Gość hehehe ja też Napisano Sierpień 11, 2008 dużo gadam przez sen, najczęścije to klnę finezyjnei, wyzywam i mówię po angielsku.. serio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 mimo wszystko coś się zmieniło... kiedyś zasypialiśmy pod jego kołdrą przytuleni ;) potem ja nieświadomie zawijałam się pod swoją i odpływałam pod ścianę podczas gdy on wisiał na krawędzi między nami był ponad metr wolnej przestrzeni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 7 lat mieszkał sam } No i to dużo tłumaczy , ja ponad pięć... już jestem.. tez nie wyobrażam sobie spania z kimś w jednym wale. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 tak ale można się chociaż poprzytulać... tylko nie twarzą w twarz bo nie lubię jak mi ktoś w oko chucha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 A tam Luskla nie smęć... Dal rozładownia atmosfery wam opowiem.. raz żona, leząc przodem do mnie podciągnęła nogę do góry we śnie. Kopnęła mnie w krocze. :( To jest taki ból że nawet krzyknąć się nie da. obudziła sie bo syczałem... "co jest ? " sie pyta , czemu dmuchasz mi w twarz ?" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 :D:D:D mój były zgrzytał zębami :O i puszczał bąki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezapominajka2 0 Napisano Sierpień 11, 2008 To ciesz sie ze macie wolna przestrzen u nas tak nie ma bo moj tak sie rozwala ze spycha mnie na sciane i czasto sie budze zeby sobie troche przestrzeni od sciany zrobic bo sie czuje zgniatana i tez nie lubie jak mi ktos chucha jakos mi sie niewygodnie z nim spi ze rano czuje sie niewyspana dawniej tak nie bylo.Moj byl sam 4 lata i wczesniej tez gadal przez sen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 jak zgrzytal to pewnie owsiki go nekaly :D...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 :D dobra, idę bo bredzę :P atak na łóżko! jutro wrócę i zdradzę na czym przyłapałam moje słonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 11, 2008 dobranoc Lusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Owsiki... :D No nie wiem bo nie miałem .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 11, 2008 dobranoc :) karaluchy pod poduchy i takie tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 11, 2008 A jak ktoś nie używa poduszek ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Sierpień 11, 2008 nie potrafie zasnąć bez moich siedmiu poduszek :P na czym śpisz myrev? na wale? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 I po co to gupia podnosisz.. ? :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 bo mnie ten Twój wał rozśmieszył :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Ok. :P Usprawiedliwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 27, 2008 chciałam dodać ze ostatnio to ja gadam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach