobie poszlas ale jeszcze jedno... ja tez zawsze krzywo patrzalam na dziewczyny które miały tatuaż, a szczegolnie wiecej niz jeden... ale zdanie zmieniłam i sama zrobiłam sobie tatuaż:) choc uwazam ze dziewczyna moze miec tylko jeden, gora dwa:) taki subtelny, mały.. mój jest bardzo mały i ciezko jest zobaczyc go na codzien bo nosze tuniki.. a pozatym sama wymyslilam sobie wzór.. i wiem ze nikt takiego nie ma:D rozumiem, tez nie lubie kobiet wytatuowanych od gory do dolu ale bez przesady, prawda?? :D