Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś tu płakałam

Wróciłam po pół roku... przygotuj się Skarbie

Polecane posty

Gość kiedyś tu płakałam
ludzie sie zmieniaja... ja zmienilam sie bardzo kupie plusa bo moja przyjaciółka ma:) napisze po piatku jak było, a płakac juz nigdy nie bede przez męzczyzne

Gość ovca5
no i fajnie. to ja tu czekam spokojnie na relacje :)

Gość rolki maMnowe
gdyby mnie bylo stac na tkie cos tez bym tak zrobila. ciekawa jestem czemu zaden facet sie tu niewypowiedzial? dla takiego chuja piekna kobieta bedzie wyzwaniem do tego jak go dobrze zna bedzie wiedziala jaki charakter ma zgrac. powodznia🌼

Gość 04585.77
o w morde :P

Gość milosc jak czekolada
;)

Gość mojitka22
Problem w tym, ze zabralas sie za zmienianie wyglada, a to Twoje wnetrze ucierpialo. Jesli ktos znowu Cie zrani, to co wtedy zrobisz, kolejne operacje?

Gość podobnie calkiem
ja chce dalszy ciag

Wielkie mi halo. Dziewczyna nie pytała o to czy ma to zrobić - chce i to zrobi i już. Może ma ochotę się zabawić. Ktoś bawił się jej uczuciami ona też ma do tego prawo. Nie napisała, że chce z nim być itp. Zamiast pisać głupie rady poszukaj sobie faceta bla bla to może lepiej w ogóle nie piszcie? Facet dla niej jak będzie się miał znaleźć to się znajdzie. Ja zrobiłabym to samo na jej miejscu. Czuje się fajnie, atrakcyjnie, to niech sobie humor teraz poprawi. Nikt nie ma prawa jej tego zabronić, ani wyzywać od pustych lal. I wątpię, żeby autorka topicu jadąc za granicę pomyślała sobie " pójdę pod skalpel, a jak wrócę to cię załatwię skurwysynu" Uważam, że rachunki trzeba wyrównywać. Ja najpierw pobawiłabym się w Alicję, a po 2-3 spotkaniach powiedziała, że to ja. Z tego co mówisz to on lubi takie lalunie więc opadnie mu buźka do parteru, a później będzie sobie pluć w twarz :) Czekam na relację. A ty się nie musisz tłumaczyć tutaj ludziom co on Ci zrobił bo będą uważać się za jakąś desperatkę ;)

Gość jaaaaaannnkkaa
Ja popieram!!!!! trzymam kciuki i poisz na bieżąco jak sie sprawy maja:) ..sama mam ochote na taka odmiane i słodką zemste:) pozdrawiam

Gość juz nic...
Gdybys jeszcze charakter zmienila...byloby idealnie. Powodzenia

Gość blaqn
jeżeli Ci to pomoże to zniszcz go :O tylko uważaj przy tym na swoją psychikę, bo też możesz polec

Gość sc-l
i jak sie rozwinela sytuacja??

Gość hej napisz jak sie potoczylo
mnie tez to zaciekawilo

Gość to prowokacja przeciez

Gość kizia mizia....
lepiej byś go zdołowała gdybyś powiedziała mu że jesteś tą którą w h...zrobił. i z usmiechem na twarzy powinnaś mu to powiedziec