Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

facet mi gada przez sen...

Polecane posty

Gość hehehe ja też
dużo gadam przez sen, najczęścije to klnę finezyjnei, wyzywam i mówię po angielsku.. serio:D

mimo wszystko coś się zmieniło... kiedyś zasypialiśmy pod jego kołdrą przytuleni ;) potem ja nieświadomie zawijałam się pod swoją i odpływałam pod ścianę podczas gdy on wisiał na krawędzi :classic_cool: między nami był ponad metr wolnej przestrzeni :O

7 lat mieszkał sam } No i to dużo tłumaczy , ja ponad pięć... już jestem.. tez nie wyobrażam sobie spania z kimś w jednym wale. :D

A tam Luskla nie smęć... Dal rozładownia atmosfery wam opowiem.. raz żona, leząc przodem do mnie podciągnęła nogę do góry we śnie. Kopnęła mnie w krocze. :( To jest taki ból że nawet krzyknąć się nie da. obudziła sie bo syczałem... "co jest ? " sie pyta , czemu dmuchasz mi w twarz ?" :D

To ciesz sie ze macie wolna przestrzen u nas tak nie ma bo moj tak sie rozwala ze spycha mnie na sciane i czasto sie budze zeby sobie troche przestrzeni od sciany zrobic bo sie czuje zgniatana i tez nie lubie jak mi ktos chucha jakos mi sie niewygodnie z nim spi ze rano czuje sie niewyspana dawniej tak nie bylo.Moj byl sam 4 lata i wczesniej tez gadal przez sen.