Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barnte

Moj narzeczony chce abym była deską...

Polecane posty

Mam rozmiar 80 C/D. Moj facet twierdzi ze to juz są balony. Kocha mnie i wysyła mnie na zabieg pomniejszenia biustu( zaproponował opłate). Twierdzi ze bede wtedy wygladała szczuplej i odciaze kregosłup. Co mam zrobić? a. rzucić go? b. pomniejszyc biust c. wiac opłatę i udawac, ze pomniejszyłam biust( pasy sciagąjace + ew. rzut chłopaka/-kiem po odkryciu prawdy? )

nie pomniejszaj biustu dla faceta, to jednak operacja - jak następny będzie lubił duże? Ja mam miseczkę D, nigdy w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła swoim skarbuniom ;) aż ciarki przechodzą, zgroza

Gość ouwek
co on, jakiś głupi jest? A Ty stwierdź, że on ma za małego i niech te pieniądze przeznaczy na powiększenie swojego przyjaciela :/

Gość tyutyut
i to ma być duży biust ?? hhihi ak to prowokacja to zabawne a jak prawda to facet jest głupi, Ty każ mu sie obrzezać :P ciekawe co on na to...

wiesz, że po operacji zmniejszenia piersi nie będziesz mogła już karmić piersią? poza tym to bardziej skomplikowany zabieg niż powiększenie ktoś tu dobrze powiedział, żebyś mu powiedziała, żeby on sobie za tę kasę powiększył penisa - ciekawe co on na to... ja miałam wiecznie kompleks zbyt dużych piersi - a teraz mam faceta, który je uwielbia i podziwia każdego dnia :) nie daj się zbałamucić!! takie piersi to skarb :)

jacek 1982 - na nteligentniejsza wypowiedz cie nie stac????? chociaz...lepiej chyba byc swiniakiem niz takim chamem jak ty! a do normalnych ludzi :) - sama jestem zaskoczona jego propozycją. nigdy nie dal mi odczuc ze moje piersi sa duze a tu masz :O

Gość na odciazenie kregoslupa
polecam stanik w dobrze dobranym rozmiarze, zajrzyj na biusciaste.prv.pl Nosiłam 75D i ramiaczka wrzynaly mi sie w ramiona, biust byl tylko przeszkoda, teraz nosze 65G i moge skakac, biegac, i nic sie nie przesuwa ani nie boli :)

Ja mam duże C i wcale mi nie ciąży :D. To nie jest przesadnie wielki biust, a na taką operacje wysyła się naprawdę ekstremalne przypadki. Dobry stanik pomoże, jeśli już. Przetłumacz mu i nie zgadzaj się na żadne operacje dla jego widzimisię.