Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kremu

POMÓŻCIE MI WYBRAĆ KREM, PROSZĘ!!!!

Polecane posty

Gość szukam kremu

Potrzebuję dobrego kremu do cery naczynkowej, a do tego tłustej i trądzikowej. Krem musi spełniać następujące kryteria. 1. ma być skuteczny 2.ma być nietłusty, ale nawilżający (nie może zapychać porów) 3. musi mieć filtr przeciwsłoneczny przynajmniej 15 4. ma być w rozsądnej cenie A tak poza tematem, co myślicie o emulsji Olay Complete z SPF 15?

Gość zoabcz sobie z iwostinu

Gość ewrc5f5
ja mam naczynka okropne.. tlustą cerę(wągry i te sprawy) i używam w rozsadnej cenie tj w zal. od sklepu i okazji;) ok, 10-14 zł krmeu garniera. nawilzajacy z dlugotrwalym efektem matujacym z serii czysta skora. dla mnie bomba.

Gość szukam kremu
Z Iwostinu podobno są tłuste.

Gość biała perła
na wizazu poszukaj lub damskiej torebce.tam na pewno cos znajdziesz i od razu bedziesz widziala opinie( ja tak ostatnio robie,zanim kupie jakis krem/balsam to latam po www.wizaz.pl i w ten sposob znalazlam kilka cudeniek :) )

Gość szukam kremu
Byłam na wizażu (KWC) i na Torebce. I nie mogę się zdecydować. Wszystkie kremy albo nieskuteczne, albo tłuste, albo bez filtrów.

Gość biała perła
to ja bym poszla na Twoim miejscu do sklepu zielarskiego.tam kobitka powinna doradzic.polubilam ostatnio kosmetyki z tych sklepow(wole te niz apteki ,a i obsluga milsza.przynajmniej u mnie w miescie :) )a jak nie to musisz poczekac tu na jakas rade . a moze najpierw sprobuj jakies tabletki i wtedy dodatkowo krem.czyli leczenie od wewnatrz i zewnatrz.pozdrawiam.(ehh i tak nie pomoglam :( )

Gość szukam kremu
Dzięki. A jakie macie opinie o emulsji Olay Complete? Używał ktoś?

Gość dla mnie olay beznadziejny

Gość nivea visage