Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka435

Co robię nie tak??

Polecane posty

Gość malinka435

No więc mam 15 lat(błagam tylko nie mówcie żebym sobie poszła bo jestem małolatą...) i mam pewien problem. Wszystkie moje koleżanki mają chłopaków(no może prawie) a ja nie. Nie wiem czym to jest spowodowane ale prawdopodobnie moim beznadziejnym charakterem. Nie jestem brzydka i ogólnie nie narzekam na brak zainteresowania u płci przeciwnej. Tylko, że to są teksty w stylu: "Ej laska chodź tu" albo "Jaka laleczka"...Ale nic poza tym. Wiem że może ich odpycham bo ciągle przy takich tekstach odpowiadam jednym słowem: spadaj!! A to chyba nie jest dobry sposób, bo oni już nie próbują do mnie zagadać tylko idą...Od 2 lat podoba mi się pewien chłopak, on też nie miał przez ten czas żadnej dziewczyny, ale ja nie wiem jak do niego zagadać. Kiedyś wymieniałam z nim sms-y ale teraz to już nic. Czasami tylko cześć jak go spotkam. Jak odnowić tę znajomość(mamy trochę wspólnych znajomych)?? Już nie wiem co robić, bo ostatnio koło niego przypałętała się taka laska, bardzo ładna(ale się nienawidzimy z nią;p) no i jest bardziej odważna niż ja. Ja jestem trochę za bardzo skryta. Ale on teraz będzie chodzić do szkoły w moim mieście więc mam taką cichutką nadzieję, tym bardziej że tamta mieszka jeszcze dalej i chodzi do zupełnie innej szkoły...Błagam pomóżcie!! Jak mam się poprawić, co mam robić by ich nie odpychać?? W sumie to oni też są trochę zbyt nieśmiali(chłopcy) bo czasami widzę jak jakiś się patrzy na mnie i patrzty...ale nie podejdzie;-/

a nie mozesz poprostu do niego podejsc i zaczac z nim gadac xD ?? phi :P

Gość kinga a na drugie juliap
Boże dziewczyno jakie Ty masz problemy, jakbym miała takie to bym się chyba powiesiła... nie no, oczywiście żartuje... Mam 16 lat, mam chłopaka i uważam że zawsze znajdzie się ktoś komu się spodobasz a on Tobie... trzeba tylko cierpliwości. A tamtego olej... nie należy się narzucać! Jeśli on nic nie zacznie daj sobie z nim spokój. Przynajmniej takie jest moje zdanie. A tak ogółem też mam powodzenie, ale nikt jeszcze mi takich głupich tekstów nie rzucał! Chyba, że dobrzy znajomi...

Gość malinka435
No dużo mi to nie daje, może ktoś jeszcze się wypowie. Wiesz nie jest tak łatwo z dnia na dzień przestać myśleć o drugim człowieku, o którym myślę przez 2 lata(!!) Smutno mi teraz...jestem sama:(

Gość malinka435
a co do myczki to o czym mam z nim zacząć gadać..."Cześć co tam słychąc??" To by była największa głupota...;P

Gość ulala17
Ja też tak miałam, ale po jakimś czasie znalazłam drugą połówkę;)Mam teraz 17l i to mój pierwszy chłopak.

a co do myczki to o czym mam z nim zacząć gadać..."Cześć co tam słychąc??" To by była największa głupota...;P --------- no ale dlaczego :D ??? inaczej nigdy nie odnowisz z nim znajomosci - podchodzisz i zaczynasz gadać :P

Ja pierwszego chlopaka mialam w wieku 17 lat a meza poznalam w wieku 22 lat. autorko jestes mlodziutka i masz kupe czasu na chlopakow i randki. i nie patrz sie na kolezanki.

Gość Mariagh
A ja pierwszego faceta poznałam w wieku lat 25,,,

Gość ASm2323
Dlaczego czlowiek w wieku 15 lat ma taki maly mozg? Ja niestety tez taki mialam i sie przejmowalam, ze chlopaka nie mam a inne maja. To niestety nie wina czlowieka lecz otoczenia spolecznego nastoletniego. U mnie w podstawowce: - dziewczyny bily sie o chlopakow - dziewczyny chodzily na dyskoteki dla dzieci i tam tez sie bily - uprawialy milosc w kiblu - rozmawialy o seksie ciagle :) Wiekszosc z tych patologantow jest juz dawno zaciazona z obwiesiami, wiekszosc nie poszla nas studia. Nie posiadanie chlopaka w wieku 15 lata to zaden problem, ale dla tej dziewczyny to problem o rozmiarach Mount Everest.

Gość juchaaaaaaaa
.....nie mam chłopaka (mam 15 lat) ale jakoś mi to nie przeszkadza za rok zdaję kompetencje. Idę do szkoły i raczej w tym roku nie czas na chłopaki!!! w liceum jakiś sie znajdzie ;) pozdrawiem;);););;*

Gość siejąca czarnowidztwo
"w liceum jakiś sie znajdzie" Albo i nie :classic_cool: Ja przez całe liceum nikogo nie miałam, na studiach też sama i do tej pory nikogo nie mam :classic_cool:🖐️ :O

Gość ASm2323
Swieta racja.