Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlakiem na orla perc

Oto jaki powinien byc prawdziwy klasowy mężczyzna

Polecane posty

Przede wszystkim powinien traktowac ją jak księżniczkę, by jej nigdy niczego nie brakowało i by miała to o co prosi i na co ma ochotę ;-) A tak poza tym to mężczyzna powinien: - Być zawsze wysportowany szczupły zadbany - ladnie i gustownie ubrany - dobre kosmetyki - powinien spelniac kazda zachciankne dziewczyny ;-) - nie powinien jej mowic nigdy ze jest gruba czy ze przytyla - to skresla faceta calkowicie w moich oczach :-o - powinien byc szarmancki - zawsze placic za kobiete i nie oczekiwac ze ona za niego zaplaci, puszczac zawsze przodem, podawac reke, byc milym i uprzejmym nawet jak kobieta ma humory i fochy:-p - nie powinien sie obrazac, robic glupich min oraz zwracac dziewczynie uwage bo ona zawsze ma racje :-p - powinien byc hojny, czesto dawac prezenty bez okazji, zabierac w rozne miejsca ( restauracje, puby, kino ) - w lozku namietny kochanek tzw dlugodystansowiec ( panowie o penisie w zwodzie ponizej 18 cm odpadaja ) - wierny, uczciwy i oddany tylko tej jedynej - kobieta jest dla niego najwazniejsza, nawet jak jest umowiony z kolegami to jak dziewczyna ma chec z nim sie zobaczyc to on z nia sie widzi ewentualnie bierze ja ze soba na spotkanie z nimi o ile ona ma taka ochote ;-) - nie palacy i nie pijacy za wiele :-p No i co panowie ? Wiele jeszcze przed Wami pracy prawda ? :-p :-D

powinien byc ch*jny to jest ciekawe :-) Rzeczywiście panowie mnóstwo pracy :-) aby być właściwie chujnym :-)

niestety taka co jest gruba i tyje a w dodatku nie pozwala nawet zwrócic na to uwagi ma zerowe szanse na takiego faceta, no chyba ze wezmie sobie go na utrzymanka🖐️

Gość Dop******lam dziś każdemu
pewnie chcesz się dowartościować takim facetem

dlaczego dowartosciowac ? ja po prostu wiem czego chce i sory ale byle czym sie nie zadowole, znam swoja wartosc synku, ktorego zabolala moja wypowiedz:-p

Gość michalinka90
a skąd weźmiesz takiego faceta? zejdź na ziemię dziewczyno.

Gość dssffgf
Chojny to jest dzielnica Łodzi...

nie jestem pusta bo mezczyzna musi byc wysportowany i szczuply, to kobietka moze miec wiecej cialka:-p wypraszam sobie mowienie ze jestem pusta :-o

Gość brednie z lasu
szczypta a co w tym pustego ze dziewczyna lubi miec przystojnego faceta?

Gość przykro mi ale
jestes pusta w dodatku jestes idiotką lub prowokatorką:(

A Ty chcesz być ozdobą domu?Jak będę chciał ozdobę to sobie obraz powiesze.Wszystko musi facet,to po co Ty jesteś potrzebna?Tyle

brednie - oni po prostu sami nie sa przystojni i oburzaja sie jak kolejna dziewczyna daje kosza bo wybiera przystojniejszego oraz bardziej zaradnego a jego golasa zostawia na lodzie :-p nie dla psa kielbasa :classic_cool:

jezeli jestem pusta to udowodnijcie mi to a jezeli nie zrobicie tego w sensowny sposob to przestancie ujadac :-o

nic w tym złego bo kazdy chcialby miec atrakcyjna druga polowke;) ale jak mowi chce szczupłego przystojniaka i to jest OK a jak facet nie chce dziewczyny z nadwaga to jej zdaniem jest pusty:o to dziecinne i idiotyczne zachowanie i tylko tego sie czepiam:o

ale zrozum kobieto ze przyjelo sie ze kobieta moze miec troche ciala a facet MUSI BYC SZCZUPLY I WYSPORTOWANY dlatego kobieta ma prawo tego wymagac a facet nie :-p tak wogole to jakas dziwna jestes skoro obrazasz innych :-o

Gość Wyjazd w Tatry
Stawiam się do Twojej dyspozycji. Spełniam wszystkie przedstawione oczekiwania. Mam do zaoferowania parę rzeczy dodatkowo. :-)

Gość Wyjazd w Tatry
Cholera, Camp, znowu mnie ubiegłeś. Nie będziemy się przecież tłuc o laskę...

Gość Dop******lam dziś każdemu
mylisz się twoja wypowiedź mnie nie boli i twoim synkiem nie jestem . powinnaś obok zrobić listę co dajesz w zamian bo chyba masz dużo kompleksów które chcesz ukryć.

Gość Wyjazd w Tatry
O! Kirene. :-) Gdzieżeś się podziewała? Chodź na Treloe. Poznam Cię tam z kimś fajnym. :-)

Gość ka jo je
Taki pantoflarz? Umarlabym z nim chyba. Facet bez swojego zdania, ktory nigdy sie nie postawi? No way. owinien byc szarmancki - zawsze placic za kobiete i nie oczekiwac ze ona za niego zaplaci, puszczac zawsze przodem, podawac reke, byc milym i uprzejmym nawet jak kobieta ma humory i fochy Jak ja mam fochy to wole kopa w tylek na otrzezwienie! :D

o, cześć :) mi też miło Cię widzieć? widzieć Twojego nicka? że jesteś, to pasuje.

Gość boy z Polski
przecież nie ma wątpliwości, że to prowokacja:) no, w sumie niektóre dziewczyny myślą w podobny sposób jak autorka i nawet wprowadzają to w życie, bo jest trochę JELENI!!!! którzy im na to pozwalają, pozwalając pomiatać sobą w związku-przykra prawda:)

Jeśli chodzi o cechy charakteru to miałam takie faceta. Pobyłabym z nim jeszcze miesiąc to albo ja bym sie powiesiła (z kompleksów że on jest taki fajny a ja nie jestem) albo bym go zabiła patelnią ( za ciągłe nadskakiwanie i pantoflarstwo) A z resztą jak mu powiedziałam, że to koniec to on jako niezwykle wrażliwy płakał jak dziecko. O nie newer agen! Chyba wole emocjonalnych popaprańców :) :)

Gość ofe rma
ale to gupie, o matkoooo, ale gupieeeeee

Gość konkret question
a jakie masz cycki i czy wiesz co to glebokie gardlo, walenie w kakao? a i no wazne, jak z uzebieniem? dasz rade przyniesc naraz kapcie, piwo i gazete? jak tak to mozemy pogadac.