Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaa89

Nie mam z kim o tym porozmawiać

Polecane posty

Gość madziaa89

Wyjechałam z chłopakiem na wakacje wtedy już brałam tabletki dodam że to było moje pierwsze opakowanie - ale on o tym nie wiedział gdy je wziełam na wakacje zdenerwował się i poprosił mnie bym nie brała ich [ zaczełam je brać wiedzac ze on nie jest jeszcze gotowy na dziecko ] ale gdy porozmawiliśmy to stwierdził że bardzo by się ucieszył gdybyśmy mieli takie maleśtwo .. no a wiec nie wziełam ostatnich 6 tabletek ... dostałam plamienia 1 dzień-różowe plamienie 2 dzień-normalne krawienie 3 dzień-brązowe palamienie 4,5 dzień- NIC 6 dzień - rózowo-brazowe paleminie pomyślalam że okres mogł się rozregulować ale gdy rozmawialam o tym z kolegą stwierdził że mam sie o co martwić a co dodam jeszcze.. miałam dni płode gdy akurat odstawiłam tabletki i kochałam się do końca z chłopakiem potem przez ok 2 tyg miałąm mdłosci i bolał brzuch ja na @ wstałam 3 dni z łozka i nie mogłam uwierzyć oczom piersi mam tak wielkie jak nigdy dodam że mnie nie bolą i mam zyłki na piersiach noi przyszedł dzień dzisiejszy wstaje z łozka i nie moge sie ruszczyć strasznie brzuch mnie boli ..ale nie tak jak zwykle na @ tylko jakbym miala jakieś zakwasy ...starciłam apetyt nie mam już jak z miesiąc temu.. Co o tym sądzicie ?? - prosze o odpowiedz z Góry Dziekuje !!

Gość ale plama
znowu ty? :o

Gość pierwsza mysl
wizyta u ginekologa to jedyne co przychodzi mi do głowy

Gość naturka
trochę niemądrze według mnie postąpiłaś odstawiając tabletki, więdząc że będziesz miała dni płodne... proponuje zrobić test ciążowy i ewentualnie wizyte u lekarza, jak coś lepiej wiedzieć od razu...

Gość o cholipka
dziewczyno jesteś w ciąży..... o_O musisz iść szybko do ginka... a później powiedzieć chłopakowi... ja pierdole wspołczuje Ci ;|

Gość madziaa89
tak znowu ja .. bo jak chodze tutaj i aptrze ze na jakies głupie tematy odpowiada w *ujj osob to aż mnie to boli ... tak trudno zrozumieć że nie mam z kim o tym porozmawiać !!

Gość madziaa89
o cholipka- ile Ty masz lat ? .. a pozatym czemu mi współczujesz ? ja chce miec to dziecko tak czy tak .. naturka- wiem ze nie mądrze..ale nawet nei wiedzialam o tym . bo ten nasz ginekolog ahh szkoda słow .. :( nic mi nie powiedział jak mam brac itp itp ..

Gość madziaa89
rozmawiałam z chłopakiem i cieszyłby się starsznie z dziecka no ja zresztą tez .. :))

Gość madziaa89
rozmawiałam z chłopakiem i cieszyłby się starsznie z dziecka no ja zresztą tez .. :))

Gość o cholipka
e no faktycznie, nie spytałam Cię o wiek tylko spojrzałam na końcówkę Twojego nicka - 89 i wywnioskowałam, że masz 19 lat. Ja mam 17 i dla mnie dziecko do 23 albo 25 roku życia zawaliło by mi świat życie itd...

Gość madziaa89
nie no ja nie mam nic przeciwko tylko Ciebie się pytałam ile masz lat ..ale tak myślalam że coś koło tego .. jak dla mnie nie zawaliłby mi sie świat bo mam wspaniałego chłopaka.. .a pozatym jakbym nie chciała dziecka to bym nie odkładała talbetek .. :)

Gość madziaa89
nie ma problemu .. :) tylko zapytałam się czy moge być w ciąży ..

możesz być i pewnie jesteś, na odległość nikt nie oceni. kup test albo idź do ginekologa, powodzenia.

Gość madziaa89
monroe-jesli moge spytać ile masz lat :) .. Dzieki jutro skocze po teścik ..

Gość madziaa89
WIEDZIAŁAM PARE KOMENATRZY I SKOŃCZY SIĘ ..

po tym co piszę, wynika, że dziesięć, wyglądam na dwanaście, a tak naprawdę dwadzieścia cztery :D

Gość madziaa89
nie mówie ze piszesz jak dziesiec :P hehe spoko bo jak tutaj mi pojechala 17-latka która nic nie wie i odrazu napisała że jesteś w ciażyy ;oo ... ha ! .. dlatego chciałam zeby tkoś strszy napisał

Gość madziaa89
nie mówie ze piszesz jak dziesiec :P hehe spoko bo jak tutaj mi pojechala 17-latka która nic nie wie i odrazu napisała że jesteś w ciażyy ;oo ... ha ! .. dlatego chciałam zeby tkoś strszy napisał

Gość madziaa89

Gość ela46749
Wydaje mi się że jesteś w ciąży biegaj szybciutko zrobić jutro test ! :* powodzenia !

no ja Cie rozumiem, nawet to że chcesz. Jestem starsza (chociaż rok :P ) ale "już" jestem w ciąży. Te plamienia są trochę ryzykowne, bo mogą oznaczać różne rzeczy. Twoje objawy nawet pasują do stanu błogosławionego ;)

Gość madziaa89
zobaczymy jutro lece po teścik :)

Gość madziaa89
zobaczymy jutro lece po teścik :)

Gość a t madzieńko masz
19 lat ? i co z tego ze masz wspanialego chlopaka? dzis masz jutro mozesz nie miec :/ kasa wlasne mieszkanie itd? bachora zrobic to nie problem

Gość MarionnoiraM
napisz jutro co wyszło plis

Gość madziaa89
mamy mieszkanie pracujemy razem .. ale jak bedziecie dzidzia to powiedział że on bedzie pracował :)) ..a ja wiem że jutro też bedzie .. :*:)) zazdrość że komuś sie układa ?

Gość madziaa89
mamy mieszkanie pracujemy razem .. ale jak bedziecie dzidzia to powiedział że on bedzie pracował :)) ..a ja wiem że jutro też bedzie .. :*:)) zazdrość że komuś sie układa ?

Gość madziaa89
MarionnoiraM- a co jak sądzisz mogłam zajść ? bo ja sama juz nie wiem ..i nie moge sie doczekać rana .. jak polece do apteki :)

Gość a t madzieńko masz
nie zazdorszcze jestem o wiele starsza mam ustabilizowane zycie i przykro mi ze taka gowniara bedzie miala dziecko zwiazek ci sie rozpadnie po roku i bedziesz bez wyksztalcenia z bachorem powodzenia