Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Ile powinnam wazyć majac 170cm?Ciągle słysze docinki

Polecane posty

Gość Karooolinka21latm

Gość wiaczesław oszczypała
37,5

Gość ech h
ja ważę 57 i wszyscy mi wmawiają ze mam anoreksje:o więc pewnie z 70 :D:D

Gość ja tez tylko dwie
weszłam przypadkiem i już mam lepszy humor, bo ktoś napisał, że przy 170 powinno ważyć się 60kg a ja właśnie tyle ważę :D:D

Gość desivee9
60 na bank ja mam 164 i waze 49 :(

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
kazde cialo jest inne - ja mam 170 cm i waze 48 kg, jestem szczupla, nie-płaska, nie-szkielet, po prostu szczupla. Mam bardzo drobne kości. Mam kolezanke nizsza o 5 cm, nosi ubrania o jeden, gora dwa rozmiary wieksze, a wazy 75 kg! jakas ubita chyba ;)

Gość ja mam 55-56 kg
i czuje sie cholernie grubo :o chcę 52-53 :o a wzrostu jestem 2 cm wyższa od ciebie, czyli 172 cm

Gość ja mam 55-56 kg
doświadczona, to niemożliwe, żeby osoba ponad 25 kg wyższa i o 5 cm niższa miała prawie takie same wymiary co ty!!! ile masz cm w biust/talia/biodra?

Gość ja mam 55-56 kg
* 25 cięższa

Gość Karooolinka21latm
ja mam 170cm waże dokładnie 60kg a czesto słysze powinnas troche schudnac

tez mi sie wydawalo, ze niemozliwe ;) ale przy mnie skubana sie wazyla ;) wymiary bardzo prosze :D 87 / 60 / 89 od gory zaczynajac ;)

Gość japierdolej
jakie 60? :O:O Jak chcesz być szczupła i zgrabna to 52-54

Gość ja mam 170 cm
i ważę 68 kg i zapewniam was , że czuję się super mam bardzo przystojnego, świetnego partnera i podobam się mężczyznom jestem krągła i kobieca kiedyś wazylam 80 :o i było fatalnie, ale teraz to dla mnie bomba :P

ja mam 170 i ważę 64 kg . nikt mi nie mówi ze powinnam schudnąć. nie, nie dlatego, że się boją...;) po prostu mam normalną sylwetkę:)

Gość fmig
Wedlug mnie przy wzroscie 170cm, 60 kg to troche za duzo. Idealnie byloby wazyc tak 55kg. A przy wzroscie 160 (tak jak ktos tu wyzej pisal) waga 49kg wedlug mnie jest akurat, bron boze wiecej. Nie rozumiem skad kompleks.

Gość ja mam 55-56 kg
doświadczona ale może ona się wciska w te ciuszki za małe ;) to praktycznie niemożliwe, żeby ona miała podobne wymiary. to nie 5-10, tylko 25 kg, poza tym już nadwaga przy tamtym wzroście. ps. mam bardzo podobne wymiary do Ciebie, tylko kilka cm więcej w talii :)

Gość Karooolinka21latm
mnie tez awsze wydawało sie ze dla dziewczyny idealna waga to wzrost minus 110 i w sumie nie czuje sie jakos grubo ale nie zawsze moge wbic sie w takie ciuszki jakie mi sie najbardziej podobaja

Gość od 55 do 66
w zależności od budowy, kośćca itp

Gość ja mam 55-56 kg
karolinko, pamiętaj że waga to nie wszystko, liczą się przede wszystkim wymiary i proporcje. mierzyłaś się kiedyś?

Gość fmig
Propaganda na anoreksje? To chyba zart. Przeciez nie napisalam jej, ze ma wazyc 35kg. Moim zdaniem przy wzroscie 160, waga 49 kg jest idealna. Ani za malo, ani za duzo. Ja tu anoreksji nie widze. Nie przesadzajmy, nie kazda szczupla osoba to anorektyk. Jasne, ze kazdy wazy jak chce, to jego sprawa, ale po to jest ten topik, zeby sie wypowiadac. Ktos go zalozyl, bo chcial poznac zdanie innych, wiec sie wypowiadam.

wiesz co...nie, nie wciska sie...tylko ona ma zupelnie inna sylwetke - bardziej meska - mniejsza dupka, wieksze ramiona...taka marchewkowa jest ;) stad rozmiarowo tak wypada, ze roznica jest niewielka, ale gdzies te kilogramy jednak musiala upchac ;) poza tym ja mam bardzo cienkie nozki, przy niej normalnie jak patyczki ;) ale patrzac na biust/talie/biodra nigdy bys nie pomyslala ze tyle wazy.

Gość całkowicie czarny kot
Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu 170 cm: Otyłość III stopnia: powyżej 115.6 kg Otyłość II stopnia: od 101.15 kg do 115.31 kg Otyłość I stopnia: od 86.7 kg do 100.86 kg Nadwaga: od 72.25 kg do 86.41 kg Prawidłowa waga: od 53.47 kg do 71.96 kg Niedowaga: od 50.58 kg do 53.18 kg Wychudzenie : od 43.35 kg do 50.29 kg Wygłodzenie: poniżej 43.06 kg

Gość Dobre dobre....
No to się uśmiałam :D 49 kg dla 160? A ile mają ważyć te, które mają 150? 30? :D:D:D Autorko, po wadze nie da się tego określić. Np mięśnie ważą więcej od tłuszczu, możesz być gruszką czy mieć brzuszek ;) Ale wagę masz w normie :) pozdrawiam!

Gość Julita23
mam 170 ważę 56-58 dla mnie w sam raz nie schudne bo mi sie piersi zmniejszaja jak chudnę:p a lubie swoje C :D