Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

jak mija wasz dzionek? u mnie przed chwila byla burza, zmoklam troszke jak wracalam z pracy. jak widze u niektorych z was to nie pierwsze staranka.?

nie, wlasnie staramy sie o nasze pierwsze ;) i mamy nadzieje, ze cos nam z tych staran wyjdzie :) ahhh bylo by milo miec dzidzie w maju ...

żeby tak łatwo mozna było zaplanować miesiąc w którym urodzi się dzidzia...szczerze mówiac liczyłam na kwiecien 2009... a tu nici...:(

lejdis ja też liczyłam na kwiecień ale się przeliczyłam , to twoje pierwsze staranka , ta liczba obok nika to twoja data urodzenia? jesli tak to jesteśmy w tym samym wieku:) wypiłam kawe i chyba zwymiotuje ...................

slim - tak ta data to moja data urodzin...niestety ;[ troche sie martwie bo 1 stycznia stuknie mi trzydziecha a dzidzi jak nie bylo tak nie ma... mam nadzieje, ze do tego czasu cos sie ruszy bo zegar biologiczny tyka ! Co do staran - ostatnie 4 miesiace nieustannie probujemy. Wczesniej nie decydowalismy sie na dziecko. (Jestesmy rok po slubie). Czekam z utesknieniem na przyszły tydz. :) A jak to u Ciebie wyglada, slim?

no to chyba jesteśmy tu najstarsze:) ja mam już syna 7 lat skończył ,i we wrześniu stuka 10 rocznica ślubu jestem szczęsliwą męzatką choć troszkie samotną :) w lipcu zaczeliśmy pierwsze starania ale niestety niewyszło :(

czytam w necie że jak się bardzo chce dzidzi to niby niewychodzi że stres i ciągłe myslenie o ciązy, czy wy też o tym słyszałyscie ?kurcze ja juz mętliku dostaje od tego czytania ....

slim - w tym samym wieku jestesmy ale widze ze Ty to juz doswiadczona jestes :) ja dopiero wszystko odkrywam i zdaje sie, ze jeszcze daleka droga przede mna.... tylko troche mi tej cierpliwoswci brak.... No nic - tymczasem uciekam z roboty - trzymajcie sie wszystkie cieplo. Do jutra, mam nadzieje.

Witajcie :) Witam nowe osobki,rowniez mam konto na Nk ....:) Przykro mi z powodu pojawiajacego sie @ u was i gratuluje naszej przyszlej mamie ... U mnie pojawilo sie nie wiem jak to napisac plamienie ....wkladka wystarczyla na caly dzien wiec w sumie @ nie mam ale co zwiazku z tym ....nie wiem czy mam zrobic ten test czy nie ...bo slyszalam ze na poczatku moga pojawic sie plamienia... Co o tym sadzicie? pozdrawiam uciekam zjesc obiadek bo dopiero wrocilam z pracy.

Iza hmmm też słyszałam o takim własnie plamieniu ,może jednak zrób test tak dla sprawdzenia , i szybciutko nam zamelduj bo sciska mnie z ciekawości ,jak już zjesz obiadek to jest moje gg 3633337 to kliknij domnie podam ci namiary na NK

witam ponownie :) rybka na Twoim miejscu poczekalabym do jutra, zobaczylabym czy cos sie rozkreci.. ale z rana zrobilabym test.

a ja wlasnie zjadlam z pol kilo sliwek i dwie garsci winogron... dzis moj 13 dzien :) wczoraj sie z mezem troche postaralismy, kto wie..moze nam sie uda? :)

Ja jednak poczekam z testem do konca tygodnia jezeli nic sie nie wyjasni ale nie moge sie doczekac ...bo narazie nic ! My bedziemy na kolacje jesc zapiekanki!

Rybnik Iza, sama robisz zapiekanki? czy kupilas takie gotowe? z czym sa? :D chetnie bym jakas zjadla... :D

istotka życze ci tego żeby się udało z całego serducha ............ Oj ten mój M mi tu miesza najpierw miał przyjechać jutro ,potem pisał że nie ,teraz znowu że tak na 100% ale w piątek i d*** z moich starań sierpniowych :( pewnie wrzesniowe będą ...

Istotka zawsze robimy sami ale maz byl wlasnie w sklepie i zakupil gotowe.jedne sa z miesem mielonym a jedne z grzybkami.wlasnie sie piecza w piekarniku