Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParisNight

Słono u ustach!? Pomocyy...

Polecane posty

Gość ParisNight

Mam pewnien problem. Mój chłopak już któryś raz zwrócił mi uwage na to,czy coś jadłam,bo kiedy sie całujemy mam słono w ustach. osobiście tej słoności nie czuje... może kiedy obliże usta czuje odrobinke ale nie wewnątrz! Przed każdym spotkaniem jem jak najmniej,potem porządnie myje zęby i do tego miętowa guma. Nie wiem,co mam robić,aż boje sie z nim całować. :(

Gość ParisNight
Chodze do dentysty regularnie,na lakierowanie i przeglądy i on nie ma żadnych zastrzeżeń, Nie mam pojęcia od czego tak się dzieje :(

Gość eeehhehe
a sproobj z kims innym sie calowac i zobaczysz co ta osoba powie

Gość ParisNight
Mam go zdradzić?

Gość taka jedna panna123
Nie nie zdradzaj.....zapytaj dentysty co jest grane i juz.Moze widocznie tak masz:)

Gość uppupupuppupuppu

Gość uppupupuppupuppu

ParisNight, moim zdaniem ty raczej nie masz słono w ustach. To subiektywne odczucie tylko twojego chłopaka.

Gość ParisNight
Florek tzn? Inni jakoś wcześniej na to nie narzekali,więc może masz racje,ale bliżej?

ParisNight, wielu ludzi jedząc te same rzeczy ma różne odczucia smakowe. Można to nazwać gustem, upodobaniem, czy jak kto woli. To co jednemu smakuje, komuś innemu może nie smakować. Akurat twój chłopak odbiera smak twojej śliny jako słony. Komuś innemu mogłabyś smakować inaczej.

Gość pytająca87
moze to pot..;p

Gość ParisNight
pytająca... w buzi?! Florek to mam nic nie jeść? :O

Gość gkfkfkfkfk
Laska, to takie proste. Po prostu mu nie smakujesz. Nie jesteście dobrani. Daj sobie z nim spokój. Nie jesteście dla siebie.

Gość ParisNight
Jeśli całowanie miałoby wpływ na procent dopasowania par to byłaby ich znikoma ilosć :O

Gość gkfkfkfkfk
Owszem, całowanie ma wpływ, tak wyniki z badań naukowych. Całujemy sie właśnie po to, żeby ustalić jak dopasowani do siebie jesteśmy. Partner musi smakować, no bo inaczej co za przyjemność z intymności.

Gość ParisNight
No tak kochamy się, a rozstaniemy się dlatego,że nie pasujemy do siebie pod względem całowania? :O

Gość gkfkfkfkfk
Laska, nie smakujesz mu, to wystarczy. A jaki jest seks? Smakujesz mu tam na dole?

Gość ParisNight
Na nic innego poza całowaniem nie narzeka

ParisNight, zwyczajnie się tym nie przejmuj. Jeżeli twój chłopak nie będzie chciał cię całować bo mu nie smakujesz, to się nie całujcie i po problemie.

Gość ParisNight
Florek mimo,że narzeka czasem chce całować mnie bez przerwy. Ostatnio pokłóciliśmy się o to,bo on uważa,że "buziaki" ode mnie są wymuszone. A on mi sie dziwi,że to ja nie chce sie całować,kiedy narzeka!

ParisNight, więc powiedz swojemu chłopakowi że to właśnie jego narzekania zniechęcają cię do całowania nię z nim. Może dzięki temu przestanie wreszcie narzekać.

Gość ParisNight
Florek kiedy chce mnie pocałować mówie "Nie,bo znowu będziesz marudził" A on mówi "Już nie będę" Kilka razy poałuje bez pretensji a potem znowu od nowa..

To świadczy o braku konsekwentności z jego strony. Ale szybkiego sposobu na to żeby zmienić charakter twojego chłopaka, to nieznam. Będzie musiała trochę nad nim "popracować".

Gość ParisNight
Was rozpracować to już problem, a co dopiero nad Wami pracować :O

To nie takie trudne jak się wydaje :) Jak twój chłopak znów zacznie narzekać, to po prostu przypominaj mu że obiecał więcej nie mieć pretensji. W końcu zapamięta to na dobre i przestanie narzekać.

Gość ParisNight
Spróbuje :) dzięki Florek!