Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy

Zbyt wysoki poziom prolaktyny w II fazie cyklu-czy są objawy?

Polecane posty

Gość zastanawiam się czy

Zastanawiam się czy są objawy zbyt wysokiej prolaktyny w II fazie cyklu? Czy można na jakiejś podstawie przypuszczać, że to prolaktyna jest winna problemom z zajściem? Czy wychodzi to \"przypadkiem\" w trakcie badań hormonalnych? Wiem, że wiele kobiet ma ten problem dlatego proszę o odpowiedzi. Dziękuję.

Ja gdy robilam badania na poziom prolaktyny to uprzedzono mnie ze przed miesiaczka jej poziom moze nieco wzrosnac, tak samo jak po wysilku fizycznym, stresie, czy po posilku. Zbyt wysoki poziom tego hormonu moze blokowac owulacje, a to uniemozliwia zajsciee w ciaze.

Gość zastanawiam się czy
wiem wiem jakie są są następstwa zbyt wysokiej prolaktyny. Ale interesuje mnie czy są jakieś objawy, nie wiem, krwawienie, bóle itp. Coś co da się zauważyć.

Gość zastanawiam się czy
wiem wiem jakie są są następstwa zbyt wysokiej prolaktyny. Ale interesuje mnie czy są jakieś objawy, nie wiem, krwawienie, bóle itp. Coś co da się zauważyć. Ale dziękuję za odp.

u mnie bezobjawowo. Wysoki poziom androgenow i brak owulacji skonil lekarza do badan. Niektore dziewczyny maja wycieki z piersi, a poza tym to nie wiem.

Gość toraja
ja tez mialam bardzo wysoko prolaktyne ale u mnie tez bylo to bezobjawowo....robilma badania hormonalne bo dlugo staralismy sie o malenstwo i bez rezultatu...potem leczylam ta wysoko prolaktyne bromergonem okolo roklu i wszystko worcilo do normy.i niedlugo potem jak skonczylam terapie okazalo sie ze bedziemy miec dzidzie;-)