Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

co do facetów sie nie wypowiadam bo nie lubie pisać ze facet jest przystojny czy cos bo se potem kobitki pomyślą że jakaś narwana jestem...

Gość Beatka21
Mam was :P ale mam zajefajne starające sie koleżaneczki :P Dodałam wam po komentarzyku :)

dziewczynki też nielubie komentować facetów ale wam powiem że wasi to przystojniachy :) mo M już wyłysiał :) to moja zasługa:p ja też dam wam po komenatarzyku troszkie puzniej bo mi komp szwankuje strasznie.

Witam Kobitki, Przyłączę się chętnie do dyskusji :) Od 4 m-cy staramy sie z małżem o fasolke ale poki co cisza... Ehh to oczekiwanie..Dni sie dluza a tak by sie juz chcialo...ale @ ciagle atakuje :( Pozdrawiam

ja mam zamiar zaczac brac kwas foliowy!i za 3miesiace do dziela! mam nadzieje ze bedzie dobrze!

jestem całkiem spokojna :) to mój M tak zawsze w żartach muwi że przezemnie wyłysiał :) Marlenko to ty aż ze Szkocji donas klikasz

fajnie masz ale pewnie tęsknota za Polką jest mnie M chciał zabrać kiedyś do niemiec tam mieliśmy mieszkać no ale się nieudało a teraz to już nawet nieprubujemy on tam ja tu ale jak tylko zaciąze to przyjezdza do domu

szczerze mowiac to mi sie nie teskni bo mam tutaj sporo rodziny i znajomych bo sie "pościągaliśmy" w ciagu tych kilku lat w sumie to tylko za przyjaciółmi mi sie teskni... ale kto wie jak sie życie potoczy

straszna taka rozłaka ale co zrobić jakoś dajemy rade musimy ..... a to klikajcie ...klikajcie sobie :) ja idę pranie powiesić

jak tam Wasze starania? macie jakies domowe sposoby na poprawe płodnosci? stosujecie cos?

Gość Beatka21
ja sobie piszę w gg z Marlenką hihihi. I tak mnie brzuch boli,ze zaraz lece sie kompać :) Wstretna @, niech sie szybko konczy, bo trzeba zaczac nowe staranka.

już ni klikamy bo śmigam oglądać siatkowke.... ale bede do Was zagladać w przerwach... miło sie z Wami klika.. lejdi79 a są jakies domowe sposoby.. ja oprócz seksu nie znam żadnej.... :P

marlenka1983 - no sex to jakby sprawa priorytetowa :) ale gdzies slyszalam o jakis wiesiołkach, witaminach i innych takich wspomagaczach... chyba faktycznie trzeba po prostu sie zabrac do roboty :) Beatka21 witaj w klubie - ja tez wlasnie oczekuje na koniec @ i do dzieła :) Powodzonka

Gość Emma**
mogę dołaczyć??

Marlenka ale gapa zemnie zapomniałam ci powiedzieć że masz sliczną córeczkie ja też chce taką:) a z tego sexu to się uśmiałam :D lejdis to witaj w klubie we trzy mamy @ Beatka mnie też rano brzuch bolał ale wziełam tabletkie i przestało umnie bez tabletki ani rusz a wiecie co własnie dzwonił do mnie M miał jutro przyjechać ale niestety przyjedzie za tydzień i fajnie bo wiecie @ się skończy i do roboty :D