Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedajaca na Allegro

PILNE do sprzedajaących na allegro

Polecane posty

Gość Si for
tak ale on wpłacajac na konto powiniec wpłacic Ci kase za kupiony przedmiot plus koszt przesyłki. Jesli kupił cos od Ciebie za 50zł a ty miałas przy wpłacie na konto koszt przesyłki 10zł to on wpłaca Ci na konto 60zł

Gość Si for
wiesz co najlepiej zobacz jakie ceny sa u innych allegrowiczów którzy sprzedaja taki sam towar jak Ty. Bo jesli naprzykład sprzedajes telefon przepuscmy SE K700 to takich aukcji na allegro jest full wiec zobacz jakie inni maja ceny za koszty i napisz takie same u siebie juz po jakims czasie bedziesz wiedziała sama

Gość Si for
mysle ze; koszt po wpłacie na konto to mozesz dac 8zł a za popbraniem 15zł to bedzie bardzo atrakcyjna cena

Sprawdziłam konto,wpłaty jeszcze nie ma. Jutro napiszę maila-czy wpłacił kasę?Że wyjeżdżam na długi weekend

dziś już napisz maila z zapytaniem czy wpłacił pieniądze bo w dalszym ciągu nie masz ich na koncie :) Przeczyta pewnie jutro, a tak to mógłby po jutrze :P

Wysłałam maila. No bo,faktycznie-nadejdzie długi weekend i nic nie zrobię.Banki i sklepy zamknięte :(

Gość Si for
fajnie ze mnie posłuchałas z tymi kosztami przesyłki. Ubranko śliczne ale ja niestety jestem za duzy na taki gadzet. hehe :*

Nie ma kasy,nie ma odpowiedzi..... Wycofac się ze sprzedaży już nie mogę? Żeby po raz drugi wystawic,albo sprzedac w serwisie?

Kiedyś też miałam taką sytuację,że zależało mi na towarze,a byłam bez kasy. Przed podejściem do kupna,najpierw napisałam maila do sprzedawcy czy mogę kupic towar a zapłacic za 5 dni.Dopiero po uzyskaniu jego zgody tak zrobiłam....

:(

owszem możesz jak minęło 7 dni to napisz do Allegro o zwrot prowizji. Zwrócą Ci \"kilka groszy\", a koleś dostanie upomnienie za pewne. A Ty wystawisz telefon od nowa :)