Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

Gość Nowe starania

Zapraszam wszystkie dziewczyny ktore staraja sie o swoje malenstwa.Moze razem bedzie nam razniej,Ja to juz bylm chciala ,i ciagle sie smuce jezeli nadchodzi @.

ja się bardzo chętnie dołączę.... szukałam takiego tematu... :) w sumie to jeszcze tak na poważnie nie zaczęliśmy bo właśnie czekam na @ ale po tym razie już zaczynamy.....

Gość benia24
ja tez przylacze sie do Was dziewczyny.Nie wiem jak u mnie sytuacja wyglada bo staramy sie od 3 tygodni i narazie czekam na wynik..Mam nadzieje ze sie uda !!!! Wam tez tego serdecznie zycze!!

Gość slim-kamelia
cześć dziewczyny ja też sie dołącze wlasnie czekam za @ ma przyjsc palowo w piątek i chyba przyjdzie bo nic mi niedolega oprucz objawów na @ ale niepoddaje się zaraz po @ następne starania do skutku :)

Gość slim-kamelia
🖐️ Marlenka masz już dziecko czy to pierwsze twoje starania ? ja jestem mamą 7 letniego slicznego chłopczyka :)

Ja tez do was dolaczam . Staramy sie o nasze pierwsze dziecka mialam otrzymac @ 10 nadal nic nie mam zobacze do konca tygodnia a potem zrobie test,choc bardzo mnie kusi zeby zrobic test jutro.zycze wszystkim nam zeby nasze starania szybko sie zwiazaly .pozdrowienia.

Gość Beatka21
Witam. Ja również sie dołańczam. Pewnie razem zawsze raźniej. :) Ja również czekam na @ ( ostatni 11 lipiec). Sa to moje pierwsze staranka :) . " Mniej serce i patrzaj w serce, wtedy zawsze będziesz wśród ludzi "

Gość Beatka21
Iza to może sie udało, mnie pokusilo ostatnio i zrobilam test w piatek, bo mnie piersi bolały i niestety negatywny. Ale chyba za szybko go zrobiłam. Trzymam za wszystkie kciuki i mam nadzieje,ze długo nasze starania nie będą trwały. pozdrawiam :*

Beatka-bylabym szczesliwa osoba na swiecie ....Nie wiem czy wytrzymie do konca tygodnia ....jak sie nic nie pojawi.

oj Beatka nie zauważyłam że też jesteś.. ja tez mam nadzieje że bedzie nas wiecej.... w grupie raźniej i mozna sie wspierac

Gość slim-kamelia
Beatka, Iza witajcie ! fajnie że nas przybywa , moja ostania @ 20 lipca a potem to już przytulanki były :) byłam tak niecierpliwa że tydzień temu robiłam test ale negatywny :( za szybko wiem otym ale byłam ciekawa :) a teraz czym bliżej do @ to nic mi niejest :(

Gość slim-kamelia
coś więcej o sobie hmmm.... mam synka pisałam to wyżej i już czas i pora na dziewczynkie tylko czasem sie zastanawiam czy to nie za puzno już 30 na karku

Gość Beatka21
masz racje Marlenka ... zawsze jedna druga pocieszy. Iza wiem,ze byłabyś najszczęśliwsza na świecie. Ja juz sie nie mogę doczekać. Wogóle nie napisałam na początku, bo nie chciałam nikogo nudzić,ale ja biorę hormon DUPHASTON na podniesienie progesteronu, ponieważ miałam poniżej normy. I jak nie dostanę @ do końca tyg. w pon. robie test.

Slim napewno nie jesz za pozno ...to chyba dla mnie za pozno ja mam 26 i nie mam dziecka nawet jednego.

Gość slim-kamelia
dziewczynki uswiadomcie mnie co to jest ten DUPHASTON ja niebrałam nigdy czegoś takiego Iza no to zemną niejest jeszcze tak zle:)

Dobra ja z wami sie pozegnam ,uciekam bo jedziemy na zakupy bo niedawno wrocilam z pracy.Mysle ze jeszcze zajrze,dzisiaj a jak nie to jutro rano.Pozdrowienia

Gość slim-kamelia
Iza 🖐️

no to teraz weimy kto zaczął.... :) ja mam 25 lat (no skoncze w poniedzialek).. mam córeczke (2 lata i 9 miesiecy ) i tak sobie pomysleliśmy ze powoli czas na kolejne dziecko... nie chcemy żeby mała była w przyszłości sama...

no i ja się poegnam.... obiadek trzeba szykować i mój mały dokucznik zaraz wstanie..... do wieczorka dziewczynki... albo do jutra!!!!!