Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlotta19

najlepszy szampn na słabe końcówki i puszące się włosy

Polecane posty

Gość charlotta19

Mam puszące się i kręcone włosy i bardzo szybko niszczą mi sie końcówki nie chce ciągle ich podcinać bo takim sposobem nigdy nie zapuszcze włosów do wymarzonej długości, z kolei nie chce też mieć długich i zniszczonych bo będą wyglądać jeszcze gorzej:( Czy jest jakis sposób zebym miała gładkie i zdrowe włosy? ostatnio myłam je szamponem gliss kur ochrona końcówek i nie wiem czy dalej go uzywac czy moze znacie cos lepszego? moze elseve?

Gość radze razdze
ja uzywam pantin provi nie wiem czy dobrze napisalam ale mniejsz az tym hehe.jest bardo dobry do tego odzywka.wlosy sie tak nie pusza i wyglafdaja lepiej.moja rada naloz odzywke obojetnie jaka pozniej zawin wlosy w recznik i chodz tak przez 15 min potem splukaj a zobaczysz jaka jest roznica:)

1. szampon odp do twojego rodzaju wlosow - nie wiem jakie masz 2. zero suszarki 3. maska do wlosow np Reene Blanche 4. Krystaliczne serum do wlosow Rene Blanche 5. ochrona przed promieniowaniem np sptray plus nakrycie glowy 6. unikanie chloru 7. zamiast lokowki walki 8. zamiast prostownicu szczotka 9. witaminy doustnie conajmniej przez pol roku regilarnie I masz piekne wlosy!

Gość sam szampon sobie nie poradzi
musisz stosowac odżywkę. Ja polecam taką złoto-zieloną panten prov.

Gość elseve
elseve to największe badziewie przepełnione chemią... bleee Ale polecam maseczkę wax i olejek rycynowy. pzdr

1. szampon odp do twojego rodzaju wlosow - nie wiem jakie masz 2. zero suszarki 3. maska do wlosow np Reene Blanche 4. Krystaliczne serum do wlosow Rene Blanche 5. ochrona przed promieniowaniem np sptray plus nakrycie glowy 6. unikanie chloru 7. zamiast lokowki walki 8. zamiast prostownicu szczotka 9. witaminy doustnie conajmniej przez pol roku regilarnie I masz piekne wlosy!

Gość zolteczko***************
sprobuj moze szamponu z jedwabiem i odzywki z tej samej serii. np silk line. takie duze butelki w kolorze piaskowym. do kupienia na allegro. komplet ok 25 zł. ja mam sleba wlosy i leca na wszystkie ztrony a jedwab duzo mi pomogl. sa bardziej.. jedwabiste:) takie gładsze, zdrowiej wygladaja

przepraszam ze tyle razy cos sie zacielo Sam szampon nic nie da!!!Odzywka tez nie polecam maski, ampulki i serum

Gość charlotta19
ale ja caly czas stosuje odżywki i trzymam je godzine na włosach a maseczki często nakładam na cała noc dodatkowo jem juz drugie pudełko skrzypowity. włosy i tak są w lepszym stanie ale może jest jakis cudowny sposób zeby włosy były takie gładziutkie i lsniące jak z reklamy ale bez prostowania?

aha i to ze stosujesz maski cala noc a w odzywkach chodzisz godzinę to nic nie daje trzeba stosować krotko ale odpowiednio to jest szampon i maska z tej samej seri wtedy odpowiedni szampon otwiera łuski włosów a maska w nie wchodzi i zamyka. jak szmapon nie otwiera to smai musimy je otworzyc ciepla woda, cieplym powietrzem nastepnie stosujac maske zamknac np zimna woda i maska zamykajaca luski wlosow wtedy to ma sens, a szampony typu gliss kur, pantene to mozna miedzy bajki wlozyc