Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Całujący się geje...

Polecane posty

Gość fdsdfsdf
KaŚŚŚŚ a kręciłby Cię dojrzały facet całujący się z dzieckiem? :|

Gość wnuk smirnofa
nie lubie jak pary obnosza sie poza granicami dobrego smaku z tym, ze laczy ich wiez erotyczna. ale w granicach dobrego smaku w ogole mi to nie przeszkadza. widzialam naprawde wiele par gejowskich okazujacych sobie uczucie poza polska i zawsze ten widok mnie cieszy.

Gość fdsdfsdf
KaŚŚŚŚ a kręciłby Cię dojrzały facet całujący się z dzieckiem? :|

Camp Nou: nie, ale akurat takich nie widuję. Kręciło mnie u tych, u których to widziałam. A oni wszyscy byli ładni albo średni, albo przynajmniej jeden z pary był ładny lub średni :D wtedy skupiałam wzrok na nim:)

Gość DWIE PANNIENKI
dlaczego nie to mnie kreci ale dwoch gosci bbbbbbbbbbblllllllllllleeeeeeeeeee

Camp Nou: poza tym to tak, jakbym ja zapytała cię, czy kręcą cię starzy dziadkowie jak to tam napisałaś owłosieni czy cos takiego:P I CO? POWIESZ

Gość gfdfd
Nie, ale pedofilia to takie samo zboczenie jak homoseksualizm :)

Homoseksualizm jest zboczeniem?? Od kiedy?? A tak... W głowach wielu z Was nigdy nie przestał być... Ale żeby porównywać homoseksualizm do pedofilii??

gfdfd: niestety ale uważam,że to jednak coś innego. czy geje robią komuś krzywdę? oczywiscie,że nie. a pedofile? wyrządzają krzywdę biednym dzieciom:(

Gość wellla
ja --le zrobcie jeszcze z raczka boatera narodowego

Gość wellla
ja --le zrobcie jeszcze z raczka boatera narodowego

a mnie sie podoba jak dziewczyny sie całuja:P:P:P:P:P.....camp a powiedz mi czemu to jest zboczenie jak sie dziewczyny kochaja i sie całuja...????? czyzbys był wzorym uczniem na religiach ze ktos ci takie rzeczy wpoił w głowe...:P:P:P:P

>> camp a powiedz mi czemu to jest zboczenie jak sie dziewczyny kochaja i sie całuja...????? Dlatego, ze homoseksualizm jest zboczeniem, chorobą. Ja wiem, to nie ich wina, bo choroby się nie wybiera, ale żeby się z tym obnosić to nie popieram :o >>czyzbys był wzorym uczniem na religiach ze ktos ci takie rzeczy wpoił w głowe... Pudło. W kościele nie byłem od 5 lat :) To nie jest kwestia wpojenia, bo wpajano mi wręcz przeciwne, ale zdrowy rozsadek bierze jednak góre i nazywam rzeczy po imieniu.

podejrzewam ze gdybys znalazł sie w sytuacji łozkowej z 2 dziewczynami przy boku....były by zajete toba a jednak zaczeły by sie całowac na twoich oczach to gwarantuje zebys ich nie wyrzucił i nawet bys nie był oburzony:P:P:P:P:P:P:P

>>camp troche tolerancji nie zaszkodzi.....mnie tez wiele rzeczy dołuje,ale jesli nikt tym mnie nie krzywdzi to ja nie jestem ANTY..... Ja jestem tolerancyjny. Nie lubie tylko homopopagandy. Niech sobie siedzą w domkach, tam sie kochają jak tylko chcą, a ja nie bede im w droge wchodził. Ale tak jak na każdą akcję jest reakcja, tak na próby promocji homoseksualizmu, ja będę reagował wobec nich agresją 🖐️

>> podejrzewam ze gdybys znalazł sie w sytuacji łozkowej z 2 dziewczynami przy boku.... Ale takie zabawy to nie homo :)

Camp: jestem tolerancyjny ALE... jasne jasne. gdybyś był tolerancyjny, nie byłoby żadnego ALE :D

Wiesz gdybys był tolerancyjny to nawet jak to nazwałeś homopropaganda by ci nie przeszkadzała:P

>> gdybyś był tolerancyjny, nie byłoby żadnego ALE Aha, czyli albo bezwiednie przyjmuję i łykam wszyściutko co mi się zaserwuje nie próbując nawet chwilę się na tym zreflektować, albo jestem już nietolerancyjny - straszne :o Albo jest coś czarne, albo białe nie ma nic pomiedzy, tak? :o >> Wiesz gdybys był tolerancyjny to nawet jak to nazwałeś homopropaganda by ci nie przeszkadzała Niby dlaczego? Przeszkadza mi i mnie razi. Nie tylko homopropaganda, ale każda.

Camp Nou >> podejrzewam ze gdybys znalazł sie w sytuacji łozkowej z 2 dziewczynami przy boku.... Ale takie zabawy to nie homo a jednak:):) ZDANIE ZALEZY OD SYTUACJI:p:p:p:p:p:p

Gość wnuk smirnofa
RACZEK brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu - super!