Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagsgbsz

dołujący tekst od chłopaka co zrobic?

Polecane posty

Gość fagsgbsz

ostatniio mamy trudne dni.... On mi powiedział że nie mamy o czym rozmawiać nie mamy ostatnio wspólnych tematów i łączy nas tylko łóżko ale wie napewno ze mnie kocha. to bez sensu ??

dołujący to mało powiedziane... Ja po takim tekście spakowałabym zabawki i poszła w swoją stronę bez obracania się za siebie... Jak można kochać kogoś z kim łączy tylko seks? NO JAK??

Gość uważaj na niego
Faktycznie to bolesne kiedy facet mówi że łączy was tylko łóżko. Moja rada- zróbcie sobie odrobine przerwy od siebie, od spotkań. Może kiedy zatęskni zmieni podejście, jeśli to nie pomoże to daj mu wyraźnie do zrozumienia że bolą Cie jego teksty. Nie daj się zdołowac facetowi!!!

Gość fagsgbsz
tekst zabolał to fakt ale z drugiej strony mógłby mnie rzucić jakby nie kochał.... nasz związek jest troche burzliwy .. ale kochamy się mnie to dotknęło bardzo .. miałam ochote od razu rzucić Go... ale ja Go kocham... to fakt ostatnio mało ze sobą rozmawiamy poważnie... i chcemy to naprawić

Gość fagsgbsz
chyba za dobra dla Niego bylam zawsze na zawołanie .. zawsze pomagałam obiadki wszystko co w mojej mocy

"ale z drugiej strony mógłby mnie rzucić jakby nie kochał...." Ale jak sam powiedział - łączy Was seks. Jak sobie znajdzie inną, chętną, co mu da trochę ciałka - to przestanie Cię kochać i zostawi... Skoro nic poza tym Was nie łączy, to jak mylisz? jeśli trafi na fajna, z którą będzie mógł się dogadać, pogadać o tym i o tamtym, która przy okazji będzie z nim sypiać... wybierze Ciebie czy ją?

Gość aaasssdddd
Mówi Ci, że Cię kocha po to żeby miał kogo przelecieć jak mu się nudzi.

Gość moja światła rada
jedźcie razem na urlop. choćby na weekend. to bardzo ożywcze dla nudy w związku.

Gość barabeczka
On kocha nie Ciebie ale sex:D

Gość nie uprawiajcie seksu a
zobaczysz czy ccos was jeszcze laczy procz tego proste

Gość fagsgbsz
był jeszcze niedawno jakis czas temu że nie uprawiliśmy seksu jakies dwa tygodnie i spotykalismy sie rozmawialismy było ok.... nie wiem o co mu chodzi

Gość moja światła rada
no, chyba że nie chcecie ratować tego związku to postąp jak zrobiłaby większość siedzących na tym forum samotnych pasztetów. na jego próbę komunikacji zareaguj fochem, histerią, zrezygnuj z seksu i czekaj aż cię przeprosi. a potem wypominaj przy każdej okazji.

i zawsze to samo... tekst o robieniu wszystkiego dla mezczyzny, obiadkach praniu sprzataniu... dziewczyno czy Ty wiesz ze to nie dziala? \"Facet ma wszystko co chce, czego mu jeszcze brakuje?\" ciagle pytacie. A brakuje mu pewnie Waszej indywidualnosci, tego ze nie macie wlasnego zycia, tylko wszystko dla niego i wokól niego obraca sie wszystko.. ja bym zwariowala! Dlatego wkurzaja mnie teskty \"mial wszystko\"... widocznie nie o to chodzi w zwiazku... :O

Gość fagsgbsz
zawsze przy znajomych mnie chwalil jaka to ja jestem dobra i wogole ... teraz sobie piszemy sms-y jakby nigdy nic

Gość fagsgbsz
eeehhh

Gość fagsgbsz
to z przyczyn zdrowotnych było :P

Gość thdhhth
głupek