Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem głupia babą...

Jestem załamana sobą... Czy można być większym pustakiem?

Polecane posty

Są wakacje, siedze w domu, nie chce iść do beznadziejnej pracy w stylu hostessa czy smażyć frytki w MC Donalds:O Normalną pracę zaczynam za 6 tygodni. Jestem bez grosza, nie chce mi sie pisać magisterki ( a obiecywałam sobie, że będę to w wakacje robić), w ogóle nic mi się nie chce. Nie mam z kim wyjechać na wakacje, a to ostatnie wakacje w moim życiu:( Potem już tylko jakieś urlopy, potem już będę się musiała sama utrzymać, znaleźć mieszkanie, wszystko robić sama i nie będzie mnie pewnie stać na wyjazdy. Jestem załamana, nic mi się nie chce. A obecnie... największym moim pragnieniem jest... zakup pewnych perfum:O Po prostu muszę je mieć, zakochałam się. No i teraz mnie zjedzcie:classic_cool: Ludzie umierają z braku wody pitnej, na Kaukazie trwa wojna, codziennie w Europie setki ludzi giną na drogach, jestem samotną starą panną, nie mam przyjaciół, nic mi się nie chce, ale moim największym pragnieniem jest posiadanie pewnych perfum.

Gość dramat i masakra
wreszcie ktoś ma podobne dramaty:classic_cool:

Gość nie można byc większym
pustakiem....................................

Gość magimaz
ile masz lat?

czasamy się wypełniałam ,ale to tylko wtedy ,kiedy mój chłopak zalał mnie nasieniem

Gość Nivencja
Mi tez nic sie nie chce i nie mam z kim jechac na wakacje, w zwiazku z czym skrocilam swoj urlop, bo po co siedziec 2 tyg.w domu?

Gość ejbisi
eeeee tam, to sobie je kup i bedziesz miec swiety spokoj :P

Gość a jakie to perfumy
??? :)

Nie mogę powiedzieć, jakie😭 Cudowne. Przez lata miałam taki problem, że żadne perfumy nie powalały mnie na kolana, ale w końcu powaliły. I nie stać mnie na nie😭 :( Jestem niepocieszona. Idę umierać. I tak nic mi nie pomoże, bo jestem wstrętną, marudna, okropną i brzydką babą, ale ja je chcę:(

Nie mogę powiedzieć, jakie😭 Cudowne. Przez lata miałam taki problem, że żadne perfumy nie powalały mnie na kolana, ale w końcu powaliły. I nie stać mnie na nie😭 :( Jestem niepocieszona. Idę umierać. I tak nic mi nie pomoże, bo jestem wstrętną, marudna, okropną i brzydką babą, ale ja je chcę:(

Gość a jakie to perfumy
dlaczego nie mozesz?

Bo wtedy wszyscy będą je mieć a ja nie:O😭

Nie wiem, może mają:( Ale te perfumy sa dość nowe i chyba mają niepopularny zapach. Teraz trendy są słodkie i kulinarne rzygowinki:classic_cool: Jestem niepocieszona:(

Gość ja uwielbiam nowy zapach
givenchy. ćwierć pensji na nie wydałam. czasami warto.;)

ja mam podobnie... Depresja .... ;/ zmeczenie materialu...;/ dobrze ze mamy neta / a jedyne co moge to siedziec 24 na dobe z chlopakiem ;/

Gość ile masz latttt
to zasadnicza kwestia.Jak 24 to jeszcze nie przgrałaś zycia

Ja nie mam chłopaka:( W ogóle nawet nie mam z kim porozmawiać, siedzę całymi dniami sama i głupie rzeczy mi do głowy przychodzą:( Np. wąchanie perfum😭 Wiem, ze to głupie, na koncie mam czystki, ale to mój główny cel od 3 dni: kupić te perfumy. Przynajmniej one poprawiają mi nastrój. Myślę, że to jakaś kompensacja:classic_cool:

Gość ile masz latttt
czy tak trudno powiedziec ile masz lat?:O

Gość ile masz latttt

Gość ile masz latttt

Nie trudno, ale wcześniej forum jakoś się zacinało- 23.

Nie, tego nie mogę powiedzieć:P Bo jak mówiłam, jestem wstrętną i okropna babą.

Wiem. Z naturą sie nie wygra. Po co mam udawać miłą, skoro taka nie jestem?:( Idę spać.

Gość Panienka Vitaminka
Masz chorą duszę...stan apatii zmęczenia - być moze spowodowany zła sytuacją lub jakąś chorobą.. Nie masz sił do pisania pracy, a nie ze ci sie nie chce.. to szalona roznica... Ten wie kto sam chorował na to, co ty... Musisz zakupic jakies witaminy, pomodlic sie. To pomaga.

Gość pomodlic sie buuuuuuuuuuuuuuuu
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Macie rację, pomodlę się. Może wtedy perfumy spadną mi z nieba;)

Gość wiesz są w necie takie
strony, na ktorych kobitki wyprzedają perfumy, które od kogoś dostały albo które im się znudziły... możesz kupić je dużo taniej, jeśli nie jest to zapach niszowy, to masz spore szanse :}