Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaa3545

Jak mozna w wieku 20 kilku lat wyjsc za mąz i miec dziecko?

Polecane posty

Gość moniaa3545

mowie tu o granicy 20-23lata dla mnie to zmarnowana mlodosc ,dziecko bierze slub i rodzi dziecko....

Gość kochanka twojego męża 2
Dzięki :P

Gość patryskaryska
no nie przesadzaj ze 23 lata to dziecko...

Dzięki :P

no racja najlepiej wyjsc za mąż po 40 i sobie wtedy zrobić dziecko .. po co marnować młodość :D buhaha

Gość frappee
Znam takich, co wzięli ślub , nadal są zabójczo w sobie zakochani i szczęśliwi. o dziecku na razie nie myślą, korzystają z życia - tyle że razem :) A jeśli chodzi o historie pt wpadka , to ... co tu duzo gadac, jesli ktos jest na tyle dorosly, zeby zajsc w ciaze, to powinien byc na tyle dorosly, zeby umiec ułozyc sobie zycie .

Gość frappee
Znam takich, co wzięli ślub , nadal są zabójczo w sobie zakochani i szczęśliwi. o dziecku na razie nie myślą, korzystają z życia - tyle że razem :) A jeśli chodzi o historie pt wpadka , to ... co tu duzo gadac, jesli ktos jest na tyle dorosly, zeby zajsc w ciaze, to powinien byc na tyle dorosly, zeby umiec ułozyc sobie zycie .

ale mnie wkurwia takie pierdolenie o dupie marynie :P

Gość kikikikikikikiki
Ja brałam slub jak miałam 18,5 a dzidzie urodziłam jak mialam 20 nie czuje ze zmarnowałam swoje zycie i nie wydaje mi sie ze dziecko urodziło dziecko bo jestem bardzo odpowiedzialna matka i za swe dziecko oddałabym zycie A slub brałam z miłosci a nie dlatego ze musiałam jestem 5 lat po slubie mam normalne szczesliwe zycie i nie wydaje mi sie ze jestem dzieckiem majac 24 lata

Gość Ktosia20
wszytsko zalezy od człowieka..Ja sama mam 20 lat i do 25 chcialabym juz miec załozona rodzine..:)Kazdy ma inne priorytety i ambicje.

Gość moniaa3545
no niewiem dla mnie to jest jakies nieporozumienie,sama mam faceta mam 22 lata najpierw chce skonczyc studia mien mieszkanie potem mezai dopiero dziecko,a nie ruchgac sie po katach w krzakach i brac szybki slub...zal

Gość Jupijej
Ja mam 23 lata i od 3 lat marzę o tym żeby wyjść za mąż i mieć dziecko! Nie uważam,że to by mi ,,zrujnowało" młodość

Gość a ja mam 27
mój mąż ma 24 a dziecko ma rok

Gość Ktosia20
Do moniaa3545 Po pierwsze co ma ruchanie sie po krzakach do tego? Mozna miec inny plan na zycie niz Ty..Mozna na 3 roku wziaść slub..na zaocznych dokanczac 2 lata studiów.w Tym czasie myslec o dziecku..