ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 luśka jak brak dostępu? podkop się i gruchnij :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 wał z kołdry... :O coś mi to przypomina chyba go strzelę z liścia i udam że to odruch senny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wam fajnie Napisano Sierpień 11, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 nie radze :o jak ja mojego wale to często mi oddaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 nie radze jak ja mojego wale to często mi oddaje } :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wam fajnie Napisano Sierpień 11, 2008 haha zabawni jestescie :PP a wszystko dzieki milosci ja tez chceeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenicha Napisano Sierpień 11, 2008 moj sie smieje przez sen i czasami cos zasepleni ale ciezko sie w tym połapac co tam gada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wam fajnie Napisano Sierpień 11, 2008 haha zabawni jestescie :PP a wszystko dzieki milosci ja tez chceeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 myrev nie mow, ze nie waliłeś nikogo przez sen? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 żonę raz z łokcia...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ladacznica :D rozpracowalaś Myrevina .....zdradzily go nawiasy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 czyli waliłeś fajne uczucie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 dlaczego walenie kojarzy mi się inaczej...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Oj ladaco uderzylem przez przypadek.. a seks nieraz nam się zdarzył na śpiocha.. Kabel.. ale ja sie nie chowam.. wczoraj po pijaku zachciało mi sie skrócic hasło.. a że nie potwierdzenia ja wszędzie gdzie indziej.. to klapa.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 eee ale nick zajefajny :)....i jakby lat ubylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka2 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Moj czesto gada jak u mnie spi o sytuacjach ktore go spotkaly w ciagu dnia zadaje pytania ja kontynuje dyskusje a rano nie wie o co mi chodzi bo on nic nie pamieta.Moj mlodszy brat ktory zaciecie gra w gry komputerowe tez sie drze przez sen az starszy brat go nagral jak zdawal mu relacje z tego co tam sie dzialo jak to zobaczylam to myslalam ze sie posikam ze smiechu a ten oczywiscie nie wiedzial co jest grane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 A nik nie jest dużo młodszy od myrevina.. tylko nie uzywany.. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 :D zauwazyłam ze mój zadaje pytania ( po intonacji :P) i sam sobie udziela odpowiedzi :O a gdzie ja??? się pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czwartek dwunastego 666 AD Napisano Sierpień 11, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Jak długo był sam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka2 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Twoj prowadzi jednoosobowa dyskusje moj czeka na to az ktos zacznie mu zadawac pytania choc jak czasem zbaczam z tematu to on mi nic nie chce powiedziec:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 heheh Ty Lusi jestes po drugej stronie wału :D.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 kto był sam? :O do kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 ja bym się chciała z nim zawinąć w ten wał :O a on na to że gorąco i mało komfortowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka2 0 Napisano Sierpień 11, 2008 No wlasnie o co chodzi z tym pytaniem o bycie samemu i do kogo jest skierowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 No twój facet ? Niem zaczął byc z tobą ? Co sie krzywisz.. :P Przecież nie musisz odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka2 0 Napisano Sierpień 11, 2008 No wlasnie o co chodzi z tym pytaniem o bycie samemu i do kogo jest skierowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 7 lat mieszkał sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 to spraw mu nową koldre.....z waty mineralnej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ja bym się chciała z nim zawinąć w ten wał a on na to że gorąco i mało komfortowo } Racja ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach