Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlakiem na orla perc

Oto jaki powinien byc prawdziwy klasowy mężczyzna

Polecane posty

Gość ofe rma
a ten temat cały i dziewczynkę która się nudzi i pisze na forum pierdoły o jakimś niewolniku bez osobowości i własnego zdania. bo dla mnie "prawdziwy mężczyzna" to ktoś kim bym chciał być. no a to cuś co ona nawypisywała to ja na pewno nie chciał bym tym być. nawet się dziwie że to takie poruszenie wywołuje. przecież to takie guuuupieeeeeee

Gość to musi byś
PEDAŁ

Gość bylem taki ale
Powiem krotko. Gowno wiesz czego naprawde chcesz! Pewnie nawet nie mialas faceta na dłuższa mete. Sorry, ale jak kiedys dokladnie taki bylem. I w dodatku beznadziejnie zakochany. Na wszystko jej pozwalalem, rozpieszczalem i wogole. I co? Niegdy nie czulem ze mnie szanuje. Czulem sie jak jej stary ktory jej daje wszystko o co poprosi i nie powinien sie spodziewac niczego wzamian. Malo tego, zajmowalem sie jej dzieciakiem ktory miala juz z innym! Zalezalo jej tylko wtedy gdy chcialem odejsc, gdy sie wkurwilem i chcialem postawic na swoim. Co to znaczy? Bylem kims kogo kobiety nie znosza - pantoflarzem. Trzeba was kontrolowac i myslec za was! Dopiero wtedy czujecie ze wam zalezy. Jak porzadnie dostaniecie w dupe. Jak wam sie pokarze ze facet wie lepiej! Kobieta jest dodatkiem do faceta a nie na odwrot. Jak nie pasuje to spadaj, sa inne a ja jestem zbyt zajebisty dla ciebie :P

Gość idealnie orbitalnie
Ho ho takie wymagania to nie w tym zyciu,nie na tym swiecie..:>

Gość Znacie prawo Ohma...
szlakiem na orla perc to łowca jeleni :)

Gość hapejupu
Muszę powiedzieć, że jesteś kompletną materialistką i tak jak ktoś powiedział zapewne masz ukryte kompleksy... Nie powinno zwracać się uwagę na wygląd (oczywiście trzeba wyglądać schludnie itd, ale to jest już temat higieny). Najważniejsze są cechy charakteru i wnętrze partnera. Ktoś napisał, że ma 17 cm. i co w tym złego? Ja też mam tyle i się cieszę. Powinieneś akceptować siebie takim jakim jesteś! (jeżeli zaakceptujesz siebie to i partnerka będzie z Ciebie zadowolona, ale bez przesady z tą samoakceptacją) Nigdzie nie ma w prawie napisane, że aby być namiętnym w seksie trzeba mieć kutasa o długości ponad 17cm. Wszystko zależy od charakteru jak już wcześniej pisałem. Mężczyźni- nie bierzcie cobie do serca tych rad bo one są właśnie jak ktoś użył tego słowa, puste (zwracam uwagę, że mówię o poglądach autorki, a nie o niej samej!). Zaznaczę tylko, że najprawdopodobniej nie będzie mnie już na tej stronie, więc nie zadawajcie pytań jakby co moje gg: 9457167

Gość hapejupu
i jeszcze jedno: Założę się, że autorka jak to ktoś powiedział nie miała nigdy nikogo na dłuższą metę i może mieć jakieś 14-16 lat. tyle.

Gość a potem się obudziłaś
:classic_cool:

Gość hapejupu
Nie mam nikogo, żadna mnie nie chce, to z desperacji podałem gg na kafe :( Piszcie do smutnego, biednego żuczka :(

Porównam siebie z twoim ideałem. "- Być zawsze wysportowany szczupły zadbany" Jestem średnio wysportowany, ale na szczęście normalny, waga w sam raz (żaden Pudzian, żaden Oświęcim). 0,5 pkt. "- ladnie i gustownie ubrany" Nie mam wogóle gustu jeśli chodzi o ciuch, muszę znaleźć jakąś "koleżankę", która podrasuje mój styl. 0 pkt. -" dobre kosmetyki" Nie stosuje takich. Wystarcza mi antyprespirant, mydło, szampon i masa rzeczy antytrądzikowych. 0 pkt. "- powinien spelniac kazda zachciankne dziewczyny " Nie jestem piękny, ale na szczęście nie jestem głupi. 0 pkt. "- nie powinien jej mowic nigdy ze jest gruba czy ze przytyla - to skresla faceta calkowicie w moich oczach " Pewnie lekko sugerowałbym, gdyby ona coś mi sugerowała. 0,5 pkt. "- powinien byc szarmancki - zawsze placic za kobiete i nie oczekiwac ze ona za niego zaplaci, puszczac zawsze przodem, podawac reke, byc milym i uprzejmym nawet jak kobieta ma humory i fochy" Mieszane uczucia. Jak kogoś zapraszam to płacę za tą osobę, jak ktoś mnie zaprasza powinien za mnie płacić. Albo pół na pół zawsze. Jestem za pełnym równouprawnieniem. Puszczania przodem i bycie miłym mam opanowane. O,5 pkt. "- nie powinien sie obrazac, robic glupich min oraz zwracac dziewczynie uwage bo ona zawsze ma racje " Raczej 0,5 pkt. Każdy ma jakąś granicę. Jak dziewczyna jest ciągle w stanie focha, to tylko święty to wytrzyma. "- powinien byc ch*jny, czesto dawac prezenty bez okazji, zabierac w rozne miejsca ( restauracje, puby, kino )" Jestem bardzo małochujny, ale na wolny czas mam pomysły. 0,5 pkt. "- w lozku namietny kochanek tzw dlugodystansowiec ( panowie o penisie w zwodzie ponizej 18 cm odpadaja )" Nie bzykałem, ale to co wyżej. 0 pkt. "- wierny, uczciwy i oddany tylko tej jedynej" 1 pkt. Umiem taki być, jak ona taka jest. "- kobieta jest dla niego najwazniejsza, nawet jak jest umowiony z kolegami to jak dziewczyna ma chec z nim sie zobaczyc to on z nia sie widzi ewentualnie bierze ja ze soba na spotkanie z nimi o ile ona ma taka ochote" 0,5 pkt. Albo coś poważnego, albo idziesz ze mną, albo zostajesz sama. "- nie palacy i nie pijacy za wiele" Jest! 1 pkt.

Czyli nie bardzo nadaje się na bycie prawdziwym klasowym mężczyzną. Mam 5/12 według twoich wytycznych. Sądzę, że autorka się tutaj dowartościowuje, bo sama jest brzydka, głupia i bez klasy (uwaga - to podejrzenie, a nie stwierdzenie faktu). Takiego faceta chyba nie znajdziesz na tej planecie. I zapytam o coś ... jaki związek z klasą ma wielkość fiuta faceta?

Gość Entrisener
? dlaczego dowartosciowac ? ja po prostu wiem czego chce i sory ale byle czym sie nie zadowole, znam swoja wartosc synku, ktorego zabolala moja wypowiedz ? ja też idiotko znam swoją wartośc i nie zamierzam milczeć kiedy moja laska rozjada się i wystaje jej brzuch. Moja dziewczyna świadczy o mnie i nie zamierzam sie nią wstydzić wśród znajomych z powodu nadmiaru tłuszczu. jeżeli znasz swoją wartość to zadbaj o dietę i staraj się mieć brzuch, boczki i pośladki zgrabne i beztłuszczowe. Dotarło cos do ciebie wsioczko?. Dzis jest tyle pięknych dziewczyn że można przebierać jak w koszu z jabłkami

szlakiem na orla perc jezeli jestem pusta to udowodnijcie mi to a jezeli nie zrobicie tego w sensowny sposob to przestancie ujadac Jeśli pozwolisz to może nie będę ci niczego udowadniał, ale napiszę tak. Uważam, że jesteś pustą materialistką gdyż w tych wszystkich super cechach faceta nie wymieniłaś niczego poza tym co częsć facetów mając kobietę na poziomie i z klasą może się spokojnie doszlifować bo będzie to wychodzić z ich serca. Jako drugi argument mogę przytoczyć, że w tych wszystkich super cechach faceta nie wymieniłaś moim zdaniem podstawowych rzeczy w poważnym związku kobiety i mężczyzny jak tych, że mężczyzna powinien naprawdę kochać kobietę, być jej jednej zawsze wierny, okazywać uczucia, być szczery i uczciwy w stosunku do kobiety. Powinien być człowiekiem któremu kobieta może zawsze w pełni zaufać. Nigdy nie powinien na kobietę podnieść ręki. Nigdy nie powinien kobiety skrzywdzić swoimi czynami. Można by dorzucić jeszcze kilka cech, ale w te w zupełności wystarczą. Wymieniłaś same cechy dodane i powierzchowne. Pokazujesz, że jesteś pusta i powierzchowna gdyż one są dla ciebie najważniejsze. Są powiązane z twoją wygodą. Po tym co piszesz można założyć, że jesteś pustą rozpieszczoną zapatrzoną w siebie księżniczką której wszyscy zawsze wmawiali, że jest najwspanialsza we wszystkim. Można się posunąć do stwierdzenia po twoich wypowiedziach, że nie liczysz się z uczuciami innych, poza tymi którzyt pasują do twojego wzroca ideału. Uczucia innych się dla ciebie nie liczą. Masz pewnie wszystko, ale tak naprawdę to co masz jest oparte na pięknych słówkach, prezentach, wyuczonych zachowaniach na poziomie, kłamstwie i wyrafinowanych zdradach. Smutek pustych oczu. Po tym co piszesz sądzę, że miałaś i masz w życiu najlepsze rzeczy, "najlepszych" partnerów. Wszystko najlepsze i na najwyższym poziomie za wyjątkiem jednego. Prawdziwie kochającego Cię i wiernego zawsze Tobie jednej mężczyzny, którego Ty również byś mocno kochała i któremu zawsze w pełni mogła byś ufać.

Gość do hapejupu
Jesteś zdesperowanym kretynem .

Gość morda w wiadro
ja bym autorowi lub autorce dał tak ze 6/10 za to że mu lub jej się chciało te durnoty zebrać i opisać, dobra robota :classic_cool:

Gość facetów to jest zero
Po ulicach chodzą same wymoczki i wsioki , kobiety nie mogą przebierać jak faceci w ulęgałkach. Kobiet zadbanych pełno , facetów na odwrót. Co za szajs.

Gość stalingrad ma trądzik i pryszc
:O

W zasadzie kluczowy to stwierdzenie trochę nieadekwatne ;) Chodzi o dopasowanie seksualne czyli, że malutki z malutką też dadzą radę :D wiesz co mam na myśli :)

Gość Stalin grad, leczysz juz syfy
na ryju czy dalej nie :D

Gość StaIingrad
😭

Gość szlakiem na orla perc
Wypierdalac wszyscy!! :O

Gość stul pysk
nie ma juz prawdziwych mezczyzn:( same patałachy

Gość StaIingrad
Jestem durniem :D

Gość =cenyurion=
17 cm to dużo..:P mam mniej ale grubego :D