Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Całujący się geje...

Polecane posty

Trójkącik w łóżku to nie homo :o I jedyna akceptowalna przeze mnie sytuacja, to Ja + 2,3,4 lub więcej gorących kociaków :classic_cool: W życiu nie zgodziłbym się na akcje 2M+1K:o:o:o

Ok, po prostu ja i ty jesteśmy inni i nie rozumiemy się i lepiej skończmy tą rozmowę bo ona wydłuża się coraz bardziej a ja jestem nią coraz bardziej zmęczona:)

Gość Het ero
Kasiu jestes zboczona ale nie Ty jedna ;).. Nigdy nie mialam okazji widziec 2 mezczyzn calujacych sie ale ilustracje tego typu sa przyjemne dla mojego oka :)

Sporo osob nie rozumie słowa tolerancja... Tolerancja nie polega na tym, ze cos ma mi sie podobac, tylko to, ze uznaje cudze prawo do innosci i nie zwalczam go... nie podobaja mi sie geje... są obleśni, ale nie dyskryminuje ich w zaden sposob... w miare mozliwosci unikam, a jesli nie sa nachalni, to moge z nimi normalnie rozmawiac, bez uprzedzen... Natomiast wiele osob tolerancje postrzega jako udawanie zachwytu nad innością

Gość gfdfd
W końcu tolerancja jest teraz DŻEZI. Trzeba akceptować WSZYSTKO, bo inaczej jest się moherem bez wykształcenia, mało inteligentnym, który nie chcę przyjąć INNOŚCI ludzi. Eh.

Mi to wisi. Nie będę przyjmował czegoś sprzecznego z moim światopoglądem tylko dlatego, ze tak wypada :o

Gość gfdfd
A ja się zgadzam z Tobą całym sercem, odnośnie tego, co pisałeś wcześniej, Camp.

Gość michałeczka.
nikt wam nie kaze robic tego co wypada

dokładnie, nikt wam tego nie każe:) zresztą ja i tak tylko pytałam czy lubicie ten widok a nie miałam zamiaru gadać o jakiejśtam tolerancji :D a to, że nie jesteście tolerancyjni to już nie moja sprawa xDD tylko że to właśnie przez was nasze społeczeństwo jest takie jakie jest. nie to co w Holandii:)

chociaż nie, to nie przez was. wy po prostu tak zostaliście wychowani. tak jak większość społeczeństwa. a szkoda.

Tak, tylko przeczytaj kto napisał ktoś dwa posty wyżej. Jeśli mnie brzydzi widok pedałów, to od razu jestem klasyfikowany jako moher, toruński pachołek czy jeszcze jaki tam wszechpolak. Widzisz teraz tą różnice? To jest taka odmiana jarkowego powiedzenia - my jesteśmy tu gdzie byliśmy kiedyś, oni tam gdzie stało ZOMO :o Albo podzielasz nasze poglądy i jestes fajny, nowoczesny i światowy, albo jesteś przeciwko nam. Krótko - osoby powołujące się na tolerancje, same nie są tolerancyjne dla tych, ktorzy mają poglądy odmienne od nich samych :o

>> nie to co w Holandii A niby taka ta Holandia cudowna? :o To przeczytaj co na ten temat ma do powiedzenia Leo Benhaker: Dlaczego mieszka pan w Belgii? Bo Holandia to już nie jest Holandia. Ten kraj zgubił swoją tożsamość. Zawsze byliśmy otwarci na obcokrajowców, wszystkich do siebie zapraszaliśmy i traktowaliśmy z szacunkiem. Teraz jednak obcokrajowcy stanowią więcej niż połowę mieszkańców Amsterdamu i niestety nie chcą już się z nami asymilować. Uważam, że pozwoliliśmy im na zbyt wiele. W Polsce jestem obcy, ale muszę zaakceptować wasze zwyczaje, kulturę i religię. Jakby mi się nie podobało, to bym się stąd wyniósł. A w Holandii przyjezdni zmienili naszą kulturę na swoją. Ostatnio czytałem wywiad z najlepszym holenderskim tenisistą sprzed lat Richardem Krajickiem, który powiedział, że wyprowadza się z Holandii, bo jakby chciał mieszkać w kraju muzułmańskim, toby wybrał inne miejsce na świecie. W Belgii jest inaczej? Też są otwarci na inne kultury i to mnie cieszy, bo jako człowiek od 40 lat pracujący poza ojczyzną nie mogę być ksenofobem. Belgowie potrafili jednak zachować swoje wartości. Holandia jest teraz dzika, agresywna. Jest tam tyle zwalczających się grup, że trudno to wszystko zrozumieć. Jesteśmy dziwnym narodem, ale zawsze najważniejsza była dla nas wolność. Pierwsi zaakceptowaliśmy małżeństwa par homoseksualnych, aborcja i eutanazja są legalne i zawsze można było głośno o wszystkim mówić. A teraz mamy zabójstwa – najpierw był polityk Pim Fortuyn, później reżyser Theo van Gogh po premierze filmu o prawach islamskich kobiet, który komuś się nie podobał. Taka Holandia nie jest moim krajem. RZ, 8 listopada 2007 I to samo dotyczy się wszelkich innych zdziczeń, jakie Holandia niesie :o

Gość Roma33
si, ja osobiście lubię ten widok:D

Gość gfdfd
Z niecierpliwością czekam, kiedy Polska stanie się drugą Holandią. ONI MAJĄ PARTIĘ PEDOFILI! Tam WSZYSTKO wolno!!! :) Czyż to nie urocze?

Gość gfdfd
Poza tym, Polska jest na dobrej drodze, aby zatracić swoją tożsamość. Mówię tu o Unii Europejskiej, o Żydach, którzy ZAWŁADNĘLI naszym krajem i nie interesują się jego, ale własnym dobrem.

Gość preczzzzzz
spadaj rasisto

A moze argumentem merytorycznym podważysz to co napisał, a nie inwektywą? Potrafisz?

Tolerancja i umiłowanie pacyfizmu spowoduje, ze kultura europy zachodniej upadnie... i to pewnie nie dalej niz za 100 lat...

Gość preczzzzzz
" A moze argumentem merytorycznym podważysz to co napisał, a nie inwektywą? Potrafisz?" NIE

Gość wnuk smirnofa
Mówię tu o Unii Europejskiej, o Żydach, którzy ZAWŁADNĘLI naszym krajem i nie interesują się jego, ale własnym dobrem. ja pierdole po prostu.

Gość wnuk smirnofa
gfdfd masz jakies chore fantazje seksualne z niegrzeczna, zydowska unia europejska w roli glownej ktore wypierasz?

Gość Kaśka123
Ja mam 23 lata i studiuję, moim najlepszym przyjacielem jest właśnie gej. Wiele razy widziałam jak całuje się ze swoim chłopakiem. Dziwię się tym, którzy uważają to za obleśne dla mnie to jest raczej słodkie. Ci którzy sądzą że to obrzydliwe chyba nigdy nikogo naprawdę nie kochali, przecież oni też mają prawo żyć jak inni ludzie i fajnie że pokazują swoje uczucia innym.

Gość umcasdslsdh
ja jestem i mnie kęci. i tlko dla sprostowania między pedałem a gejem jest różnica bo pedał chce za wszelką cenę pokazać wszystkim że jest homo czyli wygięta rączka bioderko styl ubioru itp. a dla geja jet to obojętne zachowuje sie jak hetero tylkom że jest homo