Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majku

czy przez śluz można zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość majku

hej. jestem dziewicą. ostatnio dotyklismy sie z chlopakiem w miejsca intymne. on nawet sie na mnie połozył. byl na dole rozebrany i ja też. nie doszło do wytrysku. nie włozył mi go nawet "tam". penis był zypełnie na dole mojego miejsca intymnego. końcówka ani troche nie dotykała pochwy. mam takie pytanie czy sluz od meżczyzny leci cały czas ? czy tylko przed wytryskiem gdy sie juz podnieci i ma zaraz do niego dojść ? i czy jak leciał to mógł sie w jakis sposób dostac od pochwy ? jeżeli nawet mi go tam nie włożył ani nie dotykał końcówką. pomóżcie ! boje sie że jestem w ciąży. jestem bardzo młoda.

Gość vregesty
widać że jestes młoda. napewno nie jesteś w ciąży.

Gość kropi
ręcę opadają.. przez śluz może i nie można ale przez głupotę,której Ci nie brakuje na pewno.

Gość majku
chcem tylko wiedziec czy sluz mógł sie w jakis sposób dostac do pochwy i zapłodnic ? dodam jeszcze ze było duzo czasu do wytrysku.

Gość bardzo mało prawdopodobne
bo przez wiatr na pewno nie, ale nas tam nie było więc skąd mamy wiedziec czy jakiś okazji nie było. Ale szanse są praktycznie 0

Gość kropi
ja pjerdo.śluz ninja ! wszystko potrafi..zmienia się w powietrze i oblepia caaałe Twoje ciało.

Gość majku
on lezal na mnie praktycznie 5 minut. puzniej jak zeszedl od razu sie ubralismy. juz sama nie wiem co mam o tym myslec. tysiac razy przeanalizowlismy ta sytuacje i jest tyle czynników na nie, a tylko jeden na tak. a mianowicie, czy sluz w takiej sytuacji jak opisalam mógł sie tam jakos dostac. prosze nie smiejcie sie z tego, jestem bardzo zanepokojona, a od tego mineły dopiero 3 dni.

Gość kropi
naprawdę do tej pory miałam nadzieję że to żart...HEELLLOOOU!:| a ile masz lat? hm, jakbyście sie nie ubierali to ten śluz wyparowałby z Twojego ciała..a w takim przypadku to nic nie gwarantuję..

Gość majku
prosze niech ktos sie jeszcze wypowie na ten temat.. :|

Gość majku
ps : czy jak milam wtedy dni nieplodne to czy to zmniejsza ryzyko zajscia w ciaze czy wogle ja wyklucza ? prosze o odpowiedzi..

Gość ggdf
słuchaj ale skad my możemy wiedziec czy sluz dostal sie czy sie nie dostał? co? no zastanow sie!

Gość sama sobie odpowiedz
co znaczą dni niepłodne! Trudno aby w dniach niepłodnych doszło do zapłodnienia, skoro są niepłodne

Gość kropi
no ale wiecie, u niej inaczej jest..zachodzi w ciąże mimo ze chlopak jej nie dotknal,ponadto zachodzi w ciąże ze śluzem i pech chciał ze w dni niepłodne które u niej zwiekszaja ryzyko zajscia w ciąze.JEDNA NA MILION

Gość kropi
ciekawe tez skąd ten śluz u tego chłopaczka..moze gile z nosa skapły mu na fjutka..to by była ciąża dopieru..przesmarkaaaane..

Gość majku
ci co nie mają pojęcia o tym temacie niech sie nie odzywają ! dobra!?

Gość majku
kieruje to do "kropi" ! ty jesteś nie zrównoważony dzieciaku.. jak nic nie wiesz o ty temacie to sie nie odzywaj !! dobra!! ?