Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja cie niemoge

REAKTYWACJA SRACJA....

Polecane posty

Gość ja cie niemoge

wkurzajace sa te rekatywacje... a zaczelo sie to wszystko od MATRIX REAKTYWACJA i teraz kazdy ku.rwa topik jest REAKTYWACJA. REAKTYWACJA SRACJA!

No to nie czytaj :-) Przecież nikt Cię nie zmusza, aby tu zaglądać. A jeżeli przeszkadzają Ci tematy, to załóź swój. Ale jakiś taki ambitniejszy niż ten

Gość ja cie niemoge
a co ja na studiach jestem zebym maila "ambitne" topiki zakladac. co tu oceny wystawiaja?

Gość ja cie niemoge
ciekawe jak to wykombinowalas? nie mysl, nie wychodzi Ci. ale masz racje, nie jestem juz na studiach, zdecydowanie juz po. A tu moge wypisywac co chce, nawet glupoty, i co mi zrobisz? :)

Gość ja cie niemoge
alez prosze, smiej sie, ja sie posmieje z Toba :D poza tym to nic Ci nie pozostaje tylko sie smiac...

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gość ja cie niemoge
a tak serio to nie czytam tych topikow z cyklu "reaktywacja" naprawde mnie te reaktywacje wkurzaja, na jakiekolwiek forum wejdziesz tam sie cos reaktywuje, nie zauwazylas? :D :D :D :D :D :D a tak w ogole to mi odbija przez durna nudna prace :(

Może to i dobrze. Że istnieje tylko ograniczona ilość problemów :-)

Gość no to super studia skonczylas
jak ci sie w pracy nudzi hahaha

Gość ja cie niemoge
a Tobie gofno do tego jakie studia skonczylam, zarabiam i tak pewnie 3 razy wiecej jak ty baranie