Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

slim-kamelia to ja ci wróże ten odmienny stan, jak wrócisz to bedziesz miec dla nas cudowną wiadomosć :):):)

Gość Beatka21
Witam moje kochane koleżanki. :) Slim... 3mam mocno za ciebie kciuki... :) Ania i lejdi79- o to jesteśmy razem :) Z kimś to zawsze raźniej. :) Zawsze można się potrzymać na duchu. A wy laseczki jesteście na nk?? Jak narazie to mam slim i marlenke :) pozdrawiam was moje kochane :)

Witajcie :) Dawno mnie nie bylo ....Gratuluje nowym osobkom ....Przyszlym mamusiom ....Ja czekam na @ mam nadzieje ze nie przyjdzie .... Ale jezeli tym razem sie nie uda ....nie bede obliczac nic co ma byc to bedzie wszedzie tylko slysze ze kolejna osoba w ciazy a mnie czasami az lezka sie w oku kreci nawet maz to zauwazyl ----ze nawet nie moge patrzec na film gdzie sa male dzieci :( wiec jeszcze jestem ja Pozdrowienia.

Wlasnie sobie popatrzalam w kalendarzu i wyszlo mi ze 6 dni temu powinnien pojawic sie @ nadal nie ma ...NIE CHCE SIE NAKRECAC ...poczekac do konca miesiaca co sie okaze .... Wczoraj dowiedzialam sie ze znajoma prawdopodobnie jest w ciazy Gratuluje jej z calego serca i ciesze sie razem z nia dlatego ze ona moze sie starac co drugi miesiac .3mam za nia kciuki i za siebie tez i oczywiscie za was rowniez.Milego weekendu.U mnie zimno 2 stopnie

No laaadnie, a o mnie to już dziewczyny zapomniałayście? :( przecież ja też się staram....

Witaj Iza po dluzszej nieobecnosci. Na co czekasz kobitko? 6 dni sie @ spoznia to juz spokojnie mozsz test robic...wiem wiem pewnie cykasz sie bo obawiasz sie rozczarowania (jak kazda z nas). Z drugiej strony chyba nie ma sensu zbyt dlugo robic sobie nadzieji...bo w koncu tak czy siak niebawem wszystko bedzie jasne.I nie bedziesz sie nakrecac - bo to chyba jest najgorsze. Ja - tak jak wczesniej pisalam - obiecalam sobie nie nakrecac sie - zobaczymy jak mo pojdzie jak juz bedze termin @ sie zblizal. Trza zachowac zimna krew - nie ma wyjscia. Uciekam bo sie rozpisalam. Czyli aktywnych staraczek mamy w sumie 6 wg. moich obliczen. Beatko co do nk - konto posiadam - podaje maila dla zainteresowanych :) lejdi79@gmail.com pozdrawiam i trzymam kciuki

Witajcie !!!! Wiem wiem,ze moge zrobic test ale nie chce sie nakrecac ale mysle ze do konca tygodnia jeszcze wytrzymie dzisiaj zmierzylam temp.i 37.13 pomierze jeszcze przez tydzien i jak nic nie bedzie to w sobote zrobie test ....wiec mam nadzieje ze cos moze sie wydarzy trzeba mocno w to wierzyc. Pozdrawiam i zycze milego dnia . Moj maz wlasnie pojechal na grzyby a ja jeszcze w lozku leze a w przyszlym tygodniu przyjezdza Tesciu z Polski wiec super niespodzianka by byla jak by sie udalo A na 1 listopada jedziemy do Polski wiec ......Dobrze nie nakrecam sie juz tak ....

Gość Beatka21
witam... :) ja jestem po @,ale nic nie robie w brew sobie. Co ma byc to bedzie. Przytulamy sie tylko wtedy kiedy mamy ochote,a nie kiedy musimy, bo sa te dni. Lejdi79- wysłałam ci zaproszonko... :) A czy twoje płodne się już zaczely?? pozdrawiam i uciekam spac :) papapa

Hello Babeczki. Dzieki Beatka za zaproszonko na nk :) Co do moich dni płodnych to własnie sie koncza....Co mnie martwi to skąpy śluz...nie zakwalifikowałabym go jako płodny...tempka skoczyla wiec owu raczej byla...przytulanki tez byly. Wiec teraz oczekiwanie - czas ktory dluzy sie najbardziej...i nakrecac sie nie bede bo raczej ten brak sluzu przesądza sprawe... nigdy wczesniej nie przypuszczalam, ze zafasolkowanie bedzie takie trudne :( A jak tam reszta dziewczynek - działacie? POzdro

Witajcie poniedzialkowo. 3mam kciuki nadal za nas wszystkich. Ostatnio jestem bardzo nerwowa wszystko mnie denerwuje,przeszkodza i zlosci ....chyba depresja jesienna . @nadal brak temp nadal podwyzszona 37.8 czekam do konca tygodnia i w sobote robie test jak nic sie nie pojawi wiec zyje jeszcze nadzieja.pozdrawiam i milego tygodnia

witajcie dziewczyny 🌼 Rybnik iza nie wiem na co czekasz ja bym nie wytrzymała ale to już zależy od ciebie :D:D:D:D:D życzę II KRESECZKE ❤️ ❤️ moje staraczki wkońcu przyjdzie i na nas czas, ja nie jestem na nk :):):) może kiedyś sie zamelduje jeżeli chodzi o moje starania to cóz wszystko na slepo, ostatnia @ spóźniła sie 2 tygodnie więc pal sześć uda sie albo nie lejdi 🌼 ja tez w zeszłym cyklu miałam bardzo skąpy śluz i było go wogóle mało, ale teraz zaobserwowałam cos dziwnego. Otóż dzisiaj jest 12 dc(cykle średnio 33 dniowe) ostatni +14 dni dodatkowo i wiecie co od 2 dni mam śluz płodny (bardzo rozciągliwy i półprzezroczysty) hmmm i tak sie zastanawiam skąd się wziął u mnie tak wcześnie :(:(:( chyba mój organizm oszalał :D:D:D:D

Gość Beatka21
dzień dobry. :):):) LEJDI- Ślicznie wyglądasz. Ja też nie podejrzewałam,ze zafasolkowanie będzie takie trudne. ANIA- nie masz się co przymocować, kobieta jest bardzo trudna do rozgryzienia i co miesiąc można by zauważyć jakieś zmiany,lecz nie każdy zwraca na to uwagę. Jak jest śluz płodny to do boju :) Rybnik Iza- ja juz dawno bym robiła test. Jeśli to ciąża twoja fasolka musi się zająć specjalista. A coś mi się wydaje,ze ci się udało :) KASIULA_k- czekam na jakieś wiadomości od ciebie. Jak tam twoje próby. :) Dziś mój 11 dzień cyklu i jeszcze nie mam śluzu płodnego,ale to za wcześnie. Ale jak go tylko zauważę to odrazu :D przytulanki. pozdrawiam gorąco i 3mam za wszystkie mocniutko kciuki.

witajcie dziewczynki moje kochane... no widzę że staranka pełną parą idą... :P IZA trzymam kciuki... mam nadzieje że @ się nie pojawi i będziemy sie cieszyć z kolejnej fasolki!!!! lejdi ja też chcę CIę zobaczyć!!!! na n-k!!!! mam nadzieję kochane dziewczynki że w tym miesiąću Wam się uda... no slim to pewnie z fasolką przyjedzie... po takim wyposzczeniu to pewnie przytulanek będzie co nie miara.. :P ja się średnio czuję .. mdłości mnie męczą cały czas ale powoli uczę się z nimi radzić... mam się smieje ze mnie że ta moja fasolka to będzie mamy chcarkterek bo wymyśla niemożliwie.. bo tak jest.. jak mam coś zjeść to siedze i sie zastanawiam na co w danej chwili mam ochotę... ale z ty też sobie powoli radzę.. metodą autosugesji.. nakręcam się na to że mam ochote akurat na to co na dziś zaplanowałam.. czasem działa... a czasem niestety nie.. :) najgorsze jest to że w pracy czuję sie coraz gorzej... i coraz ciężej mi tam wytrzymać cały dzień. i coś mi si e zdaje ze niedługo tam pobędę... w sumie i tak miałam zamiar sie zwolnic.. teraz mam chociaż konkretny powod............ no nie zanudzam Was juz swoimi sprawami.. życzę miłego dnia!!!! całym ❤️ jestem z Wami!!!

Witajcie . @ nadal brak zrobilam przed chwilka test .....i wyszedl pozytywny (placze ze szczescia)nie chce sie cieszyc na zapas musze isc do lekarza teraz.pozdrawiam

huuuurrrrrraaaaaaa rybnik iza G🌼 R🌼 A 🌼 T🌼U🌼L🌼A🌼C🌼J🌼E 🌼 Nie martw sie kochana wszystko będzie dobrze ❤️ mysl pozytywnie ależ się cieszę o rany :):):)

rybnika iza płacz ze szczęścia :):):) i uwierz :D:D:D:D że za 9 miesięcy bedziesz juz tulic swoje dziecko

Dziewczynki, melduje sie! Dawno mnie nie bylo bo urwanie glowy. Moje malenstwo w brzuszku potwierdzone, bede mama! Za jakies 3 tyg zrobie usg bo znow bede w Polsce! Czuje sie fantastycznie. Mdli mnie tylko wtedy gdy obiem sie slodyczy a tak to tylko mam humorki i obolale sutki i oczywiscie zasypiam juz kolo 21, ale jak narazie jest swietnie. Pozdrawiam was goraco i trzymam kciuki

jestem jestem, troszke jesteśmy z mężem teraz zabiegani, bo staramy się kupić mieszkanie, ale czasami was podczytuje :) Dziś jest mój 17dc, a cykle mam 32 dniowe więc staranka w pełni, może się uda. A wszystkim zafasolkowanym gratuluję :D

no wiedziałam!!!! IZA CIESZĘ SIE OGROMNIAŚCIE!!!!!!!!!!!! i gratukuję!!!!! i becz ile chcesz.. ja przy obu dzidziach jak sie dowiedzialam to beczałam.... olinka super że już wróciłaś.... i ciesze sie ze sie dobrze czujesz.. nawet troche zazdroszcze.. :) piszesz ze zrobisz usg jak znow pojedziesz do Polski.. a tutaj nie masz zamiaru sie zapisac do lekarza???? nie musisz odp jak nie chcesz... no kasiu to owocnych starań!!!!!

Hej Kobietki, Witam z glutem do pasa (wyleguje sie wlasnie w ciepłym łóżeczku i czytam zaległośći i co ja tu widze: :)))))))) SERDECZNE GRATULACJE DLA NASZEJ NOWEJ MAMY - IZA - MIALAM PRZECZUCIE ZE TOBIE SIE UDA - BAAARDZO SIE CIESZE :))) ja sama juz nie wiem co to u mnie bedzie w tym miesiacu - owulacja byla (potwierdzona wzrostem tempki) ale sluzu jak na lekarstwo... dni płodne bardzo pracowite ;) dzis moj 19dc a ostatnio sa 27 dniowe...czekam wiec cierpliwie .. oraz na info o kolejnych fasolkach :) Beatko - dziekuje za komplement - a Ty jestes śliczniutka i młodziutka - szczerze Ci powiem ze w Twoim wieku nawet przez moment nie pomyslalam o dziecku (ewent. o tym zeby jednak sie nie pojawilo ;) Masz duuuzo czasu wiec o Ciebie jestem spokojna :) marlenka napisz na lejdi79@gmail.com a ujrzysz me oblicze;) Fajnie ze tak sie razem trzymamy: i mamy i te jeszcze nie mamy :))) Pozdrawiam chorobowo :(

Izunia, gratuluje z calego serca!!!!!!!!!!!!! Marlenka, wybieram sie do lekarza w tym tyg bo rodzic chce tu, ale slyszlam jak dlugo sie tu czeka wiec prawdopodobnie szybciej bedzie w Polsce :) Ale sie ciesze ze grono grubaskow sie powieksza :)

lejdi.. wysłałam CI maila.. olinka ja wiem że tutaj nie robią szybko usg i robia mało no ale jak wszystko jest oki to przeciez lepiej bo usg powinno byc jak najmniej... wiesz ja sie na poczatku tez martwilam ze tutaj jest inaczej ale po zastanowieniu i przemysleniu stwierdzilam ze tak jest chyba troche lepiej... poza tym jak sie cos dzieje to zawsze mozesz isc do przychodni i nie odmowią Ci badania.. tym bardziej w szpitalu... a po co chcesz robic usg w polsce a potm jeszcze tutaj.. wiesz ze dla dziecka to nie jest za dobrze.... zrobisz jak bedziesz chciala.. ja CIe nie mam zamiaru pouczac ani na CIebie krzyczec.. ja tylko chce troszke doradzic.... nie obrażaj sie tylko... prosze.

Gość NieGrzecznaAga24
my od 25 lipca staramy sie o dzidziusia i nic z tego nie wychodzi jak na razie:(. Myslalam ze to takie proste...a najgorsze jest to ze 4 lata brałam tabletki antykoncepcyjne. Prawie rok temu je odstawiłam, żeby bezpiecznie zajsc w ciaze. Ehhh mam nadzieje ze niebawem pojawia sie dwie kreseczki na teście:) w kazdym razie Wam równiez tego życze:)

Tez do takich wnioskow doszlam, zobacze gdzie bedzie szybciej, nie bede robic podwujnie bo szkoda meczyc malenstwo :) Marlenka ty tez masz w planach rodzic na wyspach?

na 99 .9% tak.... wiesz tylko nie wiem jak do tego tutaj podejdą bo co powiesz że nie chcesz USG bo byłaś w Polsce i juz miałaś... wiesz żeby Ci nie wypalili \"to po co przyszłaś\" i żeby potem dziwnie do Ciebie nie podchodzili.. ja byłam w Polsce w tym roku dwa razy i raczej prędko teraz tam nie pojdziemy... bo i urlop i ciąża.. mieliśmy lecieć w maju przyszłego roku na kolejne wesele.. no ale wesele to ja raczej w domu będę miała... :P NieGrzecznaAga24 to w takiem razie trzymamy kciuki... mam nadzieje ze sie w koncu uda..

Gość Beatka21
witam moje koleżanki... coś tak milczycie,wiec ja coś napiszę :) U mnie jak zawsze do kitu, nic mi się ostatnio nie udaje...Ale się nie lamię:P Wczoraj miałam 1 raz przytulanki...jakoś wcześniej nie miałam ochoty. Ale bacznie obserwuję swój cykl... wczoraj zwróciłam uwagę,ze chyba zaczely się moje płodne- ponieważ zaczełam być wilgotna. Był to mój 15 dc...., wiec owulacja powinna wystąpić 20 dc.... Ciekawe ile jeszcze potrwają moje starania.... ??? A co tam u was?? pozdrawiam wszystkie laski papapa

Gość olinka81B
Beatka czuje ze niebawem dolaczysz do grona ciezarowek. A ja mam dzis himerki, lzy mi same lece a ogladam jakies durne programy rozrywkowe :) Dziewczynki martwie sie czy z dzidzia wszystko ok bo ze wszystkich obiawow o ktorych czytam to ja mam tylko zmeczenie i bol sutkow Jutro ide umowic sie na wizyte do lekarza

Witajcie . JA tylko na chwilke i bede rzadziej do was zagladac ....Mamy gosci przyjechal Tesc z Polski w odwiedziny .... Dzis zrobilam po raz drugi test i wyszedl pozytywny wiec musze zadzwonic do lekarza ....Tylko ze w piatek tutaj jest swieto ...Zobaczymy kiedy zrobi mi termin.... Po za tym wszystko ok ...Mdlosci ,pierwsze wymioty ....i ciagly apatet.

Witajcie. ja tylko na chwilunie po juz cholernie pozno.Mialam ciezki weekend bo bylo wielkie sprzatanie lacznie z gotowaniem na powrot Tesciow z wakacji...niezla harowa...dzis 23dc (z 27) a wczoraj mialam delikatne czerwone plamienie (prawie niezauwazalne) juz dzisiaj go nie mam...w polaczeniu z dzisiejsza podwyzszona tempka...zaczelam sie łudzic ze moooze jednak...jak myslicie? pozdrawiam jeszcze weekendowo :)