Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnamama

laser-oczy ,co sadzicie ?zrobilibyscie redukcje wady ?

Polecane posty

Gość co to za anette_123
co to znowu za larwa nie wyżyta oblazła to kafe - wszędzie tego pełno bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość bylachetna
Ja chcialam zrobic ta operacje ale moja ciocia pracuje w szpitalu okulistycznym i odradzala. Mowila ze mozna po tym dostac jaskre, a poza tym za krotko te operacje robia i nie wiadomo co sie stanie z oczami 30 lat po operacji. Lekarze ze szpitala tez nie sa do tego przekonani. Poza tym poczytaj ile osob jest niezadowolonych-maja jakies migawki przed oczami czy dziwna poswiate widza.

Gość UJadający PiesekLeszek
Ja bym sie bał tej operacji. Wade wzroku mam nieiwelka. okulary mi az tak bardzo nie preszkadzaja. O zabiegu nie mam zbyt wielu informacji ale w moim przypadku nie chce tego zabiegu choc nei mam argumentów zeby kogos przekonywac

Gość unreal ja także
ja też bym sie bał

Gość okularnicagfdgfd
Ninka a masz na mysli jakies cwiczenia? sama cwiczysz?

sama nie wiem, przywyklam tak juz do okularow ze w sumie nie widze sensu tego zmieniac, przeraza mnie tez sam zabieg - jest przy znieczuleniu miejscowym i nie wolno ruszyc okiem jak je operuja, to jest chyba najwiekszy stres. osobiscie znam 2 osoby, ktore mialy operacje - jedna miala powazne powiklania pooperacyjne (ale czesciowo z wlasnej winy), druga przeszla OK i sobie bardzo chwali. Bol, rekonwalescencja, koszty, ograniczenia nawet i pol roku po zabiegu to sa minusy.