Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaa958

Bedzie Dzidziuś ? - Prosze o wejście i o odpowiedzień

Polecane posty

Gość madziaaa958

Wyjechałam z chłopakiem na wakacje wtedy już brałam tabletki dodam że to było moje pierwsze opakowanie - ale on o tym nie wiedział gdy je wziełam na wakacje zdenerwował się i poprosił mnie bym nie brała ich [ zaczełam je brać wiedzac ze on nie jest jeszcze gotowy na dziecko ] ale gdy porozmawiliśmy to stwierdził że bardzo by się ucieszył gdybyśmy mieli takie maleśtwo .. no a wiec nie wziełam ostatnich 6 tabletek ... dostałam plamienia 1 dzień-różowe plamienie 2 dzień-normalne krawienie 3 dzień-brązowe palamienie 4,5 dzień- NIC 6 dzień - rózowo-brazowe paleminie pomyślalam że okres mogł się rozregulować ale gdy rozmawialam o tym z kolegą stwierdził że mam sie o co martwić a co dodam jeszcze.. miałam dni płode gdy akurat odstawiłam tabletki i kochałam się do końca z chłopakiem potem przez ok 2 tyg miałąm mdłosci i bolał brzuch ja na @ wstałam 3 dni z łozka i nie mogłam uwierzyć oczom piersi mam tak wielkie jak nigdy dodam że mnie nie bolą i mam zyłki na piersiach noi przyszedł dzień dzisiejszy wstaje z łozka i nie moge sie ruszczyć strasznie brzuch mnie boli ..ale nie tak jak zwykle na @ tylko jakbym miala jakieś zakwasy ...starciłam apetyt nie mam już jak z miesiąc temu.. Co o tym sądzicie ?? - prosze o odpowiedz z Góry Dziekuje !!

Gość Taaka Jedna
nie wiem czy mozna gratulować ci tego dzidziusia?

Gość madziaaa958
dlaczego ? wiem że zrobiłam zle ..ale naprawde pragniemy tego dziecka... a tak na marginesie ..to sądzisz że moge być w ciązy ?

Gość mojeduzed
sadze ze powinnas udac sie jak najszybciej do ginekologa, bo nie widze zbyt dokladnie zza monitora ujscia twejh pochwy i trudno mi ocenic

Gość a od kiedy to...
przy ciąży boli brzuch? Ty lepiej zasuwaj do ginekologa, bo to może być jakaś choroba, a nie ciąża.

Gość madziaaa958
GINEKOLOG-UROP MA ;/ A GDZIE NIE POJDE TO CHCA MNIE ZAPISAĆ NA PAZDZIERNIK WSZEDZIE MIEJSCA POZAJMOWANE ..

Gość madziaaa958
GINEKOLOG-UROP MA ;/ A GDZIE NIE POJDE TO CHCA MNIE ZAPISAĆ NA PAZDZIERNIK WSZEDZIE MIEJSCA POZAJMOWANE ..

Gość madziaaa958

Gość kiedy miałaś ostatnią
miesiączkę?

Gość Taaka Jedna
Zrób test. nie nie na inteligencję...........

Gość madziaaa958
miesiączke 28.06 potem to plamienie 17.07

Gość i potem dzieci mają dzieci
ile masz lat ? zachowujesz sie jak nastolatka jeśli bierzesz tabletki należy to robic wg wskazówek lekarza i ulotki a wy podejmujecie decyzje o dziecku z dnia na dzień niczym dziecinada a tak .... co to jest odpowiedzeń ?

Gość madziaaa958
w sierpniu 21 miało być i o odpowiedz.. każdemu może się pomylić

moim zdaniem to nie ciąży a bardzo " poplątany " cykl przez głupie i bezmyslne branie tabletek decyzja o dziecku jest decyzją na całe życie a nie kaprysem typu : chcemy dzidziusia

Gość madziaaa958
aha, to był sex analny

Gość madziaaa958
Rozmawiałam ze znajomą i powiedziałam jej to co tu i mialam identyczną sytłacje i zaszła w ciąże ... własnie tego typu sposobem do tego ja brałam tylko 15 dni te tabletki i to jeszcze jakies taniochy .. 3 opakowania za 7 zl .. i jak mogło mi sie rozregulowac po 15 dniach zazycia..

rozumiem ze to wyżej to podszyw idz do ginekologa prywatnie - chyba nie masz wyboru a przed tem zrób test ciążowy

Gość madziaaa958
i co inteligente coś podszywa się pod moj nik ?! fajnie Ci się bawi i kto tu jest jakims dzieckiem !! ;/ szkoda słow zaro wsparcia

Gość madziaaa958
tak podszyf

trzeba było wziąć ostatnie 6 tabletek, przynajmniej nie szalałabyś tak bardzo z hormonami, bo z nimi nie ma żartów po pierwszym opakowaniu organizm nie powinien tak szaleć, ale ty po prostu rzuciłaś tabsy w trakcie brania największe ryzyko zajścia w ciążę jest w momencie nie wzięcia już dwóch tabletek o stałej porze (poniekąd twój przypadek) i zaraz po odstawieniu tabsów (też ty) zrób test ciążowy

Gość madziaaa958
i jeszcze dodam że w ciągu tych 15 dni z 2x nie wziełam tych tabletek ..cieszylibyśmy sie z dziecka wiec nie załuje co zrobiłam

Gość fuel my fire
ile ty masz lat, 15? bo ci powiedzial, ze 'chce dzidziusia' to ty juz? jak jestes w ciazy, to dziecku wspolczuje tepej matki. oby to byla idiotyczna prowokacja

Gość madziaaa958
no własnie też słyszalam że to nie jest pożliwe po odstawieniu pierwszego opakowania ..

Gość madziaaa958
no własnie też słyszalam że to nie jest pożliwe po odstawieniu pierwszego opakowania ..

Gość madziaaa958
tak już bo ja też chcialam miec ale myslalam że on jeszcze nie jest do tego gotowy .. ! pozatym ja nie oczeuje takich odpowiedzi tylko czy jest taka mozliwosc ! ze zaszlam a nie nie jachania bo tylko tyle potraficie ! ;// ale zeby pomoc to ni uju

Gość Taaka Jedna
prawdopodobnie będziesz miała bliźniaki,albo trojaczki.... tak zaszalałaś z tymi hormonami. ale z tego co wnioskuję bardzo się cieszysz z dzidziusia (dzidziusiów)

Gość ona26_dg
jak juz tak chcesz sie znalezc w jakiejs sytuacji to moze najpierw poczytaj troszke na ten temat albo zapytaj odpowiedniej osoby przede wszystkim nie baw sie tabletkami bo mozesz sobie tylko zaszkodzic,to sa hormony a nie tabletki ziolowe na spanie... a co do ciazy...coz,zazwyczaj objawy ciazy pojawiaja sie w 2-3 miesiacu a nie ze w 1 juz ci cycki urosly i brzuch cie boli i co moze jeszcze siara ci sie pojawila i masz rozwarcie?? to co sie teraz z toba dzieje to zapewne skutek zabawy jaka sobie zafundowalas o twoj chlopak by chcial wez pomysl co bedzie jak faktycznie zajdziesz w ciaze a wtedy on ci powie ze ciebie odstawia bo jednak mu sie cos odmienilo....przemysl to 100 razy zanim podejmiesz decyzje o dziecku bo to nie zabawka ktora mozesz ciepnac w kat...

Gość madziaaa958
aha jeszcze zapomnialam powiedzieć ze mamy ginekologa przez które dużo kobiet poronilo .. a mi zamiast powiedzieć wszystko o tabletkach to powiedział tak :jesli bedzie ci nie dobrze nie bierz ich i przyjdz przepisze Ci nastepne: sama niewiedzialam że coś sie porobi z tym że przerwalam branie... ale jesli ma być dzidziuś to bedzie i napewno bedziemy szczesliwi !

Gość madziaaa958
aha jeszcze zapomnialam powiedzieć ze mamy ginekologa przez które dużo kobiet poronilo .. a mi zamiast powiedzieć wszystko o tabletkach to powiedział tak :jesli bedzie ci nie dobrze nie bierz ich i przyjdz przepisze Ci nastepne: sama niewiedzialam że coś sie porobi z tym że przerwalam branie... ale jesli ma być dzidziuś to bedzie i napewno bedziemy szczesliwi !

Gość madziaaa958