Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_Młoda

Lubie Kafe, ale jak czytam te wszystkie topiki to....

Polecane posty

...czasem poprostu odechciewa mi się wszystkiego. Wiem, że zaraz mnie ktoś zjedzie tekstem typu \"to po co czytasz\", czy też \" po co tu w ogóle wchodzisz\". Ale tak jak mówię lubię kafe mimo wszystko. Tylko nachodzi mnie nieraz dół i jak czytam o tych waszych \"problemach\" to śmiać mi się chce, czy Wy nie myślicie, że ludzie mają większe zmartwienia? No cóż wydaje mi się, że kafe powoli przeistacza się w popularne czasopismo \"Bravo\" bo coraz częściej widzimy tutaj tematy typu \"mam 17 lat i nadal jestem dziewcą, czy to złe?\" lub \" ważę 55 kg i musze schudnąć\" mogła bym te durne tematy wymieniać do końca. A jeszcze niewadno na kafe można było wdać się w naprawdę ciekawą dyskusję, pomóc a przede wszystkim oczekiwać pomocy od mądrych i kulturalnych osób. No ale ponoć świat się zmienia.... Pozdrawiam :)

Gość tak sie zastanawiam......
a będzie jeszcze niżej .....

Gość a n i n k a
Madziu Młoda ja mam to samo, no ale ile ludzi - tyle problemów. ile ludzi - tyle opinii. i z tym się trzeba pogodzić, nieraz wesprzeć, a czasem się po prostu powstrzymać od komentarza :D więcej wyrozumiałości ;]

Tak wiem, wiem. Ale czasem nie potrafię być powściągliwa i musze komuś dopiec jakimś chamskim komentarzem, choć rzadko mi się to zdarza:)

Gość masz racje
dlatego często ja porzucam bo robi wode z mózgu