Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Ile powinnam wazyć majac 170cm?Ciągle słysze docinki

Polecane posty

Gość Jeszcze nie mam 30-stki
Ja mam 156 i waze 53 kg. Wg BMI mieszcze sie w normie. nie mam szalu na odchudzanie, chociaz jeszcze kilka lat temu moja waga wahala sie miedzy 42-48 kg. Juz majac 45 bylam chuda, a jestem niska. 10 lat temu mialam anoreksje-w wieku 17 lat wazylam 36 kg. Nie rozumiem tego, ja jestem niska, waze te 53 i wygladam normalnie, mam kobieca figure i nie mam nadwagi-tyo jak wyglada dziewczyna wazaca 53 przy ponad 170 cm wzrostu?

Gość mietowasaszetkaaa
ja mam 170 i ważę 61kg:( i nie podoba mi się:/ jak ważyłam 55 wyglądałam lepiej i czułam się lepiej,a teraz przy wadze 61 kg pojawiły się problemy z miesiączkowaniem i w ogóle hormony zaczęły szaleć:( noż kur...de muszę wrócić do starej wagi.

Gość gość
Witam mam 170 cm wzrostu i ważę 60 kg i z tego co się orientuję mężczyźni bardzo lubią kobiety o krągłych kształtach tzn duża pupa, piersi zgrabne nogi a zapewniam was drogie Panie, że towarzystwo mężczyzn wśród których się obracam ma naprawdę spore branie, mam bardzo przystojnego mężczyznę ,który w kółko powtarza mi jak bardzo podoba mu się moja figura jak bardzo jestem kobieca po za tym naprawdę wielu mężczyzn ogląda się za mną więc szczerze gratuluje wszystkim kobietką mającym 170 cm/ 60 kg :)

Gość gość
To jest bardzo dziwne, wazyc 52 kg przywzroscie 170. Ja mam 156 cm, waze 49 kg i jestem szczupla. Ale wg Was pewnie nie. Kiedys wazylam 42 kg przez stres, to wygladalam jak dziewczynka a nie kobieta, nawet ciuchy xs byly za duze. Skoro kobieta 170 ma wazyc 52 kg, to ja chyba powinnam wazyc gora 40 wg Waszego mniemania, a to juz bylaby niedowaga. W wieku 17 lat odchudzilam sie do 36 kg, to dopiero wygladalam jak anorektyczka-zero tluszczu, same kosci, piersi zero. Mam kolezanke, ma 158 i wazy 60 kg i wyglada naprawde ponetnie i kobieco. Ale wg Was pewnie jest pasztetem do potegi.

Gość gość
55-65. ja 73 kg przy wzroście 170. noszę rozmiar góra 38/40, a dół 40/42, zależy od sklepu. ale chciałabym ważyć tak ok. 62, dla mnie byłoby idealnie :)

Gość gość
mam 170 i ważę 50kg, przyznam sie że źle czuję się ze swoją figurą i wagą, wydaje mi się że powinnam schodnąć... ale patrząc na wasze odpowiedzi zaczynm się troche obawiać...

Gość gość
Jesteś waga 60 to ok. Ja mam 168 i ważę 45 kg :/ Niestety metabolizm mam po mamię i co bym zjadła to i tak nie przytyję.

Gość gość
Wedlug mnie przy wzroscie 170 cm powinno wazyc sie 55-58 kg .

ok, ja mam 165 i przy 50 wyglądałam jak skóra i kości, więc nie wiem jak osoba 10 cm wyższa ma dobrze wyglądać z taką wagą:D

Gość gość
a ile powinna ważyć kobieta 163? bo ważę 53 kg i nie wiem czy nie za dużo

Gość Boston100
Przede wszystkim to trzeba sobie pogratulować idealnego wzrostu. 170cm to idealny kobiecy wzrost, a wagę można sobie doregulować, wzrostu nie. Dla mnie 170cm/54-60kg jest ok. Wolę mniejsze pupy, nawet kosztem małych cycków.

Gość gość
Może wyglądać dobrze. Kwestia proporcji. Mam dwie znajome o takich wymiarach i wyglądają szczupło, ale w żadnym wypadku nie chudo. Ja sama mam 170 i ważę ok. 55 i czuję się ok. Mam wręcz dość spory zad i uda jak na taką wagę, hah.

Gość gość
ktoś ważący 60 kg przy 170 raczej nie ma małego tyłka :D

Gość Boston100
U mnie z takim zadem to musiałabyś bardzo charaktarem nadrabiać:)

Gość dffddv

170 cm, 57 kg... wyglądam dość chudo, tylko te uda...